56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 352
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Е, хубава работа! Риенке, не ни оставяй в мъгла. Глътнал, неглътнал, казвай как си.
Кажи кое от двете раждания ти се стори по-"лесно"?
И пусни една снимка да го видим дългоочаквания герой Марк  Hug

Мунке, май при вас няма часова разлика, нали? Вчера говорихме със Сърфи, че играем лото всяка събота, че да идем и ние да видим твоята нова родина   Laughing

Мата и аз се срамувам. Ама за теб ще се прежаля  Wink

# 136
Сърфи, приятно прекарване и гутен руч! Wink
Риенски, чакаме подробно съчение-разсъждение с приложен снимков материал! Heart Eyes

Ако обичате да си купувате коледни украси, дрънкулки и т.н., в Метро има страшна разпродажба 50% намаление! Аз естествено отидох за 1 нещо и оставих пак 50 еуро... Blush А между другото ние от там купуваме сливенско мерло, което е доста читаво.

# 137
Друга работа е в Германия, мистик... Peace

Накратко - И на двете места CTG-то е най-голямата простотия. И факта, че искат да лежа, докато имам контракции. Тц, не познахте драги германци! Нямах нормално разкритие и накарах акушерката да сложи електрода на бебето. Та така! Родих за 3 часа и половина, във вана- влязох и отказах да изляза, изкарах главата и после нямах никаква контракция та се наложи да напъна от само себе си и естествено се цепнах леко. Зашиха ме перфектно,за разлика от българите, не си усещам шева. И мога да ходя човешки.

Само дето не се справиха с паниката ми от кърменето, трудността да поддържат детето в сучещо от моя бюст състояние  и ....вземам таблети за абщилване. Така и не родих едно дете любител на гърдата. Или да си призная са ми калпави гърдите и каналите Sad

Снимки сложих в албума ни  Wink
На който не му се ходи там - ето снимки в темата
http://images22.snimka.bg/004756727.jpg
http://images22.snimka.bg/004756728.jpg
http://images22.snimka.bg/004756729.jpg
http://images22.snimka.bg/004756730.jpg
http://images22.snimka.bg/004756731.jpg

# 138
Браво Риен, ти си герой! Много сладурско дреби, да ти расте здраво и щастливо!
А как така започнаха контракции в събота, точно когато никой не очакваше? Ако искаш и имаш време, разкажи утре и копирай преди да постнеш  Grinning

Като каза мерло, Зимата, се сетих да ви се похваля, че и ние отскоро открихме в нашия супермаркет бг. мерло, което се пие. Всмисъл няма вкус на Кадарка  Mr. Green

# 139
  • MUC
За щамтиша съм много съгласна  Mr. Green (като изключим чалгата ако може  Laughing)
Мунке, мойта отпуска не е баш като твойта, но и на това съм доволна за момента  Wink
Риен, бебокът е невероятен сладур, а двамата с каката са просто уникална картинка, разкошни са! Да са ти живи и здрави!

Вие се смеете за това кой какви думи повтарял, обаче се оказа, че на естонски "мис ася" (така се произнася, не знам как се пише) означавало нещо като "здрасти, как си". Та шефът на наш'та фирма, който пребивава предимно в естонския офис, все ме бъзика, като се появи в Мюнхен... Колежката едната и тя подхвана...  Crazy

Отивам да простирам.

# 140
Браво, Риенски, вилкомен! Hug Не се кахъри за кърменето, важното е да е сит и мирен наследника.
За среща съм ЗА, ако е наблизо  Heart Eyes

# 141
Браво Риенски, страшен сладур, и Мая как го гледа на първата снимка, доста странен и се струва май.. Wink

Включвам се да пожелая на всички ВЕСЕЛА КОЛЕДА и Щастлива и успешна Нова Година!
От мен чао до догодина.

# 142
Риен, пу-пу да го акат кокошките красотния Марк! А моята приятелка Мая, както винаги е неотразима! И нея да я акат пилетата! Grinning

Мадами, бойните редици са станали  предколедно малки, което е добре дошло. Така поне на по-малко от вас ще досадя с поредната почерпка - ликьор "Амарула". М-м-м!
Поводът е, че днес преизпълнихме първата петилетка с мъжа ми. Та, наздраве! Grinning

Мистичке, а за ЮАР си заслужава наистина да превъзмогнеш страха си от летене.
Да, в един часови пояс са с България.

Лека!

# 143
Бискара, алес гуте и до другата година! Hug
Мунке, още сто пъти по толкова да доживеете с любимия!  bouquet
И не прекалявайте с алкохола, че утре ви чака игра! Laughing

# 144
О, Риен, добре дошла, гледам,
меломан на хоризонта, браво!
И Мая голяма мацка станала!
Дупе да ти е яко, да си знаеш.

Мамуни, пий една амарула и за
кака си, но и яж сушено месо.
Не каза, видя ли лъв, не видя ли.

# 145
Е голямо движение тук, като диспечерски център станахме. Значи сме в час с глобализацията.
Риен, голям шмац е тоя Марк, още веднъж честито от мен.
Нямам време за съжаление  да се впускам в подробности, защото ме чака багаж за стягане.
Пожелавам на всички весела и мирна Коледа, желани подаръци, паричка в питата и най-големия късмет от баницата, тежко вино и жежки страсти.

Но най-вече здраве на всички!

# 146
Лисунке, ето една микрочаст от уловените моменти, само за предястие.

# 147
Моничета благодаря ви zа топлото посрещане Hug
Теzи дни не можах да се добера до компа,че мъжо си е вкъщи и се състеzават с бебока кой повече ще раzхвърля,а аz само тичам след тях,но ще се оправим няма страшно.

Матакосмата твоята принцеса и моят юнак имат май 2 седмици раzлика.Сашо ще направи на 29ти 1г.4м. И адаши на всичкото отгоре,само дето сте ни много далече в тоzи Мюнхен.

Риен страхотен е бебока и каката много горда,да са ти живи и zдрави и двамата.

Мамунке ти си направо zа Дискавъри,страшни снимки и страхотна преzентация.

На теzи,които ще си ходят в БГ малко им zавиждам,приятно прекарване там.Ние пак тук ще сме по праzниците.
Поzдрави на всички 

# 148
Хай!
Мамун, не халюцинираш. Аз се правих тия дни на прилежна домакиня и добро другарче. Не помня колко картички надписах и пуснах Embarassed
Риен, много сладки и двамата, чакам разказ за сравнение как ти се отрази водното раждане. Интересуват ме някои детайли Hug
Отивам да се саунирам, че довечера съм на банкет. Мислете му, ако не сте слушкали и папкали. Naughty Mr. Green

# 149
  • Germany

Пожелавам на всички Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!
Деси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт