Коледата на вратата вече чука,ФЕВРУАРСКО бебче скоро ще е тука !

• 17 459
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте
аз съм в 32 ра седмица. В момента се намирам в Канада. Скоро посетих за пръв път доктор тук. Казаха ми , че беба се развива по мъничка за "възрастта" си, но това го знаех и от БГ. Корема ми е малък, а с многото дрехи почти не ми личи. Показателите са и добри. То и аз не съм едра 1.60 и 50 кг. преди бременност. Сега съм качила само 8 кг. само на корем. Нямам оплаквания освен изтръпването на ръцете нощем и подути и с болка пръсти. Но ведната щом стана отминава. Трябва ли да съм дебела търкаляща се маса, за да се радват всички?!?

# 106
Добре дошла сред нас Шеба1. Леко бременеене и пожелания за едно пухкава февруярска бебка Simple Smile Ние по закръглените можем само да ти завиждаме на манекенските мерки  Joy

Карил, успех в напътствията  Peace

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 23:48 от rosi_bosi

# 107
Роси, мерси от нейно име за приема и топлото отношение...мацката се е сбъркала и неможе да си влезе с ника шеба, та влезе като гост Mr. Green..ама ...нищо пак ще се пробва..
иначе е много сладка и ще ви хареса...В момента по скайпа си чатим и и давам  hahahaуказания кво да прави..При тях сега е обедно време та...цял ден е пред нея да се упражнява  Whistling

# 108
Добре де колко "няколко часа" не трябва да сме в помещението след пръскането с препарата? И после трябва ли да замажем мястото, защото сега е сиво newsm78 И ако да, колко след пръскането може да се замаже? А колко струва препарата и за каква площ стига флакона? Ай мИрси прИдварителнУ!  Mr. Green
Добре дошла Шеба!  bouquet
И аз очаквам с нетърпение сряда дано сме здрави с Ивата! Praynig Hug

П.П. Сега като публикувах си погледнах лентичката, излизам от 33г.с. и влизам в 34 тия дни, мине ли 34 мога да очаквам раждане, както и всяка от нас, и ми стана едно тъжно че идва края на бременеенето... Колко бързо мина времето само!

# 109
  • ВАРНА
 Добро утро мацки!
Мери, недей така, рано е още. И аз тия дни се замислих, че съм вече в 34 седмица, но пък още си мисля, че има време.  Hug нали не се сърдиш, че имам подобен на твоя аватар  Wink
sheba1, добре дошла при нас. Леко бременеене /то почти не остана/ и сладко бебче през Февруари.   bouquet
Аз сега отивам да ми точат кръв, ще ме изследват. Следобяд ще пиша резултати. Утре съм на преглед и се надявам бебо да си е застанал както трябва.
Приятен ден на всички, макар и с отрицателни температури навън   bouquet

# 110
   bouquet  Добро утро на всички   bouquet
Дездемонка , много сте готини с Мери и не мисля че ще ти се сьрди . Аз сьщо харесвам такива аватари и щях да си сложа ..........
Успех на прегледа и само добри новини  Grinning

ДОБРЕ ДОШЛА    ШЕБА  newsm51  Весели моменти между нас и сладко бебче през февруари  newsm10

# 111
Мами, здравейте!
Извинявайте, че пак тук надничам, но исках да видя дали снощи Шеба е успяла да публикува с ника си, а не като гост..Пък четох че някои от вас имат проблем с влага. Аз като бебо се роди простирах в кухнята на една сушилка и се появи влага, макар че сме с абсорбатор, вентилатор и външна и вътрешна изолация. Та...ползвахме два вида препарати, които НА СЕКУНДАТА ИЗБЕЛВАТ мухъла единия е PUFAS - немска фирма, черен флакон с жълт етикет, а другия е АСТОНИШ - синя туба.Немския е много як.само че след напръскване много гадно мирише да един ден не бива бебето да е в тази стая. ПОСЛЕ ОБАЧЕ купихме ГОЛЯМА КУТИЯ \абсорбатор на влага\-. като кутия за обувки е, пластмасова, бяла. Вътре отдолу има контейнер в който се събира влагата, а отгоре на решетка има плик с гранули, който се сменя при "изтощаване" на гранулите..те просто изчезват.

ДНЕС МОЙТО ДАНАИЛЧЕ има имен ден ТА ВИ ЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО !!! ПОЗДРАВ КЪМ ДАНИЕЛИТЕ и всички празнуващи днес!!!

# 112
Добро утро момичета!   bouquet
Karil, да ти е жив и здрав именника! Много да ви радва, да си спинка и да папка!  Hug Да бъде жизнерадостно и щастливо дете!
Шеба, Добре дошла! Hug
LADY V, Добре дошла в отбора на Госпожите!   bouquet Пожелавам ви от сърце, денят на вашата бяла и красива сватба да е бил денят, в който сте се обичали най-малко!!! Пълна къща с деца, весели, здрави, игриви и щастливи и спокойни мама и тате около тях!
СРЕЩА ВАРНЕНКИ: Четвъртък, 20.12.2007, Флоренца, срещу у-ще "Кирил и Методий", 18.30 часа. Резервация на името на Илияна Абаджиева. de3demonka, Evil, Illinka, Taninana, Galiv, Lady V...
Siroja, защо не се присъединиш към нас на срещата? Ще те очакваме с нетърпение! Hug

# 113
  • Кьолн
Добър ден мили мами! Каква красива картинка е навън! LADI_V честита ти свадба! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!  Искам да попитам майчетата които са раждали секцио с пълна упойка дали слагат една тръба в устата? От товоа най ме е страх! Искам да пожелая на всички варненки весело изкарване на срещата! Въпреки ,че не живея много далече от Варна не мога да дойда а толкова бих искала. Но нищо вие ще показвате снимки и ще разказвате, нали? Желая приятен ден на всички!

# 114
  • Варна
Добър ден тумбачета!
Добре дошла на Шеба  Simple Smile
de3demonka и Мери лекинко ви завиждам, Embarassed че сте вече в 34 г.с. приближавате финала.
Така ми се е догушкало бебе  Simple Smile Срам не срам, често надничам при Януарки и има се радвам на бебоците. Ох, живот и здраве, малко остана...
Гледам за срещата този път има повече записани  newsm74

# 115
Мери, бих искала да се допитам до теб относно връхните дрешки на нашите февруарчета. Все още не съм купила космонавтче, все ми се виждат прекалено тънички и не дотам благонадеждни за такова малко бебе. Дебелите дрешки са за по-големи бебоци, намерих едно ескимосче като торба надоло, но пък струва 60 лв, което сякаш е доста? Има ли нужда от якенце, от отделен гащеризон или едно цяло да бъдат?
Благодаря ти предварително! Hug

# 116
Добро утро!
Шеба, добре дошла!   bouquet
Карил, честит празник на детенце! Да ти е живо и здраво!   bouquet
Ей сега се връщам от преглед - дадох кръв и урина и гледахме бебка с Доплер. Изследванията ще си ги взема утре следобед, а пъпната връв за момента й е на герданче - през двете рамена, но явно не е нещо притеснително. Иначе маймуната не спря да се върти. От тази седмица Нина нама да е тук, така че поне до 5 януари не трябва да раждам и да правя никакви бели Crazy! То така или иначе ми е рано. Според лакарите доносено е бебе, родено от 37 г.с нататък, едва тогава системите му са напълно готови да функционират самостоятелно. Така че ще стискам кълки!
Ей, никакви раждания още. Предстоят ни 1-2 "тежки" месеца, когато ще се чудим къде да си денем коремчетата! Евил, и аз съм като парен локомотив, завъртя ли се - треса цялото легло  Embarassed. Не знам защо, но имам чувството, че сега повече ми тежи, отколкото предишната бременност  Thinking
Иначе нямам търпение да гушна бебка!
Сутринта закарахме Благун при баба му и на мен ми е едно ревливо, сега чакам братовчед ми да дойде у нас, че не сме се виждали 100 години.

# 117
Добро утро  мами.И аз да се разпиша.А относно вашата срещичка благодаря,но немога още сам болна и немога да излизам но пак много ви благодаря.Мами да ви попитам нещо случвало ли ви се е да не осещате бебчето цял ден,взех да се притеснявам?
Дано ако се оправя до тогава с голямо удоволствие ще дойда  Hug

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 11:10 от siroja

# 118
  • ВАРНА
Добро утро  мами.И аз да се разпиша.А относно вашата срещичка благодаря,но немога още сам болна и немога да излизам но пак много ви благодаря
Днес е едва понеделник, до четвъртък може и да оздравееш.

# 119
Добро утро,момичета! Hug
Добре дошла на новата мама Шеба welcome
Кaril,честит имен ден на твоето мъниче smile3525
Ивето беше питала за размерите на повивалника-и моят е 48/78 см ,мисля че беше на Бертони.На мене ми пасва точно на скрина Peace
За обличането на февруарско бебе (нали и баткото ми е февручарче smile3521) май че бях писала някъде.Аз си го обличах с боди с дълго ръкавче и тънки ританки,отгоре цяло гащеризонче.Навън слагах космонавт и терлички,задължително и шапка coldвкъщи бебо го завивах с дебело одеалце.Имам и 2 олекотени завивки,но не сме ги ползвали почти.
За изписването и аз взех боди,ританки и плюшено гащеризонче с шапка ,имам и портбебе.Ако е много студено ще вземем и едно по-дебело одеалце,но все пак сме с кола,така че не се притеснявам как ще стигнем до вкъщи.
И аз съм вече в 30 г.с. и мисля след новогодишните празници да си приготвям багажа за болницата малко по малко byeСъщо и след празниците започвам да пера wash hang 1ironing и да гладя бебешките дрешки,че като си спомня предния път с прибирането от болницата трябваше това да правя Rage,ама като слушах бабите тогава #Cussing out
Приятен ден от мен и   love001 на сладките коремчета

Общи условия

Активация на акаунт