Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 970
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.София
 ДобрУтро!

Велмар,ще имам предвид да си запушвам носа около НДК Simple Smile

( Но,честно,харесва ми миризмата на софийкиния памперс Embarassed. А иначе съм гнуслива.)

Иги,в Спартак специално ли е плуването? В БСФС (на бул.Левски) приемат дечица от 5 годинки.Там ще ти е доста по-близо.
 Ралка,в почти всички д.градини има карате.

# 256
  • София
Добро утро!

Велмарче благодаря за кафето! Дано ти е лек денят!

Аз днес съм почивка, а довечера е партито на радиото. Добре че Митко е вкъщи, та ще мога да отскоча за малко.

# 257
  • София
Добро утро!

Първо ще пиша, а после ще чета , че иначе, ще забравя какво съм мислила. Аз съм от София, но обяснението за срещата малко ме обърква,

никак не съм в час  с имената , но много ми се иска да дойдем на поне 1 среща, най-накрая...

Мисля , че има ефект от "лисичките", откакто говорихте за тях ги изпробвам, но не много редовни и съм свалила 1 кг Party какво стана с

другите мами, които щяхте да ги изпробвате? Rolling Eyes

Ще ни дават на 08.01.2008г- вторник в "Горчиво", ако искате да ни гледате....не спечелихме, но много се повеселихме hahaha Joy

# 258
НОри, ако искаш ще ти обясня на лични за мястоот на срещата Peace.ЩЕ се радвам да дойдеш!
Ако не дойдеш ДАри ще бъде единствена дама Flutter

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 09:14 от velmar

# 259
Добро утро и от мен  Hug
Велмарче, мерси за кефенцето, тъкмо го пия  Mr. Green

Остана ми да избирам подарък за Али от едната баба, та си мисля да не се мина да ви питам вие какво сте си поръчали  Laughing /всъщност я бяхте започнали темата, но за да не връщам назад ще питам сега Simple Smile/
Моля ви споделете какви подаръци ще купувате на малчовците или ще поръчвате, ако може със снимки, за да не се хвърля на някоя глупост и после да ме е яд  Crazy  Hug

# 260
Добро утро!
Велмар, мерси за кафенцето. Дано, денят ти завъши по-добре от началото му  Peace  Grinning.
Нори, задължително ще ви гледам в Горчиво. Жалко, че не сте спечелили, но може да се пробвате пак  Peace.
Валка, аз лично отивам в някой магазин, без да съм си набелязала нещо предварително и каквото ми харесва взимам и го наричам за някой. Особено сега с Jumbo-то ме улесниха още повече, защото в него има за всеки по нещо.
На Боби партито вчера е минало страхотно. Тя беше толкова въодушевена от дядо Коледа. Предишните две години се страхуваше от него, а сега на всеки разправя колко бил добър и готин  Laughing.

# 261
Валка, за Дари нещата(планирани и някой ве4 екупени )са: детска прахосмукачка, комплект кухненски сервиз,шейна,комплект за почистване(кофа, метла, четка и т.н.... Crazy),Дядо Коледа в яслата вчера й донесе любимото "Бау-Бау" Laughing.Свеки й купи  една играчка, която   е едновременно телефон, пиано , животинска част .....
СЪс сигурност ще се обзаведе  и с немалко дрешки.

# 262
  • София
Яна понякога яде чисто кисело мляко, друг път с бисквити, зависи в какво настроение е и мноогоо обича Danonino-то, а те са по 3 л-4 лъжички.

Мием си зъбките с Elgydium junior ментова пастичка за деца над 2 г, но мен това не ме притеснява.

Вчера в яслата имаха карнавал , днес кокурс по рецитиране  Laughing , утре куклен театър, а в петък ще идва Дядо Коледа...пълна програма. Не

знам какво да й вземем за подарък , ще импровизираме. Вече казва пате, конче, ден-ден( рожден ден ) понеже събота и неделя бяхме на 2

рожденни дни Party

Броят на публикациите ми също не се променя, може да има някакъв проблем newsm78

# 263
НОри, ако искаш ще ти обясня на лични за мястоот на срещата Peace.ЩЕ се радвам да дойдеш!
Velmar, Деница при момчетата ли я слагаш WinkОблечена цялата в розово и с две опашлета си е момиче отвсякъде Flutter

# 264
Velmar, Деница при момчетата ли я слагаш WinkОблечена цялата в розово и с две опашлета си е момиче отвсякъде Flutter
Embarassedхиляди извинения.Пропуснах ви, тъй като не съм актуализирала  и в главата си списъка с потвърдилите Crazy

# 265
  • гр.София

Да кажа ли и аз нещо по въпроса? Mr. Green

# 266
  • София
и София е момиченце  Wink Mr. Green
Ние отиваме до готиния д-р, че снощи Ивчо направи един фонтан  Tired , а и пищя цяла нощ. Дано не сапак ушите или някой стомашен вирус  Confused Sad

# 267
и София е момиченце  Wink Mr. Green
ЛЕлеееее- аз по-добре да не пиша шпвече днес че съм мнооооого зле ooooh!
Ето все пак списъка до момента:
Нана
Дидка25
Анди
Велмар
Елвинг
Цветенце
Бланк
Весика
Нори
АЛбена-Влади
Ралка Балка

Елфче, дано не е нищо сериозно с Ивчо Praynig.Пиши като се върнете  от доки:peace:

# 268
Сложих и аз малко снимки от срещата в неделя. Можете да ги видите.

# 269
Здравейте и от нас!
Събираме се все повече за съботния купон, това е страхотно. Ние от понеделник сме започнали с Ники с купоните и до събота настроението ще е на 6 Laughing Аз довечера съм на коледното парти от работата, та ще мога да се видя с колегите и да се повеселим хубаво, а мъжете ще се гледат вкъщи.
Вал, ние на Ники му взехме количка, от тези дето се бутат с крачета, а от едната баба му взехме комплект от надуваеми масичка и 2 фотьолчета, той много ги хареса в едно приятелче като бяхме на гости. Може да ги видиш в боршурата на Хиполенд: http://www.hippoland.net/index.php?page=promo
Поръчали сме и някоя книжка да му вземат и предполагам ще има и дрешки, ще видим на Коледа Grinning

Отивам да събирам сили за довечера. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт