Карловското/Сопотското/ коледарче сладко ще празнува с мама,татко

• 8 773
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

# 121
За много години.Живи ,здрави все тъка обичани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
 HugЗа много години  !!!!Здраве и късмет дави съпътства през цялата година

# 123
  • Карлово
За много години!
Уф, от толкоз плюскане такъв мързел ме е налегнал...

# 124
Микки как е настроението ........ финала наближава Simple Smile

# 125
  • Карлово
Кат, чудесно е настрението! Онзи ден изпрах част от нещата, трябва да взема да ги изгладя, но нещо ме домързява. А и с този пухкав сняг навън-днес ще правим сигурно снежен човек с Мартина Laughing

# 126
На вън е снежна приказка, направо ми се иска да се пързалям и аз ...... Laughing

# 127
  • Карлово
Вярно е, че прогреса се дължи на мързеливите Mr. Green Ей на, пералнята пере, съдомиялната мие съдовете - пък аз във форума, чудо! Mr. Green

# 128
Честита нова година на всички мамчета и тяхните семейства Heart EyesПожелавам  ви много задраве и късмет през новата година Hug

# 129
Ехе, къде сме бутнали темата на втора страница Simple Smile
Къде се губите?

# 130
Кат,ти не караш ли една жълта кола?Незнам дали не се припознах онзи ден...

# 131
не не съм аз, сега в това време едва ли ще ме видиш Laughing

# 132
Много красиво наистина обаче на мен не ми се излиза изобщо в тоз студ гледаме си със стела от прозореца.АЕли къде е,тути ясно реанимира след големи купони Grinning

# 133
  • на пистата
Много красиво наистина обаче на мен не ми се излиза изобщо в тоз студ гледаме си със стела от прозореца.АЕли къде е,тути ясно реанимира след големи купони Grinning
тук съм,ти къде се губиш,нито скайп нито нищо Sad

# 134
Ето я и Тути LaughingБимбе,не реанимирам,ами бачкам ли ,бачкам...На нова работа сме вече и ....така NaughtyСпирка няма!
Вчера поизведох децата на снега,почерпих ги по една пица при Нико и едвам се прибрахме от студ.Такава грешка повече-не!Вкъщи -на топло! Naughty Hug
Спокойна вечер момичета!И Микки-мисля те и аз, да знайш PeaceУспех! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт