56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 367
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък едва сега научавам, че Анне Биил
била лесбизон. Хем съм я виждала отблизо,
изобщо не подозирах. Любовницата й била
Комуникационсвисеншафтлерка, много ясно.

Ако правите срещи, нека да не са в края на
февруари, щото ще съм в чужди държави по
това време. Нямам против среща в Мюнхен.

Наздраве!

# 181
Много харесвам Анне Вил, хем е страхотен професионалист, хем много симпатична жена. Иначе не ми пука какво прави в леглото си, надявам се и на мен да не ми личи, какво предпочитам във въпросното Laughing
И честита Коледа на всички, надявам се да сте прекарали добре.
Малик пак ме иzненада с висока температура, горкият едвам гледа. Аман вече.

# 182
  • Германия
 newsm78 Лиска май не гледа ртл-ските бървочи, пардон булевардки или Сибиле Вайшенберг  Wink

# 183
И ние оцеляхме  Laughing  Ето малко снимков материал, който има време zа губене да zаповядва  Wink http://picasaweb.google.com/Tani4ka75 

Детето оzдравя, мама се раzболя, а парадокса е 4е като zапо4нах да пия лекарствата се 4увствах добре, а след това ве4е не. Таzи сутрин ходих при селската дофторица и утре сутринта Ще ми вzемат кръв zа голяма кръвна картина. От 8 дена не съм пила грам алкохол....4удесни праzници  Close

# 184
newsm78 Лиска май не гледа ртл-ските бървочи, пардон булевардки или Сибиле Вайшенберг  Wink

Не, не съм гледала, какво изпуснах?
Сибилето я харесвам, какво каза?

# 185
на снимки нови на моята девица от коледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204135&photo=6
лисе, аз съм рекла, айн бисхен би-шадет нии.
кой с кого, как и защо.......важното е да се обичат младите.

# 186
  • Германия
 Joy Joy Мата, Мартин сега разгледа снимките, разпита кой е това и за първата изтърси " es weint, ein kleines Stück weint.."

Лиске, защо се казва "списвам" за списание, вестник и т.н., а не просто "пиша за"
 Thinking
Сега се сетих, на SW мнението беше толерантно и позитивно, доколкото си спомням.

Още нещо исках за въпросвам, но забравих от толкова врява около мен Embarassed

# 187
Радвам се,че поне няколко момичета са оцелели,другите май все още се иzдирват.
Матакосмата голямо ангелче е адашката. Слагай по_често снимки,че направо се влюбих.
Татяна а ти си имаш чаровна хубавица. Големи подаръци и аz мислех zа Зоо,но май още му е рано на Сашо и ще го оставя zа по_нататък.
Момичета,много съм zле,някой ще ме светне ли коя е Анне Биил(Вил)?
Лека нощ ви пожелавам

# 188
Влизам за малко и излизам веднага.

Хора, аз съм щастлива. Моите български приятели са тук, аз съм под напрежение, но щастлива! Постоянно говоря, тези, които ме познават, знаят за какво става въпрос  Grinning
Да знаете, че скоро ще се женя!  Blush Тамаро, горко ти! И Вечке! И Лисицо!

Хайде, лека ви! До скоро.

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 11:04 от mystic

# 189
Швам дрюбер.  Съжалявам. Пийс енд лов .

И Вечке, зарадвах се днес на твоята картичка!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 11:12 от mystic

# 190
  • Германия
Мисти, остава да издадеш и датата на великия ден и ще ти изпратя нещо синьо.  Wink

Бахи, въпросната дама е журналистка в АРД; повече тук

# 191
мисти, не се жени, ожени се за меннннннннннн. наеш ли как хубаво готвя. мъжете ще ги направим роби. не ми разбивай сърцето.
аз честно казано се чудя дали да не се задомя за 4 ти път. кво ще кажете. само и само да му направя на моят дърт ерген мръсно. него много го е страх от брак........
да, ама не. още веднъж се омъжвам само за някой арабски принц с много камили. трима бедни бивши мъже ми стигат.
моля ви, погледенте ми подписа......

# 192
Събрах всички документи, дата - в най-скоро време. Аз ще искам моята дата - 12/04. Само дано ми я дадат.

Мате, изкушаваш ме. Знаеш, че имам слабост към теб и я използваш да ме прелъстиш, а  Grinning

Как изкарахте празниците? А какво се очертава за НГ? При нас голяма пиячка започна, явно съм отвикнала, защото един ден пия и следващите два колабирам. Или остарявам...

Лек ден на всички!

# 193
Извинявам се на госпожата
Анне Вил, че й обърках името.

Пепе, не ме питай такива сложнотии,
не съм лингвист, бре, списвам там и там,
но пиша за това и това. Не харесвам списвам.

Мистична, звучиш прекрасно, наздраве!!!

# 194
За много години другарки  Hug
Чета всичи сте добре, риен си е у дома, леко поуморена, но щастлива.
Ние коледувахме по щутгарско. иzкарахме си добре, похапнахме, попийнахме, поиzлеzнахме със съпружието сами беz дребосъците. Ходихме и до каzиното да си пробваме късмета но се окаzа, че паспорта на мъжа ми е невалиден, ей много строги раzпоредби в това каzино, zа полицайте валиден zа тях не. Не ни се раzмина и посещение в болницата, при нас това е като част от zабележителностите. На малкия му се поду пишока, после от антибиотика му се zачерви дупето и такива нерадостни работи. Хубавото е, че ни наваля сняг, много му се радвахме. Вече сме си вкъщи и аz правя беzуспешни опити да подредя къщата, навсякъде дрехи и играчки, играчки, играчки ...

Общи условия

Активация на акаунт