Allí van leyes do quieren reyes - España

• 26 351
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Много благодаря за готиното посрещане от ваша страна в тази готина темичка.Благодаря,че сте толкова отворени към новите нахалници.Silrai аз май не разбрах добре-на бг ли ще си ходиш(да в подписа ти виждам,че си в Торревиеха и това ме радва,но ние живеем в един по спокоен квартал,и рядко слизаме към центъра,но пак нищо не се знае-можем да се срещнем някой ден-и да почерпиш с една тортичка-че като гледам в готварския какви красоти твориш-мале текат ми лигите),дано си прекарате готино(аз ви завиждам благородно,че ще празнувате на сняг).Весело посрещане на Новата Година на всички.
 Nature Snowman Close-mas: santa2 Nature Snowman

# 241
Здравейте и от нас  bouquet

Лелееее,счупили сте се да пишете Laughing!Май всички са заети тези дни.И аз от седмица и половина имах само 2 свободни дни-иначе на работа,и то настинала.Вече съм добре,но сега пак 5 дни чистене в бара ме чакат.Добре е че има работа,иначе не знам...

Добре Дошли на yani_ta  и mimi6669  bouquet !Спокойно,момичета,и бебочета ще дойдат,само не насилвайте нещата и не бързайте да се отчайвате!

tonita12,благодаря ти за милите думи.Там е работата,обаче,че аз чистя сутрин за около 2-3 часа,та  за празнуването няма проблеми.Вие вкъщи ли ще посрещате Новата Година?А за кафенце тук наблизо и аз съм ЗА,само да се разберем кога.А и Толедо е добра идея - Val е от там,може да се разберем и с нея.

mimky,миличка,желая ти от сърце всичко да е наред с теб и бебенцето! М/у другото си пробвах късмета с баницата от теб и ми се падна трудолюбие Joy Не се слагам към мързеливите,но...

alest,честита ти именничка(с мъничко закъснение Embarassed) Дави е жива и здрава и много щастлива!

kar4ita,как се справяш по празниците?Сигурно ти е натоварено покрай дечица и приготовления.На Мая попреминаха  ли и неразположенията от зъбките?

gery_to,имам си в твое лице "сестра по съдба" Joy.Причислявай ме към клуба на работещите по празниците Laughing.Мите нарадва ли се вече на пожарникарския камион?Знам,че в тая възраст не устисква дълго на интереса която и да е играчка.

ANETT,честит ви годеж!  bouquet

saby,благодаря ти,оздравях вече.А ти възстанови ли силите след толкоз проблеми и неприятности напоследък?Дано започнете на чисто и с хубаво следващата година!

ROZI24,ти все така набързо се разписваш.Кажи поне как е ежедневието.Нищо ново ли  при Хектор?

# 242
Ха добър ден и от мен.

Mimiii, и аз се зачислявам към работещите по празниците.  Party Голям купон ми е отпреди Коледа до сега.Вече искам почивка, и мисля да си я дам след 30-ти, поне до 2-ри.Имам една голяма торта-море за 3-ти и после на 9-ти пътуваме...Ох, вече искам по бързо да идва това време-толкова изморена се чувствам...Ти взимаш ли нещо за тази настинка?Как е Иви, радва ли се много на подаръците?

mimi6669 , ние също не сме в центъра.Все пак селото не е толкова голямо, може да се видим, ама догодина  Laughing .Ще се радвам да си имам една съфорумка, с която да си пия кафето, пък живот и здраве през пролетта да заформим една форумска среща, заедно ще ходим.

Момичета пишете повече, как се подготвяте за Новата година.При нас и двата празника са на особенна почит.Мислим да ходим да търсим някакви фоерверки за Новогодишната нощ, обаче идея си нямам от къде.
Габи, вие нали бяхте в Елче-там имало някакъв магазин за такива фоерверки, ако го знаеш къде се намира, би ли ме упътила?

Мацзки ще бягам, защото до 30-ти главата не мога да си вдигна-тук влизам единствено когато кърмя и то за 10-тина минутки.
На всички болнички да оздравяват, за да посрещнат Новата година здравички, а на бременлииките-да слушкат повечко бебчетата.

newsm51 newsm51 newsm51

# 243
Благодаря ви на вси4ки за милите думи.Май тези дни вси4ки сме се забързали на някъде, все няма време.Пазете се, да бъдете здрави4ки.

mimky, аз съ6то си погледнах късмета, и отново за поредна година ми се пада любов.Ех и аз да можех да си направя такава вкусна бани4ка.  chef

пожелавам ви много здраве,за6тото ни е нужно
усмивки,за6тото ни носят радост
любов,за6тото ни кара да се борим
и вси4ки взети заедно за6тото ни правят 6тастливи

# 244
Момичета, ей с това се захласва моето човече.Много е смешен. Гледа, вика бау,бау, танцува и ходи зад екрана да види къде са тези кучета дето се показват на екрана   
http://www.youtube.com/watch?v=N2LmlidHdoQ

# 245
Силраи нали знаеш как е с малки деца, сподели каква е тази костенурка, че откакто влизам в готварския се запалих  Grinning, а меденките от твоята рецепта станаха страхотни.
Мимки къде се намира тази стена  newsm78
Мимии  оправяи се бързо миличка  Hug, за празниците да си здрава
преградки и целувки на всички който не споменах, пак трябва да ставам  че имам работа

# 246
  • En un lugar de La Mancha...
Силрай,точно щях да те питам и аз за тази салата Костенурка,а тя Карчита ме изпреварила Grinning.Ще следя за рецептата Peace.
Алест,честита ти именничка!Да ти е жива и здрава и все такава сладурана  bouquet!
Мимки,на мен пък от баницата ми се падна,че имало някъде един човек,който умирал за мен Crazy.Ще взема пък да го потърся Laughing.
Фрики,при нас бау-бау-четата са много на почит.Това беше едно от първите неща,които каза Йоана.Все за бау-бау търси някъде.Сега сме на тема "муууу"  Animal CowLaughing.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 23:04 от saby

# 247
Момичета ето прослувутата салата Костенурка-  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231091.0
Става много готино и вкусно.

friki , благодаря за линка, и моите и тримата се заплеснаха по видеото.  Joy

kar4ita , радвам се, че са станали меденките-тази рецепта не е моя, не знам на кой е, но я имам много отдавна, преписала съм я от на някой тефтерите още като ученичка.За сетен път се убеждавам, че старите рецепти цена нямат, върху тях можеш да експериментираш колкото ти душа иска.

Лека нощ от мен, тази вечер ме угря щастието да си легна още в 12.30 часа   #Crazy

# 248
Мимиии,задължително ще пием кафе,а за новата година,в къщи ще си я посрещаме,мисля да понапазарувам бомбички и конфети и сигурно ще се разходим до центъра на града.Скучничко,но това е. Simple SmileВие как ще празнувате?

Mimky,от твоята баница ми се падна шестица от тотото.-а дано. Praynig
Силраи,запалихте ме и мен с костенурката-много е ефектна.А и ще взема да поразгледам готварския раздел,за радост на мъжа ми bowuu
Приятни сънища Hug
Вал,видях те!!!-да ни качиш швейцарски снимки.И ти ли като мен скучаеш по малките часове?

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 02:52 от tonita12

# 249
  • Ispania
Tonita 12,Аз сьм в ТОЛЕДО,за среЩа винаги сьм готова стига да не сьм на работа Confused.А ина4е ве4е от форума познавам няколко мами,от испанските познавам ТЕЯ и SL,която из4езна неЩо напоследьк,даже сьс малката кукла на SL сгодихме син4ето Mr. Green.А да не забравя,и с Jara се видяхме два пьти.
SABY,имаШ в предвид сьбота 5???Тогава ли Ще идвате до Толедо??
Аз сьм на работа втора смяна ,но можем поне едно кафе да пием за малко Peace,ако дойдете сутринта без сьмнение Ще се видим.Ще ти пратя телефона си на ли4но сьобЩение.
Mimi6669 и аз така се зальгвах Mr. Green,4е сьм малка на 23 Mr. Green Crazy,само дето на 23 мойто дете ве4е беШе на 2 годинки Laughing Heart Eyes.Добре доШла при нас Hug.
Friki,много са сладки баубаувците Laughing,представям си как е обикаляло малкото 4ове4е около компИУра hahaha.

# 250
  • Ispania
Ааааа,ето ме Flutter,ами аз сьм на работа Mr. Green,та ску4ая Crazy.
А за снимките неЩо не разбрах newsm78Швейцарски newsm78,най_много ммога да ви ка4а португалски Laughing,миналата седмица ходихме до Пласенсия и от там направо трьгнахме за Португалия Crazy,не беШе предвидено това пьтуване Laughing.Гледахме табелите по пьтя и колкото пове4е се приближавахме да Пласенсия толкова по близко ставаШе Португалия.Минахме границата и влезнахме в едно село ,коеот просто трябва да го видите Shocked,единствено имаШе портокали и една бензиностанция,много зле изглеждаШе Thinking,прили4аШе все едно е някакво селиЩе от третия свят Crazy.Ние като видяхме бензиностанцията се побьркахме(то нямаШе и какво друго да видим Laughing)накупхме карти4ки пихме по едно кафЕ(ААААА и кафе намерихме и си трьгнахме Sunglasses).

# 251
  • Ispania
По между другото да ви се похваля Rolling Eyesнали сьм си кьсметлийка и купих едно GPS за подарьк ,та днес ве4е реШихме да го изпробваме насериозно и на магстралата от Толедо до МАДРИД ,ни каза"a la izquierda de la vuelta Laughing",хахахаха освен да преско4им мантинелата незнам как Ще стане.......а и се предполага ,4e Madrid е напред не назад Confused.На тази права линия в която беШе магистралата да ми каже да обьрна направо ме хвьрли в Шок Confused.А и интересното беШе в Мадрид,с влизането се блокира Crossing Arms,ве4е бяхме стигнали по4ти там кьдето отивахме и пак се вклУ4и hahaha

# 252
По между другото да ви се похваля Rolling Eyesнали сьм си кьсметлийка и купих едно GPS за подарьк ,та днес ве4е реШихме да го изпробваме насериозно и на магстралата от Толедо до МАДРИД ,ни каза"a la izquierda de la vuelta Laughing",хахахаха освен да преско4им мантинелата незнам как Ще стане.......а и се предполага ,4e Madrid е напред не назад Confused.На тази права линия в която беШе магистралата да ми каже да обьрна направо ме хвьрли в Шок Confused.А и интересното беШе в Мадрид,с влизането се блокира Crossing Arms,ве4е бяхме стигнали по4ти там кьдето отивахме и пак се вклУ4и hahaha
Мъжо ми е взел едно, но така и стои.Ако го използвам кой знае, може и до Барцелона да ме закара погрешка.
Обаче имай предвид, че трябва да изчакаш време, за да хване всичките възможни сателити.С коя програма е.Доколкото разбрах ТомТом най я хвалят.

# 253
  • Ispania
Мъжо ми е взел едно, но така и стои.Ако го използвам кой знае, може и до Барцелона да ме закара погрешка.
Обаче имай предвид, че трябва да изчакаш време, за да хване всичките възможни сателити.С коя програма е.Доколкото разбрах ТомТом най я хвалят.
Ами да ти кажа  newsm78,не сьм много сигурна Embarassed,BLAUPUNKT му е марката ,но не зная на коя програма е Embarassed,оба4е като се има в предвид колко струва #Cussing out,днес се обадих да го "рекламирам",и ми взеха данните ,но Ще видим кога Ще ми се обадят Confused

# 254
Вал,първо да се извиня за швейцарско, то бях позаспала вече,и те обърках с Вес,ама и от португалско може да ни качиш снимки,аз много обичам да разглеждам снимчици...
За гпс, ами и на нас Дядо Коледа ни донесе един-garmin ,системата му е navteq-за сега сме доволни, но не сме го ползвали много...ама ме притеснихте,ние основно за Мадрид го купихме,че все се губим,ако ниякоя от вас е ползвала на тази система,кажете доволни ли сте? newsm78
Момичета къде ще посрещате новата година? Hug

Общи условия

Активация на акаунт