56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 349
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
значи след нова година ще организирам среща да се опознаем, че и да си подругаруваме Mr. Green

Не е лошо, но последната среща си остана само на план Rolling Eyes.

# 121

абе деца, кой освен мен и мис лутър и чиколина е в бавария и най вече в мюнхен, амн.

А3 съм на 70 км от Мюнхен в посока Щутгарт.

# 122
Перла, извинявай за странния въпрос, но това Яни в подписа ти дъщеря ти ли е? Embarassed

# 123
Привет момичете.Честито на патерици на рожденничките и на rien за малкото ськровище.  bouquet
 Малко предпразнични новини от мен. Победихме водафон. Ще ни вьрнат парите, разбирай ще си ги спираме от сметките за телефоните, и ни прекратяват договора за интернет. Дори ще платят таксата за консултацията при фербраухерцентралето. доволна сьм.
Иначе ние вече май получихме своите 5 минути селска слава. Sunglasses В областния вестник излезе статия за нас. Давахме интервю за това как се празнува в Бьлгария.  В детската градина вднага залепиха статията на таблото, в моето училище сьщо много хора вече знаеха, а мьжо всеки втори пациент го информира,че е чел за нас. Joy
Ние утре вечер летим за Бьлгария. Пожелавам на всички много приятни изненади, гoлееееееми подарьци, прекрасни спомени и една вьлшебна нова година.  bouquet  bouquet

# 124
Бибе, аз съм обедно чадо. Оттогава много обичам да се размърдвам едва за обяд.
Приятелке, това, разбира се, не го знаех. Което ме навежда на мисълта, че откакто сме по чужбините всички си променяме по-интензивно кармата, а?
Надявам се, че ще придобия нещо африканско за през следващата година, било то това спокойствие, било то някоя антилопа гну или един бабун да ми пази къщата. Mr. Green
Бибе, забравих да кажа, че освен часа и географското положение е много важно. С Мамунката със сигурност сте се родили в различни градове, нали?
Муни, каква ще ти е годината може да се тълкува по няколко начина, но аз бих заложила по-скоро на една година, в която може би ще се изживяваш или като Мамуна-детектив, или Мамуна-шпион, Мамуна-благотворител, а защо не и Мамуна-езотерик? Това, ако ти е верен часът на раждане, който имам аз...
Бахи, добре дошла!

# 125
Честито на печелившите! Много хубава дата сте си избрали и двете! На многая лета!   bouquet

# 126
Мили дамки, влизам кратко, за да ви пожелая весели празници, много веселие и добри приятели и шумно и подобаващо изпращане на старата и посрещане на новата година!
 Sunglasses

# 127
Сърф, да не zабравиш да вzемеш листчето с телефоните Wink Лек път!

# 128
  • MUC
Я виж ти, колко събития съм пропуснала... Честито на Риен, да й е живо и здраво момчето и много радост да носи на цялото семейство!
Честито и на рожденичките, макар и на патерица!  Simple Smile
Дами, и аз съм у Баварско, баш у Мюнхена града голяма  bowuu Ако има среща, ще се радвам да се запознаем и на живо.

Аз от днес съм в отпуска, та чак до 6. януари вкл.  Crazy Днес му ударих такъв мързел, какъвто отдавна не си бях позволявала - накратко казано почти цял ден си лежах с книжка в ръка... Es tut gut, вЕрвайте ми!

Обаче ме гложди мисълта, че още нямам подаръци за никого, т.е. утре ще трябва да скитосвам по магазините. В събота пътуваме към БГ... то не остана...  ooooh!

# 129
Асе, ти не беше ли в КА? Много се събрахте в Мюнхен, започна да става опасно. Поради потенциален заговор  Wink

Сърфе, ще ми липсваш, душа. Днес много бързо се чухме, ама накрая нали казах " целувки" и моят мъж го запомнил това и ме пита кой е този мой приятел " целувки". Обясних му какво значи и сега повтаря като полуидиот на всеки половин час думата. Вместо да се хване да понаучи малко български, той се бъзика със смешни за него думи. Келеш!

Бибе, Мунке, кажете хапнате и пийнахте ли снощи? Днес нямаше следи от вас, любопитните като мен правят едни нагли заключения.

Гарге, много се смях със селската слава  Laughing Виж колко са дружелюбни и гостоприемни германците, а  Wink А и с водафон сте се справили, животът е хубав.
А мъжът ти доктор ли е? И аз незнам защо питам, може би Сърфи знае  Embarassed

# 130
  • MUC
Мистик, бях...  Laughing
От средата на април съм в Мюнхен, като че ли за постоянно вече... Само че някъде оттогава май не съм се мелдвала тука, защото буквално почти не стигах до форума  Crazy
Днес съм отпускарка, както вече споменах, та реших да намина и да видя какво става с вас Simple Smile

# 131
А на мен така ми се живее в КА...много обичам този град!

Аз съм за срещата, ама Мюнхем ми е малко далечко. Щутгарт ми е на час, Франкфурт на два часа, ама Мюнхен ми е на 4/5 сигурно...Вечка имаше едно време идеята да мине попътем с колата и да ме вземе на стоп. Така че ако още и се шофира, може и да стане.

А не стана ли време Риен да се прибира вкъщи?

# 132
твърде е добре това, че сме повечко в монако ди бавария. ша са организирваме....ша си напраим щамтиш. ракия, шопска и чалга Mr. Green
една приятелка моя отколешна писала тук във форума, ама срам я било да се вижда с ората. простотия. тя малко чалната завалията-психоложка. зега завършва някво 15 то висше hahaha
хайде със здраве..........

# 133
Приятелче, часът и датата на събитието са верни. Съвсем разбуди любопитството ми. Направи ми, моля те, час в графика си, да кажем началото на февруари. Силна година ме чака, се оказва. Laughing

Ася, добре дошла в мафията на отпускарките. Mr. Green

Мистичната, весело изкарахме. Без малко да се стигне до песни и танци на народите. Но без малко. Mr. Green Днес ме нямаше, защото скитосвахме. Тук разстоянията са завидни. А и шофьорите се у лево ги блъска. Все ми се струва, че сме амок-изпълнители. Mr. Green
Сещам се за мъжа на една дружка, който само"чубрица" повтаря. "Целувки" е по-добрата алтернатива, все пак. Grinning

Лична гарга е нашето пернато, няма тънта-мънта! Joy

Бахи, добре сме те заварили!

Вечерничке, и ти май се беше позагубила или халюцинирам?

Да не казвам голяма приказка, но ако се организирате в Мюнхена града, ако е съботна среща, ако някой ме приюти до неделята и аз може да долетя. Mr. Green

Лека нощ пожелавам на оставащите, а на заминаващите - лека почивка!

# 134
Писах, писах и сървъра го глътна

Много сте трогателни с поздравленията, мерси!
Честит рожден ден на Мамунката и Биба!
Мате, ще се поправя за скучаещата пощенска кутия още утре!
Добър вечер и чао! Ще се включа отново...

Общи условия

Активация на акаунт