Allí van leyes do quieren reyes - España

• 26 347
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
ух, ама съм заплеееееееес  doh пак съм оплескала нещата със снимките  #Silly
извинявайте  newsm53 сега оправих нещата и ако искате може да ги разгледате   newsm03
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199956

# 211
tonita12 когато се премествах от един здравен център в друг трябваше да изкарвам сумати документи и ме връщаха за щяло и за нещяло. Но сега може би ме имат в база данни и стана по бързо отколкото предполагах. Не става въпрос за това дали имам документи или първия път като подавах за тархета санитария стана бързо, но като се преместих в друг квартал не ми беше удобно да ходя на стария здравен център, а и ми беше далече, та за това реших да се преместя в този който е до нас, и това стана точно като забременях, но ми изискваха допълнителни документи като този дали съм осигурявана или не, който първия път не ми го искаха. Допълнително трябваше да изкарвам и воланте, издразни ме това че не ми казаха наведнъж какви документи точно искат от мен, ами занеса един то се окаже че трябва и втори и трети, само ме разкарваха като шантава по разните институции.
GOYA дано по бързо оздравеете!  bouquet Много неприятно, че детенце боледува.
elibg много сте красиви в дядомразовския костюм.  bouquet

# 212
Mimky,важното е че си свършила работа-аз също сменях и нямаше проблем с документите,затова пък,трябваше да ходя втори път,защото личната ми лекарка не можеше да ме намери в базата данни...та попълвах всичко наново.има ги всякакви.Важното е да се грижат добре за теб и за бебчо! Hug

Вал-има си своето очарование Лондон,въпреки че аз очаквах повече,май най ми харесаха катеричките в парка, Joyмного сладки бяха.Пожелавам ти да посетиш и Лондон!Въпреки че аз бих предпочела Кембридж напр.-за следващия път!Вал,ти ли беше в Толедо?-да си знам комшийките. Embarassed
Хайде от мен лека нощ,и да оздравяват всички малки и големи. Hug

# 213
Здравейте момичета, отмина и Коледа сега сме в очакване на Новата година. В къщи се напълни с подаръци за Ния, и което е по важно все големи подаръци, почти не ми остана място в къщи от нейните подаръци. Дори маза ми се шегуваше че трябва да изхвърлим единият диван за да имаме място. ooooh!
tonita12 страхотни снимки, чак ми се прииска да отида да видя Лондон, като се има в предвид че Англия и America са страните които никога не са ме блазнили и нямам желания да ги видя.
elibg и Saby много са ви красиви дечицата, а и с тези дрешки като дядо мраз са направо да им се не нагледаш.
Saby все се каня да те питам и все забравям, как се справят испанците с името на Йоана. Моят мъж е обеден че ще има още едно момиченце и е много иска да я кръстим Йоана, да отбележа че не съм бременна, мислим да започнем да работим по въпроса, но след март - април, и за туй да знам дали ще представлява трудност името за произнасяне.
Много объркано го написах дано си ме разбрала.
mimky много хубаво че си успяла да си уредиш въпроса с таржетата. А как се чувстваш в къщи, приключи с работата вече нали?
gaby_s честито ти именник на патерици. Да ти е жив и здрав и много да ви слушка  Hug
GOYA как е малката Рали, оправи ли се вече? Надявам се да е така и да посрещнете новата години здравички
Ludetina как е Габи, започна ли да лудува пак, или я по наболява операцията
kar4ita как са малките, излезе ли зъбчето на Мая? Дано поне новата година я посрещнете спокойно

# 214
Здравейте,моми4ета!4естита Коледа,и 4естит имен ден на вси4ки Стефки и Стефановци.Не сам писала много отдавна,ве4е втора тема сте направили и тя кам края.От както дойдоха родителите ми не се завартаме в ка6ти,все на разходка,разглеждаме града,а като се приберем сам така изморена 4е не ми се сяда пред компа.Много сладки  де4ица имате вси4ки,големи сладури.Имам едно вапро64е кам вас,ако сте  обсаждали тази тема само ми кажете в коя,ако ли не 6те се радвам да пи6ете ако знаете не6то.Става вапрос за регистрацията на новородени в БГ посолство,задалжителна ли е тази регистрация,за6то се прави и т.н.Благодаря ви предварително.Весел празник на вси4ки.

# 215
       Честит имен ден на всички Стефановци, Стефки, Венциславовци и Венциславки !

Черпя за моят татко. Днес ще празнуваме. Голямо ядене пада по тия празници, а после да му мисля за килограмите  Laughing .

# 216
Честит имен ден на всички именници!Да са им живи и здрави имената и да си ги носят с гордост!

Rally_Y , така ме хвана яд, че май няма да идваме към вашия край-имам прекалено много работа, едно ревливо(ама много ревливо) бебе и едно по голямо дете, което прави беля на всеки 3 минути.Като сложим и приготовленията за Нова година....не знам още как смогвам  newsm78  .Ако се отвори възможност, ще ти се обадя веднага, обаче за момента .....ми се струва невъзможно.Опитах се да си разграфя времето, да отида и до Аликанте, обаче нещо не ми се получиха сметките.

карчита, нямаше ли кой да дундурка Мая поне за половин час?Знам колко е изморително, нямаш време дори да хапнеш два залъка...А това за късмета..., какво да ти кажа-няма лошо в това да имаш още едно бебе.Аз бих се навила за още едно, обаче ако не работех.Сега ми е трудно, а не знам какво ще ми е с три... #Crazy

Момичета ще бягам, че тук всички са луднали по тази салата Костенурка(имам в предвид тук в Торревиеха) и ще показвам нагледно на приятелки как да я направят за Нова година.До скоро и да се пазите.

# 217
  • En un lugar de La Mancha...
Здравейте,момичета

Първо,браво на всички,които се включиха със снимки   bouquet.Всички бебешоци са големи сладури,а виждам че е имало и коледни пътешествия.Сега,ще чакам и другите мами да се включат с някоя снимка.Вес,ти няма ли да ни покажеш някоя от коледната украса в Швейцария  Wink?Освен това идеята за коледните снимки беше твоя,така че трябва и ти да се отчетеш Grinning.

Гоя,честит имен ден на твоя татко.Да ти е жив и здрав!И дано малката вече да е оздравяла.

Габи,честит ти именник и на теб на патерица   bouquet.Да ти е жив и здрав и много да те радва!

Силрай,ти кога щеше да пътуваш за България?Май не можахме да съберем много сносна сума за дечицата ама дано да успееш да ги зарадваш с нещо.Идеята за книжките не беше лоша,но все си мисля ,че и някое лакомство няма да им дойде зле.

Rally_Y,когато избирах името на дъщеря ми ,търсех специално някое,което да звучи добре на български и на испански,най-вече да не е проблемно произношението му.Йоана е точно такова име.Тук не звучи странно.Само го произнасят малко като Дйоана или Джоана  Laughing.Всъщност Йоана е =Хуана=Джоана,зависи от произношението във всяка област.Сега само тряба да решите как да я запишете(като се роди,де  Laughing)-дали Joana или Ioana или, както в нашия случай, Yоhana(h-беше идея на нашия татко,но в случая не е необходимо).Е,ще имате достатъчно време да му мислите,може и по-добра идея да ви хрумне Peace.

nadqsf ,аз не съм регистрирала Йоана в българското посолство,не мисля че е задължително.Тя се роди ноември,миналата година,когато си ходих лятото в България си я регистрирах там и не съм имала проблеми.Незнам,да кажат и другите мами,все пак тя е и с испанско гражданство.

# 218
Честито на всички именници!Със здраве да им се носят имената и в бъдеще!

Gaby,честит имен ден на Давид със закъснение(съжалявам,не съм се включвала)!Да ви е жив и здрав,много щастие му желаем!

GOYA,честит да ви е именникът!Всичко най-хубаво му желаем! Как е Раличка-Малечка?Мина ли и вече?

tonita12,благодаря ти,мина му на Иви.След него и ние с Лъчи си минахме по реда.Той беше няколко дни почивка за празниците,но пък аз бях на работа,чак днес почивам.И да не ти описвам в какво състояние съм работила - стомашни болки,гадене,малко температура,отпадналост...Ужас! Снимките са  чудесни!Хубаво ли изкарахте?

Saby , Elibg,дядо Коледа си е имал две мнооого сладки помощничета!

Mimky,усещаш ли отпочиването?Надявам се ,че добре ти се отразява,въпреки подутите крака!Топвай ги вечер в хладка вода,поотпускат се.

silrai,броите ли вече дните до пътуването? А за дечицата ,последно ,книги или учебници ли ще се купуват?

# 219
И от мен честито на именниците,и да включа и Стояновците към списъка(поне така мисля)-да са много щастливи всички.
Мимиии,съжалявам че сте болнички,и са те претоварили с работа-по празниците всичко живо е по баровете,и аз преди време работех в един бар,и особенно по празниците много ме хващаше яд-всички купонясват,а аз все на бачкане до посред нощ...надявам се да оздравяваш бързо,защото и за noche vieja те чака същото,и разбира се да те оставят и ти да попразнуваш малко. Simple Smile
За пътуването-добре прекарахме,изморихме се,преядохме,препихме,всичко по реда си,само апарата ми се сдуха,както си и мислех-батерията му не става вече,и светкавицата хич я няма,но Дядо Коледа ми отказа нов за сега.Иначе празничната лондонска украса беше на ниво, но не можах да ви я покажа с хубави снимки. Cry
Rally_y,благодаря,на теб и на всички пожелавам да пътешествате на воля-на всякъде където си пожелаете.Аз между другото не бих отказала да разгледам Ню Йорк напр. Mr. Green
Saby,кой беше твоя lugar de la Mancha-броя си комшийките,нищо друго Embarassed

Весели празници на всички Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 16:38 от tonita12

# 220
Честито на вси4ки именници и весели празници на вси4ки. smile3536 newsm51

tonita12 как си, от много време нямам новини от теб?

# 221
tonita12,аз съм в Аlcazar de San Juan-Ciudad Real.А ти,къде живееш?
Иначе ,ако искаш да видиш кой от къде е,отиди на първата страница на темата и там ни има всички PeaceМисля,че теб не те видях,ще трябва Вес да те добави в следващата тема.
Мимиии,да оздравяваш бързо,че много лошо така по празниците.

# 222
Saby,гледах аз,гледах,ама не бях сигурна колко Аlcazar има в испанско-та за по сигурно да си попитам-аз съм в Ciudad Real,съвсем по комшийски.Значи посабрахме се тук-Толедо,Cuenca,Ciudad Real-много ви се радвам. Hug
Ако има още комшийки,казвайте,ще пием някои слънчев ден кафе по комшийски.
Днес всички празнуват явно,много е пуст форума.
Лека нощ и цветни коледни сънища на всички Heart Eyes

# 223
tonita12,тук в испанската темичка имаме представители от всяка една от провинциите на Кастия ля Манча.А за пиенето на кафе може и да се разберем някой ден,поне нашата комунидад,че се падаме по-наблизо.Например,ние в събота ще ходим до търговския център в Толедо,ако някой се навие... Grinning

# 224
  • E-CLM & CH-VD
Май не съм се включвала от доста време Rolling Eyes

Честит имен ден на всички, които имат повод да празнуват. Габи, специални поздравления за сина ти   bouquet

Саби, идеята беше за коледни снимки на бебоците, а аз не съм в тази категория  Laughing Иначе за украса в швейцарско, май имах някакви снимки от миналата година newsm78, защото тази година просто си се почувствах като у дома си там, и не съм снимала, а фотото ми беше в чантата Blush

Общи условия

Активация на акаунт