Коледата на вратата вече чука,ФЕВРУАРСКО бебче скоро ще е тука !

• 17 441
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен днес, при нас всичко е ОК бебка много рита имам чуството че ще ми разпоре корема, ама каво да се прави, ще търпим. Е това е от мен за сега приятен ден на всички.

# 91

За мухала  #Cussing out - препоръчвам SAVO!!!!! Работи безотказно и поне 7-8 месеца ви гарантира никакъв мухъл. Години наред се борихме с тази гадна плесен и накрая успяхме!!!! Гаден е този препарат и много силен. Сложете си очила и на устата предпазна марля защото може да се задушите.И в никакъв случай бременна да не пръска!!!!!!! Иначе е лесно - пръскаш обилно и след 1 мин вече няма  мухъл!!!! Поне 1 денонощие оставете да се проветри стаята в която сте пръскали.
Това е от мен. Дано съм била полезна Simple Smile

Аз съм на същото мнение, страшен препарат е наистина.

# 92
Здравейте,
когато имам възможност ви чета и много ви се радвам. Отдавна не съм писала  Sad
И ние имаме проблеми с мухъла направо ни се наложи да евакуираме спалнята по тази причина, целия таван е в мухъл, но пролетта ще му мислим. Аз нещо се опивам да се разболея и съм силно обезпокоена, защото от както съм отпуск ве4е 1 месец само аз се занимавам с малкия у4еник, а то е една сложнотия - водене на пеене, на училище изобщо целодневна занимавка и сега недаи си боже да не съм добре незная какво ще правим!!!
Аз за сега се мажа упорито с Мустела и до момента нямам нови стрий, как е при останалите? Чувствам се обаче ужасно тежка и много ме болят ставите осоено ябълкат, а като си помисля че сотават още цели 2 месеца  Shocked
Стига съм ви заливала с проблеми! Успех на вси4ки и много ведро настроение ви желая.
За празниците вси4ки да сте здрави и с много поводи за усмивки   bouquet

# 93
Здравейте всички!!!

Честито на смелчаците, които са решили да се оженят!Пожелавам много щастия и дечица!!! Peace
Това САВО наистина деиства като фокус:) Пръскаш и след малко-ХОП-няма мухъл.Въпроса е че наистина е доста силен и според мен не трябва да влизаш в тази стая поне няколко часа след 'обработката'. Confused
Момичета моля дайте мнения за тази количка..Напоследък доста гледах, но все с сещам за тази- явно ми е легнала на сърцето:)
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=140750&cat=3

# 94
Здравейте момичета!
Сложих Благун да спи и имам малко свободно време.
Лейди, ЧЕСТИТО!!! Желая ви много семейно щастие и къща пълна с деца!
Сутринта бяхме на Коледния базар и купихме картички. Не видях торбичките на Чара, сигурно вече са ги били купили. Tired
После ходихме да пазаруваме за новогодишните празници и напазарувахме наполовина  Twisted Evil. Мислехме всичко да купим, но с дребчо не успяхме. Довечера може да се опитаме да довършим.
На всичкото отгоре си счупих горното чекмедже на фризера  Cry. Исках довечера да запека броколи, но така и не успях да помръдна чекмеджето - замръзнало е. Явно ще трябва да размразя целия фризер  Sad. Митко казва да не се ядосвам, сигурно продават такива, хладилникът е на 2-3 години  newsm78. Тази седмица ще потърся.
За мухъл наистина Саво е много добър препарат. При майка и татко избива, но те сушат дрехи вътре в стаята. Аз да си призная не само, че не внасям мокри дрехи в стаите (дори зимата всичко простирам на балкона), но и във всички стаи държа леко отворен прозореца. Парно въобще не пускаме, лятото изолирахме наполовина апартамента (нашата спалня и хола), догодина ако се споразумеем със съседите ще изолираме и останалото. Проблемът е, че трябва да затворим със скеле 2 чужди гаража, а и без това паркирането наоколо е ад. Но и съседите отгоре искат да се направи изолация, така че ще го мислим.
Завиждам ви, че нямате централно парно. Ние не само, че не го ползваме, но и плащаме  грешни пари за това, че грозните тръби минават през апартамента. Дори не ползваме топлина от тях, защото са затворени в кутии от гипсокартон, което ми стеснява всяка стая  #Cussing out. Може да е със съвсем малко, но в детската заради тъпите тръби не можах да си подредя както исках мебелите.

# 95
  • Варна
Здравейте всички!!!

Честито на смелчаците, които са решили да се оженят!Пожелавам много щастия и дечица!!! Peace
Това САВО наистина деиства като фокус:) Пръскаш и след малко-ХОП-няма мухъл.Въпроса е че наистина е доста силен и според мен не трябва да влизаш в тази стая поне няколко часа след 'обработката'. Confused
Момичета моля дайте мнения за тази количка..Напоследък доста гледах, но все с сещам за тази- явно ми е легнала на сърцето:)

Много е хубава количката и аз я гледах,даже се намира във Варна,но нали има розово или червено и затова се спирам.

# 96
  • София
Здравейте и от мен. Цял ден нямаме ток и не можах да се включа по-раничко.
hotday количката е страхотна, а и цената и е супер.

За киселините и аз имам от около месец и като е много зле дъвча Талцит. Появиха ми се и болки в ставите - китките и таза, по-точно при ябълките на бутчетата. Най-зле е нощем. За сега слагам възглавница между двата крака и малко облекчава. Ако имате друго решение давайте идеи.

За мухъла и при нас се появи и мисля да прибегна до Савото.

# 97
 Четито Lady V , желая ви щастлив семеен живот  married Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover  Nature Sunny, както и още много жизнерадостни моменти някои от които предстоят през февруари. Късмет, много любов и разбирателство в добавка.
 Момичета и мен здраво ме тресат хормоните, ту съм много весела и положително настроена, ту ми се приплаква от най - малкото и се ядосвам за съвсем, ама съвсем дребни и незначителни неща.
 Кисилини и аз имам, но са поносими и ги усещам вечер като съм легнала и особено интензивно рано сутрин. Наистина последните месеци става малко трудно и сме като тромави мечета, но усилията и болката си заслужават, когато успеем февруари да гушнем по едно или две здрави и красиви бебчета.
 И аз другата седмица съм на покупки за дребни коледни подаръчета само дето не съм измислила какви да са така че макар и скромни всеки поне малко да се зарадва.
 Момичета желая ви спорна и безпроблемна седмица, изпълнена със слънчеви дни .  Nature Sunny

# 98
Здравейте всички!!!

Много е хубава. smile3521

# 99
  • Бургас
За мухъл, от професионален опит в магазина ми , клиенти са ми споделяли, че са най-доволни наистина от Саво. Има го и в Метро, има и пълнител за после, когато вече ще имате пръскалото, спестяват  се около  2 лв. Майка ми ползва най-обикновена белина, поразредена я пълни в шише със спрей. Всички такива препарати са на базата на хлора, убива микроорганизмите, които се развиват в тази влажна и топла среда. При нея обаче е в бяло боядисано имайте предвид. При нас от цялата кооперация само ние засега нямаме този проблем и си го обяснявам с това, че боядисвахме с вар, а не с латекс, който запарва стената, пречи на влагата да напусне помещението.Иначе си имаме конденз по стъклата, с изключение на дневната, където не спирам никога климатика, намалям го минимало, но да върти въздуха, а той много суши, под него простирам- става бързо, но пък хола ми изглежда на цигански катун.
 Щастлив семеен живот на новоизлюпената госпожа Лейди!

# 100
 Naughty Само да вметна нещо за Саво-то ... Нашите стени в детската са жълти и зелени - пръскали сме наволя... цвета не се промени. А и вече нямаме мухъл.... САВОТО го изяде #2gunfire hahaha hahaha

# 101
да се отчета и аз Hug.лека нощ и приятни сънища на всички!

# 102
Здравейте, мамчета....
Лейди, честито....Желая ви много семейно щастие и пълна къща с дечица...Винаги да си помагате, прощавате и обичате.... Hug
siroja, добре дошла сред нас...Леко бременеене и едно пухкаво бебешорче през февруари.... Hug
Аз да ви се похваля....моя гърлобол изчезна толкова скорострелно както се и появи...Два дни ме боля и без да взема никакви лекарства се оправи.... newsm78
Аз също имам киселини, но все още са търпими....
Качих 2-3 снимки на моето шкембенце....
А искам да попитам мамите с опит колко см. е голям повивалника? #Crazy
Това е засега от мен....ЦилЮфки по тумбачетата...

# 103
Ивето, измерих моя повивалник - 78 см дължина, 48 см широчина.

# 104
Здравейте мами!!!
Моя приятелка, прекрасен човек...и февруарка Шеба иска да се запознае с вас!! Дано да успее да публикува ..че и е малко трудно..Ако не го направи, аз ще я представя  Mr. Green

Поздрав от едногодишните НОЕМВРИйчета!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт