56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 362
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Весели празници!
Бахи , дръж се  Laughing Ще те проверим след празниците дали си жива...

# 166
Весела Коледа на всички 

# 167
Момичета набърzо само да ви пожелая пак весело прекарване и отивам да отваряме подаръците.

Риен,ще се държа,свикнала съм вече Laughing Но благодаря все пак zа подкрепата.

# 168
Сервирах аперитива, рекох да разпусна малко преди да започне голямото плюскане.
В дни като днешния осъзнавам колко кратък е животът. И как трябва да направим всичко за да живеем възможно най-дълго с хората, които обичаме. Изпитвам блаженство и тъга едновременно.

Бахи, вашето семейство е наистина меко казано kinderreich. Кураж за утре  Wink

Риенке, ти тази година и тази Коледа няма да ги забравиш. Мамунке, не очаквах да видя такива страхотни снимки! На сафари сте ходили, късметлии.

На всички хора тук, с които сме вече от няколко години онлайн, пожелавам красива Коледа!

Целувки и наздраве.

# 169
Весела Коледа Grinning
Много 3драве, щастие и късмет Grinning

# 170
Честита Коледа!

Всичко най-най-хубаво на вас, момичета и на вашите семейства, много здраве и любов!

# 171
  • In a surreal moment!
Честита Коледа !
Здраве , щастие и късмет за всички , които обичате !

Мили момичета , приемете най-топли поздрави за Рождество от момичетата от арабската тема - весели празници

# 172
Честито Рождество, мили дами! Да сте здрави вие и семействата ви! Hug

# 173
Другарки, честито Рождество Христово!

Бъдете здрави и късметлии!

Наздраве!

# 174
Честита Коледа, мацки!
Исках още на 24ти да ви пожелая весели празници, но от подреждане, чистене и готвене чак днес стигнах до компа  Blush , за което се извинявам, разбира се  Wink !
Ние на Нова Година отиваме в Schönau am Königssee и ще караме ски, а на връх 31ви ще сме в Залцбург! Ако някой друг ходи натам, може да се видим! Hug Само да каже...
Лисо, Мара нали го роди младенеца. До оня ден постихме.  hahaha Сега пък защо на сухо трябва да седим  newsm78Whistling Аз не постих, така че май и въздържанието ще го пропусна, пък да става каквото ще  Joy !
Момичета, ако не се засечем скоро, Весело посрещане на Новата 2008! Нека тя ви донесе много здраве, щастие, любов и хубави мигове!

# 175
Момичета,аz оцелях. Вие как сте?Губите се нещо? Ние си прекарахме много весело.Мъжо направо ме zакла с подаръка си (а се бяхме раzбрали да си подаряваме дрехи). Не успях да преям и препия,zащото тичах цяло време след Сашо.

mystic да огромно ми е семейството.Като се има предвид,че аz съм едно дете и мама и тати също,преди сме се събирали най_много 6_7 човека на Коледа,та сега наваксвам. От едната крайност в другата.Но не се оплаквам,много е яко Party

Ако някой има път към Мюнстер, се обади непременно(само нямаме още сняг)

# 176
Честито Рождество на всички!
Аз оцелях и оздравях!
По закона за всемирната гадост на Бъдни вечер ме тръшна вирус и ме държи още, но вече не се дрогирам с хапчета за ставане от леглото.
Купонът при нас беше пълен, таткото беше Дядо Коледа, но беше набързо разконспириран от малките агенти, които се радваха на много бройни подаръци.

# 177
и ние оцеляхме. след блажната гъска. парата се падна на мен, както впрочем всяка година.
нова година сме си вкъщи. канени сме на басейн, ма ша пасуваме. много е малка ситната още. не че няма да устиска до 00.00, ама а нема нужда.
аре да мине силвестър и ша ви организирвам да са виждаме.

# 178
  • Германия
Честито Рождество!

По РТЛ върви "Рекордите на Гинес", чудя се какъв е смисълът и ползата от трошене на дини с глава или жонглиране на топки с език newsm78

# 179
И аз май оцелях - ама то преяждането е по-малкото зло от голямото зло (т.е.дете) на сестра ми Laughing Не знам бебешки пубертет ли го тресе това хлапе (на 2г 3м) ама все нещо не му е угодно и все за нещо мънка и реве Rolling Eyes

Зима, ние на 29.12 пътуваме натам - имаме кратка спирка в Берхтесгаден и евентуално Залцбург и после към Словения. Май няма да се засечем Sad

Общи условия

Активация на акаунт