Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 958
  • 313
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, сетих се още нещо да ви питам. тъй като събирането  в събота няма да е "коледно " парти  подаръци и т.н.Торта няма да поръ4ваме.искате ли някакви хапки да се заявят?дечицата вече са по-големи  и биха могли да хапнат разни неща, както и ние newsm78 Преди малко получих още информация от  енда приятелка , че на ртяхната сбиркаса били 3 какички с децата Shocked, което  си е супер и което ми дава надежда 4е  може да се видим и побъбрим на спокойствие Grinning

# 271
  • варненка от София
Доър ден и от нас!

Тъкмо приспах детенце и сядам да проверя какво става при вас, гледам тече с пълна пара поредното събиране, то тук като в календар на събитията стана, среща след среща  Laughing Laughing Laughing
Жалко, че не можем да се включим всички извън София.

Валка, ние почти приключихме с подаръците за Шушелита, ето какво купихме:

Това е люлка за яздене, подскачане и т.н. Музикално е и пее. Голям е кашона и едвам го покрихме от нея.

Тези барабани на ФП взехме също за Коледа

А за стефанов ден поръчахме яке и пуловер от Ларедута.

# 272
  • Някъде там...
Марулка това  мече колко струва и колко е голямо.
Иначе и аз мисля да му вземем една количка от онези бутащите с крачетата. Други идеи за момченце Simple Smile

# 273
  • София
Такааа, Ивчо пак е с възпалени уши  Tired Ще капем Отипакс и се надявам да се видим в събота  Praynig Дано не вдигне Т. Не че сега проблема е по-малък, но малко се успокоих, че не е нещо стомашно-чревно. Пищеше и се гърчеше както с коликите, д-ра в началото реши, че може да е остър корем (каквото и да значи това Embarassed), на слава Богу не е.
За подаръците - идея си нямам.  newsm78 Май момичешките са по-интересни Blush , но с тази детска прахосмукачка ме уби, Велмар Laughing Като гледам искате от рано да я научите да е чистофайница - щом и комплект за чистене сте й взели  Wink

# 274
  • варненка от София
Елфче, дано бързо се оправите. Ухо и зъб болят най-зверски, дано Ивчо да го преодолее бързо и лесно.

Мимс, Мечо Пух е голям, но точни размери не мога да ти дам, става за деца до 22 кг и струваше 90 лв.

# 275
  • гр.София
 Елвинг,на Пепи му капя Отипакс.Дано Ивчо много не го боли,че то си е за пищене-адска болка.
 Велмар,със София сме си ящнички.Принципно съм ЗА,стига да поседна наистина.А с хапване и пийване и приказката се отваря Simple Smile
 Веси,мерси за снимките.Много ти е свеж аватара!!
 Източихме най-сетне апарата и в събота ще снимам и аз.

# 276
  • София
Знам, че ухо боли много - като малка и аз имах проблеми често с ушите, помня какво е  Sad Сега спи, че преди това дремна само 20 мин навръщане от д-ра. Ама това са капането на капки е мишън импосибъл  Confused
Гледах снимки - Ния е сладурка с коша на главата  Crazy Heart Eyes Видях и русенската двойка - прелестни са!  Hug А Дани на eli-ym май е първия разплакан от Дядо Коледа  Wink Замислих се - защо заблуждаваме децата със съществуването на някого, който най-често ги кара да реват при първите си срещи с него, пък след време им обясняваме, че е измишльотина  newsm78
Блан, хич не ви личи да сте ящнички  Wink
Съгласна съм за аватара на ВесиГ Peace

# 277
Привет  Heart Eyes
Елфче,дано на Ивчо да му мине по-бързо ушенцето,че много гадно боли ухо  Peace Hug
Нори,ще те гледаме непременно  Laughing,само да ни подсетиш,че до тогава може и да забравим  Peace
Мимс,Марулка дайте ми сайта на Ларедута да разгледам и аз  Heart Eyes,може нещо да "намаже" Даяна  Joy Joy,извинявам се ако преди време сте го пускали,но не си спомням  Blush
Бланк и да направиш много снимки,както ти си знаеш  Peace Laughing
Днес се поразходихме 2 часа,уж не беше много студено,ама сега всичко ме боли и ми е лошо,майче ще се разболявам,точно за празниците  Sad
Отивам малко да легна  Grinning

# 278
  • София
Само ние ли не ходим на разходка тези дни? Rolling Eyes Не бих си/му причинила това, пък било то и с цел закаляване.
Нори, забравих да ти отговоря - лисичките не ги правя сериозно  Blush , но като гледам, щом има ефект и при теб трябва да се стегна  Naughty

# 279
Здравейте  Hug
Elwing дано бързо се оправи Ивчо - аз и до ден днешен си страдам често от уши  Cry Нагушкай го хубаво от нас  Heart Eyes Hug
А blanc ме разби - били ящни  ooooh! А какви финни мадами са и двете  Heart Eyes
didka25 да си изкараш многоооооо весело на партито   bigdance2
Валка ето и някои от нашите подаръци, ама както сме тръгнали от сега да й ги даваме, май и аз ще се възползвам от идеите ви  Embarassed Embarassed
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2104&o … 3abdf59c6c42620c2
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=3783&o … 3abdf59c6c42620c2
http://www.hipernex.com/im/pr/playskool%2063114.jpg - това вече го дадохме  Embarassed
http://toys.nursery-guide.info/images/content/amazing-animals-fi … ice-choo-choo.gif
http://content.onestepahead.com/assets/images/product/detail/12438_1.jpg

ето и на това съм хвърлила око http://www.editorreviews.co.uk/toys/wp-content/img/BeCreativewit … byFisherPrice.jpg

Но главното ни пазаруване на подаръци ще е на испанска земя  Laughing Как ще се връщаме с толкова багаж не ми го побира акъла  newsm78

А какво става с Мама Марго  newsm78 - дано всичко да е наред при тях  Praynig

# 280
И ние не се разхождаме  Embarassed, само вечер като се прибере татито и се юрваме по пазари, че аз вече приготвям багажа /ама това не го броя, нали сме с колата  Laughing/

Нори наистина, подсети ни като дойде време за предаването, че аз със сигурност ще забравя, а ще ми е интересно да ви гледам.
А що се отнася до лисичките  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 281
  • София
Мерудийка съм и днес  Blush
ВСТ, какво значи "някои от нашите подаръци" и че "главното ни пазаруване на подаръци ще е на испанска земя" - тези малко ли са  Rolling Eyes  Wink Това къде го има http://content.onestepahead.com/assets/images/product/detail/12438_1.jpg - полезно ще ни е  Wink
 С колата и ние се разхождаме  Wink
За Мама Марго и аз се сетих скоро - дано са ОК!  Praynig

# 282
Ей, не мога да ви прочета! Simple Smile

Първо да честитя със закъснение на всички имащи поводи за празнуване!  bouquet

Браво за срещата ( и новата и стара ), след Нова година като се организира пак вече ще сме на линия.Сега ще разгледам и снимките.
Браво и за паричките, които сте събрали! Hug
Elwing, дано бързо мине ушето, че как боли. Confused Вики пък все я сърбят и ще взема да я заведа да я видят.
Vst_80, твоите ангелчета се продадоха като топъл хляб.Успях да си купя последното.Като намеря време съм се наканила и аз да направя, ще питам за помощ. Hug Simple Smile
Elen@, моите съболезнования!

Ние още не сме купили нищо за подаръци... ooooh! трябва и с това да се заема.

# 283
  • София
Наближи ли края на някоя тема трябва да ми са забрани да пиша, че само създавам работа на правещите нови  Embarassed Ембър, Вики ли е на аватара? Много е хубав! Hug Като каза ангелчета се сетих - жалко, че нямаше от макаронените на ВСТ на базара, щях да си купя  Sad

# 284
  • софия
здравейте,мили мой  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning!
хайде да пийнем по едно да и е лек пътя на свекито : beer beer3 beer2 cheers beer Drunk Wine Glass smile3546  smokeuu  food002!
нашите подаръци са,като топките на Лори,много им се радва,къщата на фишер прайс утре ще дойде,чудя се все още кухнята дали да я      купим от тук,или да я поръчаме от сайта и да чакаме някой приятел да ни я донесе,защото от там излиза със сто лева по-евтино пък какво като няма да е тук,за Коледа  Crossing Arms.Фермата също много я радва,а пък към нея може да се купуват после отделно разни допълнителни елементи да се увеличи стопанството  Joy.доколкото знам има и една жилетка,едно бейби борн,обици сваровски  newsm03,а сега баба и  даде 100$ да съм и купила нещо  Shocked...
ВСТ,кажи вярно от къде го взехте това,за колата?

Общи условия

Активация на акаунт