Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 969
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дани, ха наздраве и честито  Mr. Green

# 286
Мацки писах на Росен за да го попитам как ще му е удобно за паричките.
Преди малко получих отговор....Много са ви признателени и благодарни...аз също! 
bouquet

Привет Роска,

Аз съм съм сестрата на Стефка (на Мишо) от нашата тема момичетата събраха парички искат да ви направят Коледата по красива, кажи как да ви ги пуснат  Hug

Поздрави,
Валя
Здравей Вали!
Радваме се 4е има хора с докоснати сърца!  bouquet Hug
Можем да се видим някаде,но да е след 4етвъртък-тогава имам изпит по кормуване!
Ако ми даде6 някои твои телефони за връзка.....
Мочт е:.............. ,а дом.тел.-за ли4на информация:.............Как ти е удобно?
Благодари на вси4ки май4ета и татковци за вниманието им кам на6ето семейство!По-здрави и  на Стефка и Ми6о!
Роска§Севди

Ако някой иска телефоните им може да ми пише на лични  Peace Иначе съм ги пуснала и на mmilena  Peace

Здравейте на всички мами Августинки2006!
Благодарим ви:val_stef,mmilena и на всички мами,които ни подариха вазможността,да бъдат по големи усмивките на нашите слънца:Емануил и Радостина!  bouquet  bouquet  bouquet
  А за Рождествените и Новогодишни празници ви пожелаваме много усмивки,радости,здраве.  ura  santa2 bigdance2
    бати Емко,принцеска Радостинка,мами Севди§тати Роска   bouquet Hug

# 287
Момичета, срамота, това е отговорът ми от предната заключена тема, не сварвам нещо да пиша напоследък. Сега ще се заема с четенето на тази преди да я затворят и нея.

Ей, Пепър, Лора много пораснала бре и  това за старите години да знайш не съм го прочела. Идвай в отчитащия се отбор. Между другото в юнскита тема за бременните много майки има, чакащи второ детенце. При нас августинките да има десетина, а там над 30 до този момент.
Марулка, страаааааашен аватар – толкова харесвам червено за момиченца, че направо ми изпадаха очите от Стефаначето. Пожелавам ти втора мома и на теб, че много ми харесва името, което си избрала.
Търся и аз една лилава лъвица да я питам какво предприеха за обезопасяване на кошарата. Моята кукла от няколко дена излиза от леглото си. Набира се или на повивалника или на скрина, който е долепен до кошарката. Сега не смея да я оставя без надзор, въпреки че раздалечих скрина и махнах повивалника.
ЕмТел, много се смях с твоята колежка.
Честит юбилей на дядото на Лори на патерици, мъжлето на Ира78 отново на патерици
Ралка-Балка, добре си ни дошла с големия вече Стефчо.
Честито на всички с нови придобивки.
Душе, какво стана на интервюто?
Анди, радвам се, че сте озаптили Т?
elia_gg, честито бебче на приятелката ти - да е живо и здраво и много да радва мама и тати.
Вст, моля сподели от какви кухненски продукти са ти нещата, на снимката виждам едни красоти в златно и сребърно, ама не мога да позная? Е, добре че Пепър е писала. Макарони викате значи. Хм...
Елфче, смая ме с тези църковни канони. Тя работата направо опечена и ти сега така думаш. Иначе Гъбка щастлива, че няма да ги вътрим с таксита, братята с едно такси ще си изпращат момите. Иначе нямаш проблеми само да се роди и нареждам Ивчо най-отпред.
Кристиана, намери ли количка от ФП?
Меги, честита ти именичка.
Елена, дано си оздравяла вече.
Мама Марго, ако стане половерчето, се нареждаме и ние на опашка.
Тук много таланти, много нещо, пък аз дори и в хора не съм пяла на училището...

Е, след какъв хубав пост съм се наредила. Много слънце в дома на Емко и Радостинка пожелавам. Да сте живи и здрави цялото ви невероятно семейство.

# 288
  • гр.София
 Колко е щастлива последната ни страница!

tati Roska и Севда,весели празници на вас и дечицата Hug!

Дани,мно-ого си щедра! Наздраве.Догодина подарете на жената дълъг круиз нанякъде.

ПС. Хей,Мадонка,ти си черешката на тортата днес Simple Smile

# 289
  • софия
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И НА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО,ТАТИ РОСКА!ЦЕЛУВКИ НА МАЛКИТЕ ВИ СЛЪНЧИЦА!

# 290
Здравейте и от нас....
И ние днес купихме от топките,като на ВСТ80..   това ни е другият подарък,който още не е пристигнал      #Cussing out

http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … e&pagesize=16  

И тази количка,която е страхотнаааа и върви с кукла към нея.

http://www.laredoute.fr/vente-set-promenade-pour-poupee-lissi.as … e&pagesize=16

А онзи ден получихме "наследство" конструктур Мега блокс и Марти страшно много си играе с него -подходящ е и за момченца

За партито още не съм 100% сигурна,но мястото ми е удобнои ще направя всичко възможно. Wink

Дани-наздраве! А за джиджи-биджи с нашият тати.......,аааааааааа не  Naughty  Mr. Green Пък и вашият хич не е за изхвърляне,ама с това свеки в комплект-ще се въздържим. Mr. Green

Много,много щастие,късмет и хубави моменти пожелаваме с Марти на мама Севда,тати Роска,Емко и Радостинка!!! И както ви писах на ЛС-винаги може да разчитате на нас!

# 291
tati Roska, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!  newsm51

# 292
Милички, благодаря ви че споделихте какви подаръчета сте намислили или взели на слънцата си  Hug  трогната съм че се отзовахте моментално както винаги!   love001

# 293
Tati Roska, весели празници и много усмивки на цялото ти семейство! Hug
Dani777k, ха наздраве!Айде отпусни душата. Mr. Green
Elwing, да Вики е.Точно за тези макаронените ангелчета говорех. Peace

Качих малко снимки на Вики: www.snimka.bg/album.php?album_id=197631&photo=75
Последната е въпросната снимка с еленчето.Сканирана е и не е хубаво качеството.Но забележете само какво фотографско майсторство... hahaha

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 23:31 от Ember

# 294
Здравейте  Hug
Ох, ние преди малко се завърнахме от МОЛа - е няма да ви казвам каква лудница е, хората наистина са полудели  ooooh! Ама аз поне приключих с всички задачки и покупки и от утре почвам със стягането на багажа  Laughing
Elwing аз като никога тази година започнах от рано с покупката на подаръците, та успях да взема няколко  Wink. А за Испания - е там какъв пазар съм намислила  ooooh!, а вече има страшно много подаръци, които я чакат от леля й и от роднините на приятеля й  Mr. Green Както той се изрази - ще трябва да си наемем самолет само за багажа  Joy

Играчката я поръчахме леля да я купи и ние да й я дадем там на Коледа, че да не мъкнем подаръци от тук, а и да я използваме, че там доста ще пътуваме с колата. А иначе тук я има в каталога на Премама   Peace

Ember много се радвам, че са се харесали ангелчетата  Laughing Сега съм обещала за 1 юни още  Wink Hug
Аватарът ти наистина е много хубав  Peace

Мили Емко, Радостинка,мами Севди и тати Роска желая ви от все сърце една хубава и незабравима Коледа, много здраве, късмет и усмивки. Хиляди целувки за най-хубавите слънчица и най-силинте хора, които съм виждала  Hug Heart Eyes

Dani777k наистина може да разпусне вече  newsm44

Отивам да се любувам на снимчиците  newsm53

# 295
  • софия
еmber,мнооооого мили снимки!Особено където е на разходка с тати!Толкова са ни мънички още мишленцата  Heart Eyes!А,този елен жив   ли е?

# 296
  • гр.София
 Ембър,още се хиля.Еленът е уникален.Пусни го тук направо.Като циганско катунче са го накачулили.

# 297
  • софия
Ембър,още се хиля.Еленът е уникален.Пусни го тук направо.Като циганско катунче са го накачулили.

Значи жив,ще да е  Mr. Green!

# 298
  • гр.София
 Май не е жив.Бриджит Бардо би се потресла.

# 299
Ами и на мен хич не ми прилича на жив - а има и някакви дървени поставки на крачетата май  hahaha /дано не ми се  смеете много/

Общи условия

Активация на акаунт