Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 949
  • 313
  •   1
Отговори
# 45
На нас пък снощи за капак пак ни се случи случка. Свекърва ми получи някаква криза и цяла нощ повръща. Накрая викнахме бърза помощ и те за късмет дойдоха бързо и оправиха положението с две инжекции. Днес оставих жената да почива, а аз откак съм станала седннах сега. Всеки момент чакам и гостите и познайте какво ми е с болна свекърва и гости.
И все пак утрото е по мъдро от вечерта - дано като се събудя ми хрумне нещо за партито.

# 46
elen@-Да,най-вероятно са зъбки ,избива ни втори предкътник.Ама и без това е злояда,а сега съвсем и все не мога да я карам по-спокойно и нонстоп съм разстроена от нейното неядене.Елфче-сирене мразим,като го усети в някаква храна (баничка например) и го вади,плюе,после го оглежда и го хвърля.Иначе по някоя и друга бисквита или солета хапва,ама това ядене ли е  #Cussing out
Благородно ви завиждам за срещичката днес в Мола. Hug
Дриймсче,дано свекито ви се оправи бързо ,а пък гостите да се засрамят и да не те ангажират целодневно с присъствието си. И те чакаме утре.

# 47
  • Бургас
Дриймсче ,много неприятна случка със свекито ти наистина.
Дано успеете да се съберете повече хора и ви пожелавам весело изкарване утре!
Искрено ви завиждам,ама няма как.

# 48
  • София
Дриймс, дано свекито е ОК! И се надявам утре да се видим  Peace
Ивчо пък обожава сирене, дори не иска обезсолено.  Rolling Eyes Я да ви питам - давали ли сте Крема сирене? Аз се чудех скоро.

# 49
Айде и ние сме вирусоносители-..... днес беше кошмарен ден, темп 39л1 вече и разстройство.... с нищо не мога да сваля температурата под 37.5... ако и утре сме така .... отиваме на доктор.
Успех и на другите болни!

А къде се загуби Кайли?

# 50
  • гр.София
 Кристиана,и вие ли?!Бързо да й минава на Лени,че празници идват.

Кайли нещо споменаваше за местене и за хазяин newsm78

Пепеджинс,голяма липса те беше хванала.Дано сте добре.(Хайде на тържество утре Hug)

Ммилена,Марти сигурно трупа апетит за тортата. Честит ти аватар! Защо да е пролетен ,като летят някакви снежинки?!
 София хапва здраво сирене и все се каня да й взема и крема-с.

Дриймс,кажи им,че сте канени на мно-ого важен Рожден ден на мно-ого близко дете.

# 51

Ммилена,Марти сигурно трупа апетит за тортата. Честит ти аватар! Защо да е пролетен ,като летят някакви снежинки?!

Беше пролетен за няколко часа   Wink ...,ама и тоя ще го сменям...... Confused стига да не бъгна РС-то.. Mr. Green ,че вчера почти го постигнах с ровенето за аватари и за малко да изям пердаха..... Laughing

# 52
Благодаря ви,че мислите за нас.
Промените са от семеино естество и изобщто не са розови.
Уж жената на 30 е по-зряла  -нищо подобно
Засега сьм изпаднала в една дупка и дано скоро изляза от нея.Имам и дете,за което трябва да се грижа.
Нямам начин да пиша
Радвам се,че ви има
Лека нощ

# 53
  • София
Добър вечер!

Миленка този номер с яденето Калоян ми го приложи 3 седмици. Избиват му долни кътници. Ужас...ящното ми дете се превърна в лют злоядко. Но минава, от онзи ден пак си прояде. А 3 седмици ядеше само хляб и бисквити.

albena_vlady за малко сме се разминали  Laughing Ние току що се прибираме с Митко. Двамата и кумата бяхме от 18 до 20 часа в Джъмбо. Накупихме подаръци и за Калоян и за дъщеричката на кумата. Много хубав магазин Wink

pepejeans дано намериш това, което търсиш.  Hug

# 54
  • у дома
хайде да ви разсея малко:

КЛИК 1, КЛИК 2, КЛИК 3, КЛИК 4  Mr. Green

успях да си доукрася и втората партида коледни сладки, които правих вчера, иначе казано
Меденките на Джули  Grinning

Hug  bouquet

# 55
Ей, Блу, мерси за клип4етата. МНого е сладка НИя Heart Eyes.Посмях се от сърце на сладурските й изпълнения Joy. А за кулинарните ти творения-  отново   полу4аваш голяяяямо БРАВО от мен Peace( ще взема да идвам на уроци при теб... Embarassed)

# 56
И аз няма да дойда утре, Cry
Толкова дълго я чаках тази среща с такова нетърпение ,днес подарък купих,даже 2 за всеки случай....
Причините са много, току що се изпокарахме зверски и изобщо не ми се говори .....
Когато ми попремине ще пиша.
Пепеджинс  Hug

# 57
  • софия
И ние няма да можем да минем утре  Confused!Още  от сутринта се  изнасяме по обиколки!

# 58
Ех, тази сладка Ния! Hug Как си бърбори само. Simple Smile
Elwing, аз давах Крема сирене.Много й хареса, но тя Вики си е по соленото.
Karim, и ние мием зъбките с Ненидент, но не сме много редовни. Embarassed
Трябва по сериозно да се заема.
Kristianna, бързо оздравяване на Лени! Peace И на Гого и на Марти и ако има и други болнички. Hug
Pepejeans, дано нещата се подредят така както искаш. Peace
Dreams, май много ти се събра... spoko Нагушкай си малкото момче, те (дечицата) са най-важни. Hug
Благородно ви завиждам за срещата, но другия път ще направя всичко възможно.
Весело изкарване и да направите много снимки, ще чакаме разказ в картинки. Simple Smile

# 59
  • гр.София
 Марго,не сте ли в София?
 Хайде,по-бодро Hug! Светът няма да свърши с нашата среща.Но е жалко,определено.

Общи условия

Активация на акаунт