Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 988
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома
Хайде и аз да питам след като сте обяснили сигурно, къде е този Джъмбо?

снимките са страхотни  Hug да се обадя за Джъмбо, макар още да не съм го посетила  Mr. Green намира се до Била на бул. България  Peace ако си с кола било много удобно да си паркираш на паркинга на Била и да отскочиш в Джъмбото  Mr. Green

с nana77 сме писали заедно  Laughing мерси за кафенцето  Mr. Green

# 181
Здравейте, момичета!Какво става със съботната среща?ЩЕ има ли такава?ДА резервирам ли клуб? След малко ще се обадя на "Всички звездички" в Лозенец, и ако там няма  ще резервирам в Павлово.Та- отново молбата ми е да потвърдите или не присъствието си.
До тук  ето преброяването :
Аз,Нана,Ралка Балка, ДИдка, Албена влади-ДА!
ВСТ,Бебон, Блу, Анди-НЕ!
под въпрос са -Дани, бланк, Милена, елвинг

Я да ви кажа сега нещо весело.Вчета беше КОледното тържество в яслата на ДАри. Аз се притеснявах да не се стресне нещо от дядото, а то- станало то4но обратното.Пляскала на програмата, веселила се, ска4ала...абе- купон. Радвала се на стареца, и после......ревнала като си тръгнал Shocked И ревала още дъъъъълго време.Като се събудила от сън  си гушнала подарък  и отишла към вратата и со4ейки я - ревнала отново ooooh!
надявам се днес да дадат снимките  от партито и ще ги пусна.

# 182
velmar, аз пак да попитам, че не разбрах за Барбароните - за цял ден ли е резервиран? Embarassed И не ме отписвай толкова лесно - написала съм "не съм сигурна". Wink

# 183
velmar, аз пак да попитам, че не разбрах за Барбароните - за цял ден ли е резервиран? Embarassed
Aз пак да кажа:
 Звънях на 2 от Барбароните- места- няма!!!

# 184
Аз лично не видях да си писала за Барбароните, освен че adrianska каза, че са на РД там и затова попитах ПАК:

ДО сега звъня по телефоните на вси4ки клубове   Звънях  в "Бъни, НОсорог, Слон-балон, 2-те феи, патета,Приказка без край, Островът на съкровищата,Тинки-Уинки, МОето гардже, Съни ленд, Смехорани....  И- няма места.( ако се сетите за още някой клуб- кажете го!!!)
В ментов Носорог в БОрово има    само 1 свободен 4ас (12.30), и в Острова....13.30....., което не мисля 4е е подходящо и удобно .Единствено в Тинки Уинки9 в Гео милев) им а свободен 4ас за 15.30ч.Утре чакам и от СЪни ленд(в Павлово).

# 185
  • софия
Еййййй нямам нерви  smile3511!Направо се плаша от себе си  Sick-толкова силно желание  да имам да завъртя  един цигански   шамар и то на възрастен човек  Shocked!Ама тази е ...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire!

# 186
  • София
Еййййй нямам нерви  smile3511!Направо се плаша от себе си  Sick-толкова силно желание  да имам да завъртя  един цигански   шамар и то на възрастен човек  Shocked!Ама тази е ...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire!

Какво става Дани?!?! Коя е тази, дето ти вдига нервите?

# 187
Здравейте!
Ели78, честит рожден ден на мъжа ти на патерици, да ви е жив и здрав.   bouquet
Ние НЯМА да дойдеме на срещатата.
Мимс, днес сутринта казаха по новините, че са приели майчинството да е 190лв.  #2gunfire
velmar, браво на Дари. Всеки път като разказваш нещо за яслата и си представям Сашко на местото на Дари. Няма да има и на половина нейното държание. И на Боби днес й е тържеството в детската градина, та още от вчера нямаше търпение да тръгва, да види дядо Коледа  Grinning.

# 188
adrianska, и аз много се кефя, когато velmar пише за Дари и яслата, но ме обхваща ужас, като си представя Гого - такъв лигавичък и ревящ ми става ...дано да е само период...

dani777k, споко, не си хаби нервите за глупости... Peace

# 189
  • софия

Какво става Дани?!?! Коя е тази, дето ти вдига нервите?
ГостЯнката ми от 3 седмици  Tired!

# 190
ДАни, тоз дзвер кога ще си ходи Whistling (лелееееее- 3 седмици ли седи ........ Sick Crazy #Crazy)

# 191
Дани,не я ли изпратихте таз гостЯнка?
И за да те разсея малко,да ти кажа,че като чета твойте постове и Марти е някъде на около -сочи към аватара ти и вика та-та.... Joy hahaha

# 192
  • София
Дани тегли й една наум. То не остана, скоро ще си хване самолета Hug

# 193
  • софия
Трябваше да е днес,но  се била объркала и е утре  Tired....

И за да те разсея малко,да ти кажа,че като чета твойте постове и Марти е някъде на около -сочи към аватара ти и вика та-та.... Joy hahaha
Може ли да правя джижи-биджи с вашия тати тогава  Joy Joy Joy майтапче!

# 194
  • гр.София
 Привет.
 Велмар,радвам се,че не си ме отписала съвсем за срещата, май всичко зависи от часа,който ще запишеш. Но нямам твърд отговор, а само добро желание.

Много ми е икономична Софийката,т.к. си играе с играчките на Пепи(докато той е на уч-ще,после му ги предоставяме ). Сега трака с едни метални капачки. Мама Марго и Албена може и да ме разберат Wink.

Дани ,жената да не реши да поостане?! А-а-а,отговорила си...

Ралка Балка,със сигурност Отчетните се броят.Виж колко мнения съм навъртяла.

Общи условия

Активация на акаунт