Allí van leyes do quieren reyes - España

• 26 342
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Момичета искам да ви пожелая Леко изпращане на старата и Весело посрещане на Новата година!Не знам дали ще имам време да влизам често-за това толкова рано ви пиша.
За дечицата от Дома в Плевен-да идеята е супер за книжките-освен книжки ще взема и някакви лакомства-дребни, а ако ми остане време, може и една тортичка да спретна за дечицата.Благодаря на всички, които се включиха в инициативата-като се върна ще разказвам и показвам  Simple Smile 

Весела и щастлива 2008 година!

# 226
Добро утро момичета, един ден и аз да сложа закуската с кафенце. Да ви е сладко.

Вече за втори път се опитвам да напиша пост и интернета ми прави номера. Дано сега успея да го пусна.
Първо честито на всички именници да са живи и здрави и много късмет! При мен нищо ново под слънцето, само дето ме е яд, че за много малко изпуснах 5 от тотото числата ми бяха едно до друго. Иначе продължават да ми отичат краката, и то много, а днес забелязах че и ръцете са ми отекли, изглежда няма да мога да дочакам поредната консултация при гинеколожката. Трябва да видя какво става, че никак не ми харесва как се развиват нещата, а беба също е неспокойна, аз да взема да я похваля че ме слушка през нощта и не рита, снощи бях все едно на бойното поле.
tonita12 много хубави снимки сте направили в Лондон.
Rally_Y приключих работата, и сега вкъщи на топло да си почивам, то имам нужда и от това.
Здравейте момичета, отмина и Коледа сега сме в очакване на Новата година. В къщи се напълни с подаръци за Ния, и което е по важно все големи подаръци, почти не ми остана място в къщи от нейните подаръци. Дори маза ми се шегуваше че трябва да изхвърлим единият диван за да имаме място. ooooh!
Joy Сигурно много се радва на подаръците на Дядо Коледа.
silrai не се спираш, как намираш време за всичко и всички не знам. Лек път ти желая!
Mimiii мерси за съвета, но не мисля че е нормално отичане както написах по горе и за това реших да отида на лекар да видим какво ще каже той. И оздравявай по бързо.

# 227
Моми4ета,4естита Коледа и весело посреЩане на новата 2008   bouquet.
4естити да са ви иманниците,само здраве и късмет да ги спохождат     bouquet
И аз имах иманница на Коледа,затова Ще ви по4ерпя,макар и с малко закаснение  Blush

.

# 228
Здравейте моми4ета,
знам 4е съм о6те нови4ка тук,ама няма ли някой и от каталуния да ме окуражи 4е не съм единствена,малко е самотно тук в лерида.Чувам аз българска ре4 по улицата,но досега не съм се осмелила да заговоря никой.
Весели празници на вси4ки!!!

# 229
Mimky,благодаря за закуската,точно по мой вкус е!
Дано не е нещо сериозно с подуването. Sad
Silrai,благодаря за пожеланията,на теб-приятно прекарване в БГ,там поне с близките дано имаш малко помощ с децата,иначе голям купон описваш у вас-особенно с белите на всеки 3 мин.,каква завист ме гони...да са ти живи и здрави пакостниците. Grinning
Вес,и аз искам снимки от швейцарско-стари ,нови ще ми са интересни! Wink
Saby,мноооого ми се ще за Толедо, но мажо има доста задачи за утре,дано успеем за следващия път!-ние по принцип сме малко като мечките-спим зимен сън,и на пролет се разбуждаме.Приятно пазаруване и разходка. Hug
Алест,благодаря за почерпката,да ти е жива,здрава и много усмихната именницата  bouquet

# 230
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте момичета
първо честито на всички именници със закъснение
не бях спала няколко дни (само по 1/2 часа), но успях най накрая предадох прословутия превод, сглобен и прегледен сега остава и испанците да спечелят
освен това нашите си тръгнаха вчера и ми е много криво, добре че е мъничето иначе къшата е една такава празна, толкова ми е криво
чакаме свекърва ми да дойде след нова година, но не е същото
вчера за първи път се наложи да се возим двамата с мъника сами в колата, от начало мрънкаше малко, но като видя че е сам от зад и млъкна, а аз за да съм по спокойна си сложих едно огледало и така мога да го виждам
днес също се държа много прилично, остави ме да изчистя, изпера и изгладя и получи разходка
явно сме в някаква фаза на растежа, хапва по малко, но много на често
бяхме и на ваксина държа се геройски и не ми вдигна температура, имам си малко юначе, на мама големия мъж
момичета нямам търпение да започнат намаленията, моя син отново е с празен гардероб, не знам какво ше го правя
къде ше сте по нова година
на кого се паднаха парите в питката и какви ви бяха късметите
паричката се падна на мен, също така бизнеса и брака, нали вече си имам годежен пръстен (най накрая) та и сватба ше има няма как       

# 231
И аз да се разпиша в темичката(нова сам тук,но и аз живея в Испания-Торревиеха),не съм омъжена все още,а се надявам,нямам деца,а искам,малка сам според мен само на 23 год.,приятеля ми е на 33,но пак се обичаме много-което е по важното.И така за следващат темичка да ме включите и мен,предполагам,че сега като ви открих ще се включвам по често.Здравейте на всички мами от Испания и весело изкарване на пpазниците.
 santa2 Nature Snowman Nature Snowman Close-mas:

# 232
mimi6669, добре дошла!Аз също съм в Торревиеха! bowuu Обади се да пием кафе-тази или следващата година  Party
А за това, че си малка(за семейство)-ми, не си малка....Аз на 22 родих първото диваче, пет години след него и второто...абе купон. newsm78

# 233
Здравейте,
съжалявам 4е така ви нахлух в теми4ката без дори да се представя,бе6е доста невъзпитано от моя страна.
Живея в Испания от година и половина.аз съм на 21 години а приятелят ми на 38.Ве4е година се борим за детенце,но надеждите не умират.бих се радвала ако мога да си разговарям с вас и ако можем да обменяме опит.
 Embarassed Two Hearts

# 234
искам да пожелая на всички весело посрещане на новата година  , и на всички дечица много подараци и много късмет през новата година

# 235
yani_ta , добре дошла и ти.Не се притеснявай за "нахлуването"-това е публичен, а не частен форум.
Радвам се, че и вие искате да си имате детенце.Пожелавам ви успех и дано новата година ви донесе така жадуваната рожба.

kar4ita, къде се изгуби?Как са дечковците?При нас положението е вече неудържимо-големи са диванета и двете.Обаче пък купона е невероятен.  Party

# 236
Здравейте,
съжалявам 4е така ви нахлух в теми4ката без дори да се представя,бе6е доста невъзпитано от моя страна.
Живея в Испания от година и половина.аз съм на 21 години а приятелят ми на 38.Ве4е година се борим за детенце,но надеждите не умират.бих се радвала ако мога да си разговарям с вас и ако можем да обменяме опит.
 Embarassed Two Hearts
newsm03
Здравей от мен!Спокойно!Бебето ще дойде като си спокойна.Ние опитвахме година и половина.Обиколих доста лекари и пак нищо.Предстоеше ми държавен изпит.Така тревогите ми станаха две.След като мина изпита се успокоих и да ти кажа честно спрях да се надявам. smile3521На другия месец разбрах,че съм бременна.Забременяла съм точно 2 седмици след изпита.Просто се успокой и не го превръщай във фикс идея. newsm10

# 237
  • ES
Здравейте момичета,

Който не е работил през годината сега по празниците му иде реда.  Laughing И на работа ходя и се хванах за празниците в един ресторант на екстра.  ooooh! Ама какво да се прави.

Силрай, лек път ти желая и по-малко мъгли и снегове в БГ!

Добре дошла на Янита  Hug , дано ти хареса в нашата темичка. А за бебето ще дойде, то знае кога да дойде. А и щъркелите идват напролет.

Ей, бременлийките, как сте растат ли тумбите. Поне не е горещо, аз в най-големите жеги раждах. Не стигаше тежестта, ами и жегата.

Анетт, така е, опразва се къщата след гостите. Аз бях те питала, но явно не си видяла. Онези 2500 евро ли ти изплатиха? Питам защото моя позната ги чака като манна небесна и съм й обещала, че ако някоя друга ги вземе веднага да й кажа. Ама то на 50 км сме и пак има разлика. Скоро бях ходила в САМ и пак попитах дали банката изготвя годишните декларации за рента. Момчето беше ново, че ходи, пита, искаше да ми помогне. После ми каза, съжалявам сениора, ама и аз не съм виждал да се правят тук такива декларации. Казвам, как бе, вашата банка в бенидорм ги прави. То вдига рамене... Анетт, на тебе плащат ли и и онези 100 евро за майка трабахадора, сама ли си подготвя документите или хестора на емпресата ги подготвя и ги представя в Асиендата. Да знам какъв е реда, дали да дърпам нашия счетоводител или да си оправям работата сама. И разкажи за срещата с Асто, аз толкова исках да дойда, ама на времето не беше с мен. Дано не съм изтървала нещо.

Вес, пусни пак линкчето с файла за кирилизацията на компютъра, че оня на оня линк вече го няма. Ние сряда и петък преинсталираме уиндоус.

Пожелавам ви весело прекарване на новогодишните празници! Не пишете, значи празнувате!

# 238
alest да ти е жива и здрава именницата!  bouquet
yani_ta добре дошла при нас! Hug Момичетата са прави, че когато най не очакваш чудото се случва, и най важното като престанеш да мислиш за забременяване, казвам го от личен опит.
tonita12 радвам се че ти е харесала закуската. Реших да изчакам да минат празниците и ако се влоша с подуването отивам на лекар, а междувременно правя масажи на краката и топли и студени бани за облекчаване на болките, а и друга новост ми се стовари на главата отново съм с киселини, та и апетит загубих напоследък въпреки витамините които не спирам да пия.
ANETT за съжаление парата се падна на малкото ми кумче, аз за малко си изпуснах късмета в тотото иначе печалба от около 90 хил. евро си е чист късмет, а баницата с късметите ще я правим на Нова година. ЧЕСТИТО за годежа!  bouquet
mimi6669 добре дошла при нас!   Hug
kar4ita как са мъниците? Весело изкарване на празниците, знам че за първа година си тук надявам се да ти е интересно, а и щях да те питам дали ходихте на стената на Сол на малките ще им е интересно.
silrai децата са божи дар, поне аз така мисля колкото и бели да правят. Остава още малко време и при нас ще стане  интересно, не че в момента не е- имаме в квартирата едно малко диваче на 3 години и нашето като се роди програмата ще  е пълна, въобще не слагам сестрата на малкия тя е вече мома.
gery_to Мите радва ли се на подаръците които му донесе Дядо Коледа? Понякога се налага да се работи извънредно дано си заслужава заплащането.
Момичета ето един линк на виртуална баница да видите вашият късмет за Новата 2008 година.
Лека нощ и сладки сънища от мен.

# 239
Здравеите!4естито на вси4ки които са имали поводи за празнужане  bouquet.Добре до6ли на новите мами  bouquet.Ние сме добре просто покраи малкия не ми остава много време.Хаеде 6те пи6а по касно Hug

Общи условия

Активация на акаунт