Коледата на вратата вече чука,ФЕВРУАРСКО бебче скоро ще е тука !

• 17 421
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Lady V честито   bouquet. След месец и на мен ми предстои подписване и ще обменям опит с теб по някои въпроси  Simple Smile.
бубето 29 и аз от около седмица имам същата болка в оластта ан стомаха. И нищо вече не ми помага против киселините. Снощи се скъсах да повръщам. Но още малко ще стискаме Simple Smile.
Аз вече все по-трудно ставам от седнало положение Simple Smile, а като се обувам и събувам е лудо шоу. Онзи ден си бях поседнала на средата на коридора и се "борех" да обуя чорапите си  Joy. Да не говорим за ставането от леглото сутрин. Търкалям се като    Animal Pig

# 76
  • ВАРНА
По повод хълцането на бебо се сетих да ви напиша една случка. Нашият бебо в шести и началото на седми месец си беше застанал както трябва, с главата на долу. Един път усещам аз, че май хълца, викам татито да усети. И той: "Да, така се чува, все едно хълца." Ден-два по-късно отивам на преглед и доки казва, че бебо се е обърнал с главата на горе. Прибирам се в къщи и съобщавам на татито, че бебо е с главичката на горе. Двамата стигаме до извода, че не е чул бебо да хълца, а да пръцка  hahaha Joy Joy

# 77
Мами искам да ви помоля да ми помогнете.Тай като нямх времето да обикаалям по магазините да ми посочите няки магазини за бебешоци че вече е време да почна да копувам а незнам каде да отида,и кой марки са подходящи.Някои мами ми казжат,че на авент са най хубави,други ми казват,че на чико са наи хубави и сам много раздвоена и незная какво да взема.
И да ви попитам дали сте се сбласквали с мухал  newsm45,защото аз да и незнам какво да правя и как да го махна,когато сложихме дограмата се появи,никога до сега в тази стая е нямало и в  един момнт се появи и няма в коя друга стая да се преместим моля за помощ

# 78
de3demonka , смешно ми стана като прочетох какво си написала.
Честито на новата госпожа, много семейно щастие ви пожелавам.
Аз сега съм самичка в нас и изкукуригвам леко, чакам куриер да ми достави бленуваната играчка на Петър от филма "Колите". Чакам и моите родители да ми го докарат. Съпруга ми излезе предколедно и той с неговите родители. Та се замислям, че ще е добре да изчистя в нас, така или иначе скъпия вчера беше на работа, не искам да го тормозя и с това.
Прегръщам ви и до после!

# 79
Дездемонка разсмя ме яко, то голям пърдеж ще да е бил hahaha
Лейди честит брак! Да сте много щастливи, да се обичате и уважавате завинаги!
Пух, много добре знам за какво говориш Mr. Green, нали и аз се омотавах с отеснели вече якета и палтенца, но или трудно дишах, или трудно се въртях, а с Ива покрай мен движенията са доста, Та вчера викам майната му, взимам, няма да остане неизносено, за това и се спрях на по унисекс.
siroja за покупките е решиш според финансите, и двете марки са добри, прецени на теб какво ти харесва повече. Мухъл имаме и ние, хем в най слънчевата стая, на двата външни ъгъла често избива,преди време блока е наводняван здраво и сега при влажно време става ужас. Иво ги мие с препарати, маже наново, но не изчезва. Има един препарат за мухъл, много ефикасен (не го намирам тук трябва да търся в Бургас) към 500мл е около 10лв, пръскаш и изчезва за доста дълго. Не мисля и повече да се харча тук, сума пари дадохме на вятъра, дано се махнем скоро а хазяйката белким се сети за някакви подобрения преди следващите нещастници дето ще дойдат след нас.
Да докладвам в милото дневниче Joy, вчера си взех масления радиатор, измихме го и сега е работи с пълна пара, мисля че ще е супер за бебешка стая, топли добре и не суши въздуха. Онзи ден опитахме да запалим камината, няма да разказвам за какъв димилник стана дума, има проблеми с комина май. Както и да е, това стопи всички мисли за топлене на дърва в тази квартира, а и не ми се занимава май, поне докато не се нанесем в къщата и сложим водната риза и радиаторите навсякъде, тогава ще е чисто и си заслужава да поддържам камина.

# 80
  • София /и когато може на Маркуджико/
siroja, дай малко инфо за стаята - изолирана - да/не, ако да - отвън, отвътре, как се отоплява, простирате ли пране вътре, колко често проветрявате

# 81
Има само дограма не е изолирана от вътре,преди да се преместим там се отопляваше с една духалка а сега с маслен радиатор.
Слагам само леко влажни дрехи не е северна стая,южна е и никога до сега е нямало  smile3518 За проветряването по един,два часа на ден,но скоро не сме отваряли защото сам болна

# 82
Tatko Gan я дай малко полезно инфо! При нас не е изолирано никак от никъде, духа и вее пердетата даже като е силен вятъра. Проветрявам много често, през 2=3 часа поне, топлим се с конвектор до сега, сега с маслен радиатор. Доизсушавам дрехите вътре, иначе трябва да ги чакам по 3 дни и повече навън. Ивените обаче (значи веднъж седмичнио) суша само вътре на сушилника до печката, за ден са готови, навън се вмирисват на пушек. До преди дъждовете нямаше влага, като валя една седмица и изби веднага. От вътре ли е проблема или отвън? Ай ся де грешим основно?

# 83
  • София /и когато може на Маркуджико/
Има само дограма не е изолирана от вътре,преди да се преместим там се отопляваше с една духалка а сега с маслен радиатор.
Слагам само леко влажни дрехи не е северна стая,южна е и никога до сега е нямало  smile3518 За проветряването по един,два часа на ден,но скоро не сме отваряли защото сам болна
Попринцип кондензът и мухълът се причиняват от голяма разлика в температурата. А и новата дограма уплътнява много по-добре от старата. При старите дограми, влагата лесно излиза навън. С добре уплътняващата дограма и без изолация на стената се получава студена стена, топла стая и влага, която няма къде да излезе. При нас е сменена дограмата, къщата има външна изолация и в стаята, където се простира прането се появи съвсем малко мухъл на едната стена. Започнахме да проветряваме по-често и за малко по-дълго и изчезна. Опитвайте да проветрявате по-често /като оздравееш разбира се/, също така поддържайте сравнително постоянна температура в стаята /ще ви е необходимо и заради бебето, проветряването често също е добре за малкото човече/.
Мери, като сменихте конвектора с маслен радиатор вдигна ли се температурата. Защото ако сте успели да вдигнете градусите с 1-2 нагоре, може разликата в температурата между студените стени и прозорци и топлата стая да се е увеличила. Също така, възможно ли е, да имате теч отвън покрай прозорец, пукнатина в стена или нещо от този род, щом допреди дъждовете не го е имало. А и за Вас не толкова тревожно, щото скоро ще се местите и ще дойдете при нас - в семейството на щастливите ползватели на локалното парно. Mr. Green То аз съм повече оператор, отколкото ползвател, ама нейсе. smile3532

# 84
Честно казано от вчера сме с радиатор, още не мога да намеря разликата. Има друго, от казаното от теб стигам до извод, понеже не топлим денонощно,само предиобед и надвечер пускахме конвектора,през останалото време беше нормално топло, около 18-20 градуса. Иначе казано затоплях повече само на ставане от сън и вечер на къпане, явно разликите в температурата дават отражение нали? И друго, отвън има влага на стената, видима, значи и от там идва допълнително.
 Няма разводнявам темата повече. Благодаря ти!

# 85
При нас не е изолирано никак от никъде, духа и вее пердетата даже като е силен вятъра.

По повод духането от прозорците - ние облепихме с хартиено тиксо за прозорци и съм много доволна (правим го трета зима вече).
Няма мухъл и кондензвъпреки че е панелка, неизолирана, с парно. Поддържаме не много висока температура, проветрявам... веднъж на ден  Embarassed

# 86
Сложих малко снимки с покупките ми в албума ни...ако ви се гледа....
Поздрави на всички !

# 87
Здравейте,тумбачета!!! Hug
siroja, welcomeв отбора!
Добре дошъл и на Tatko Gan!Приятно прекарване и на двамата във форума Peace
Честито бракуване на Лейди,чакаме да разказва и снимки newsm51
Честити нови придобивки на мамчетата,които са пазарували тези дни за бебоците newsm71
Няколко момичета са споделили,че имат киселини.И аз от месец ,че и повече имам.Пробвах да пия сода,ама ми е много гадна Sick,после доки ми изписа едни капсулки,казват се ПРОБИТОР и сега сутрин пия по една на гладно.Откакто ги пия нямам никакви киселини и си спя спокойно PeaceАко искате се посъветвайте с АГ и ги пробвайте.
За връхните дрехи нямам проблем все още,спокойно си закопчавам якето,като гледам май до края ще е така,ама коремчето ми не е много голямо newsm78Нямам проблеми и със ставането,само като си обувам ботушите ми е малко трудно,ама няма начин Joy

# 88
  • Варна
Ето ме и за по дълго  Mr. Green
Благодаря на всички за топлите пожелания  Heart Eyes За разказване няма много, беше в тесен семеен кръг, но много хубаво и приятно, снимките ще видите другата седмица Wink
yzida много сладки работи сте взели. Аз те първа превключвам на тази вълна( приключих с най-важното на работа, оправихме сватбата ) и сега почвам по малко по малко да се готвя за бебока.За сватбата поръчах и конвектор понеже още не бяхме взели нищо за топленето на бебо.
jjoy каквато информация ти трябва за сватбата питай! От психото за съжаление трябва също печат.Но ние направихме така - отидохме в един медицински център платихме по 30 лева на човек и те свършиха всичко, взеха ни кръв, свързаха се с психото , а като отидохме да си вземем медицинските само ни просушаха гърдите, с две ходения имахме всичко необходимо.Разбира се стига да имаш възможност да платиш по 30 лв на човек, ние ги взехме от родителите към свадбените пари  Laughing
По повод болничните, мен последно официален термин ми сложиха 6.02 и болничен по него от 23.12, пък за изплащането не ми се говори направо какво ще правим, все се надявам поне към края на февруари да вземем нещичко  Confused
Pile 5 наистина как си? Ако четеш изчисти си кутията е не мога да ти пратя л.с и ми пиши моля те как си и дали ще дойдеш на срещата?

# 89
И аз да се разпиша днес:)
Лейди добре дошла в клуба на семейните. Желая ви безкрайно семейно щастие и нека тръпката остане вечно във вас  bouquet
Изидка бравоооо на теб - прекрасни покупки  Peace
Добре дошъл и на Tatko Gan при нас. Дано ти е приятно нашето бременеене Joy
Мери, толкова ми е домъчняло за теб вече, а и за всички от бургаския отбор. Крепи ме мисълта че скоро сме на училище, а после във Варна:)
За мухала  #Cussing out - препоръчвам SAVO!!!!! Работи безотказно и поне 7-8 месеца ви гарантира никакъв мухъл. Години наред се борихме с тази гадна плесен и накрая успяхме!!!! Гаден е този препарат и много силен. Сложете си очила и на устата предпазна марля защото може да се задушите.И в никакъв случай бременна да не пръска!!!!!!! Иначе е лесно - пръскаш обилно и след 1 мин вече няма  мухъл!!!! Поне 1 денонощие оставете да се проветри стаята в която сте пръскали.
Това е от мен. Дано съм била полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт