Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 954
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Май не е жив.Бриджит Бардо би се потресла.

hahaha

# 301
И аз с въпрос към Марулката що няма лична страница в Любими рецепти. Много ти се отдава кулинарията и не само тя. Евала.
Адрианке, и ти душо, кога ти остава време за гобленчета с тези две дечица?
Емтелче, никакви сълзи, я виж как са се наредили нещата, щом си отишла на партито. Има една програма, дето по цял ден дават кадри от София от камери. Да си стоят в Силистра и да гледат столицата. Че и бонус, дават и от други градове. Онзи ден гледах Несебър, та за пет минути в натоварено време мина само една кола по улицата. Не е като в София или Варна.
Ралка, браво за прощъпулника. Хубава вещ си е избрал Стефчо. 
Вст, червената ти торта е върхЪ. Аз за питката за прощъпулника разбрах, че трябвало да е содена, ама защо не знам.
Пепеджинс, радвам се да те видя, отдавна не си писала. Така се надявах, да е от бременно естество промяната ви.
Мама Марго, дано облака е отминал.
Блу, перфектни сладки и клипчета. Изправи ми се косата като почна да танцува върху стола.
Валка, супер, че си се позабавлявала с колегите. Снимки?
Хубав коледен купон сте си заформили, гледах снимките и ви се радвах. Къде е готината шапка на Найа? Дано някога успея да се довлека до София и да се запозная Нори с августинчетата.
Кайли, чакаме те с нет.
Елена, съболезнования за чичо ти. 
Мис74, това с еднаквите кръвни групи не ми се вярва да е истина. И ние с мъжа ми сме с еднакви, но няма проблем засега.
Мамо Иги, поздрави Мишето за победата.
Бамбуча, страхотен аватар, честит син на колежката ти?
Относно публикациите, лятото бях забелязала, че се менкат и при нас в отчетните, но вече са го оправили.
Ама тоз тати от аватара на Дани, много оборотен. Нори откога му се мята със същата реплика като Марти. Но тя и на Николай Дойнов от новините по нова вика тати, та вече съвсем се обърка горкото.
Дриймс, играчката Томи, за която пише Кристиана я имало в Метро. Нети от там я беше купила за около 50 лева. Бяха много доволни от нея.
Е, нямате прочитане, ще наваксам друг път. Лека нощ.

# 302
  • София
Ембър,още се хиля.Еленът е уникален.Пусни го тук направо.Като циганско катунче са го накачулили.

hahaha А другите снимки  Heart Eyes
Дани, честито!  Hug Дай Боже всекиму!  Wink Mr. Green
Лори трябва много да е слушала, като гледам колко играчки я чакат. Марти и Найа също. Laughing  А Ивчо понеже не е бил много послушен - още си няма нищо.
Мадона, така е - за църковните канони  Wink Чакаме я!  Hug
 tati Roska , желая и аз весели празници и много усмивки във вашия дом!   bouquet  bouquet  bouquet

# 303
ДОбро утро от мен HugДано да е добро поне за вас, тъй като на мен хич не ми е такова #Cussing out Ще пасувам малко,че в сутрешна скука  ще изпиша самичка темата, а си нямаме нова... Rolling Eyes
УХбав ден на всички!  bouquet

# 304
  • София
Добро утро и от мен!

Велмарче що така бе слънце? Ето по едно кафенце да се разсъниш.

Работният ден започва и за мен, но снощи ни беше фирменото парти, купонджийски вдигнахме във въздуха клуб Алкохол и сега едвам гледам. Не е добре така купон и първа смяна Mr. Green

# 305
Приятен ден пожелавам на работливите ни мами!
Тати Роска, пожелавам ви и аз весело посрещане на идващите хубави празници и нека те бъдат началото на един по-добър живот изпълнен само с хубави моменти и много усмивки. Прегръщам ви силно  Hug.
Дани, за момент ти завидях, както каза Elwing, дай Боже всеки му  Mr. Green. А и определено май ти се повдигна настроението, само така  Wink Grinning.
Мадонка, радвам се, че сте добре  Hug. А, гобленчета шия, когато Сашко спи на обед, освен ако нямам да върша някаква домакинска работа. А, Боби ми ходи на детска, а дори и да си е вкъщи и тя все още спи на обед.

# 306
Здравейте и от нас  Hug
Благодаря за кафенцето - добре ми дойде днес. Аз се надявах, че Лори днес ще се наспи добре, че е канена на Коледно парти наобед в работата на баща й, и тя затова е станала от 9 часа  Twisted Evil На мен и без това въобще не ми се ходи, страшно ми е скучно там, не говоря езика и съм като индианец сред тях, а сега и Лори като киселее ще бъде супер  Sad

Желая ви хубав ден   bouquet Hug Heart Eyes

# 307
vst_80 , как може да с еоплакваш от това добро дете Naughty.ДАРи ако спи до  8- банкет  вдигам Party.А напоследък се е нау4ила да ни вика по име и да ни буди ooooh!. Абе- съвестное детето- гледа да не се успим.И...както се майтапим с мъжа ми "слу4ихме на дете, но то не случи на родители Joy"
(няма ли кой да направи  нова теми4ка........ Rolling Eyes)

# 308
  • София
Привет!
ВСТ, и Ивчо дне стана в 9ч, като нощес от 4 до 5ч пищя пак и направо ми е  много весело Tired
Къде ги намирате такива засукани кафенца?  Laughing
Велмар, на работа ли си вече и през седмицата? Онетихте ли се вкъщи?
Хайде, давайте идеи за име на новата тема, че ще ни заключат.

# 309
Велмар, на работа ли си вече и през седмицата? Онетихте ли се вкъщи?
На работа съм  в момента, но   си имам нет и вкъщи.Просто трудно  стигам до там, за да го използвам CrazyТака 4е- като ме видите да досаждам дълго време, да знаете 4е разпискам на работното място на спокойствие Grinning
За заглавие- щасувам- хи4 ме няма  в римите... EmbarassedАма- то да има кой да пусне теми4ка, пък заглавието  е най-малкия проблем.(спирам ве4е, 4е само аз изписах тая страни4ка, а трябва да пестим място Sick)

# 310
Велмарче, не се оплаквам - добричко си ми е детенцето, пу-пу. Ама хич не й се отразява добре като стане преди 10.30 ч. /а и на мен  Embarassed/.
Elwing нашите слънчица май са се наговорили днес  Laughing Миличкият Ивчо - сигурно ушенцето го е тормозило през нощта  Sad  Hug
А за името на темичката - хич ме няма в тая част  Embarassed А и за новата темичка нямам представа как стоят нещата Embarassed

# 311
Свята Коледо, на АвГуСтИнЧеТо донеси
 здраве,радости и по-малко пакости през Н.Г

# 312
  • София
Ако няма кой да пусне тема, мога да опитам аз, но не мога да измисля име  newsm78

# 313

Общи условия

Активация на акаунт