56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 373
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Момичета много се иzгубихте по праzниците.Май малко са оцелелите?

pepelyashka мерси zа инфото. Много иzбирателна памет имам. Като видя човека,му zнам иметоЧкато чуя името,не се сещам кой е човека. А zа таzи мадама все съм си мислила,че ако водеше такова предаване в БГ,пресата щеше да я иzкара каква ли не.Но ето,че и тукашната не я пошади.
mystic дано никога не ти спира щастието,което те е обхванало. Малко ти zавиждам,че приятелите ти са на гости.На мен никакви гости от БГ не ми идват и ми е мъчно.
мата омъжи се щом ще е да му направиш на пук
Котарана вие пък какви проблеми си имате с пишлето.И нас май проблеми с това чудо ни чакат,че не съм zабелвала и сега се сети педито,че трябва,ама е малко късничко и нещо не се получава както трябва.

Липсвате ми,zавръщайте се вече

# 196
мисти, ща прелъстявам, кака. ща крада от сватбата. после ща тъпча с кньодели докато станеш квадратна..........

бахи, сакън бе душа, остави пишората на човека на мира. четох някъде по форумите че вече не се пипало там. отживелица било. ма ние нали си имаме дуда, та не съм много в час с вурстчетата.

другарки, ние сме си на нова година вкъщи. днеска щях да купя един хумер или два да ги ядем, ма в крайна сметка взех само мересфрюхтета и гарнелки.
откакто сме тук качих още 2 кила. бавно и славно ставам висока и стройна кат табуретка.

таз вечер има лебер берлинер арт, само без ябълката, че много екзотично ще се стори на половинката ми.

той е една обида за кулинарните ми таланти впрочем. спагетите ги яде варени поне час, да им омекнат кокалите и после лютеница и сирене. потресена съм. уби всичко детско в мен тоз човек.
времената на финните сосове със зелени аспержи и лакс са безвъзвратно минало. алденте ще гледам само през крив макарон. тъжна история.........фрустрирана съм. ще ида в готварския да поплача над някоя рецепта за суши.

в реве има черни трюфели, три дарадонки 4,99. евтиния........
ма с кого да ги ям тез трюфели, а.
съдбата ми е жестока.......

# 197
Мата, елате ни на гости!
Ние двете с теб ще се комкаме на екзотично меню, а ще оставим мъжете на спагети с лютеница.
И мен ме заболява понякога сърцето от мераците на мъжа ми за ядене.
Днес е замрънкал за лучена супа. Познай на кой ще му се изтекат очите.
Готвя му я по франзуцки, ама пак си ми е селинджърска.
Искам крабенкоктейл, ама да не го яма сама! Tired

# 198
вечке, може пълнен в авокадохелфте. мнгого голяма благост........и с кребсшвенце става много добро. абе що е шванц, се е убуу.
лукът обели и сложи са 10 мунити във фризера......или ползвай маска за подводноплаване. исглежда кретенски, но помага.
и аз тва лученото супа не го долюбвам. смрад велика, вкус неизтънчен.
друго си е една кюрбискремсуппе. с малко крем фреш, семчици ангерьостет и крутони, и дил. финна раута.
и суши ще ти сторвам, твърде добре го правя. ще додем, но нека се запролети.

# 199
О, а аз много обичам лучена супа! Обикновено такава си поръчвам в ресторант преди яденето. За мен има много повече характер в нея отколкото във всички броколикремзупе-та и тем подобни. Фенове на лучената супа от всички страни - съединявайте се!  Mr. Green

Хора, изморих се от ядене и пиене. Става ми лошо като си помисля, че утре пак ще се яде.
Главното ми решение за 2008 е да отслабна. Иначе не искам нито сватба, нито нищо.

Татянке, гледах ви снимките - супер са! И мале, колко си слаба. Завиждам! А дребито е голям бонбон! Сетих се за теб и подаръците, та не можах да не гринз-на.

# 200
Привет и изчезвам..
Само да ви кажа, че се смея до полуда с вас.
И аз, и аз искам да отслабна. Но нещо не ми се отдава  Laughing
Да се изкажа за забелването. Мате, разочароваш ма, да вземеш да краднеш мистик. Как така незабелен вурст. Ми те много миришат незабелените, не е приятно блазването, ще ме мрази снахата.
Целувки и чао  bouquet

# 201
  • сред цветята
Весели праzници и честита нова година на вас мимичета и на вашите семейства.  Simple Smile

# 202
Много ми е съмнително немски педиатър да радее zа zабелване  Thinking
Големият ми син беше с фиzиологична фимоzа, но нищо не са ни карали да дърпаме и белим. Щом уринирал свободно нямало да насилваме природата. Напълно съм съгласна с тях, всичко останало е насилие  Peace
Диагноzата на малкия беше inspezifisches Exanthem. Иzглежда страшно и явно доста боли, zащото не ни даваше да го докоснем.

Аz не бих се оплаквала от непретенциоzен мъж, така ще си имам повече време zа себе си, а специалитетите ще ги ям по ресторантите.

Кажете как и къде ще посрещнете новата година? Аz вкъщи, мъжът ми е дежурен и ще си спестя готвенето.

# 203
Мисти, БИЗУ на вас  Heart Eyes  И хубаво да си прекарвате с гостите  Flutter  За това 4е съм била слаа Ще те по4ерпя не само една бира и една лу4ена супа, но и едни о4ила  Laughing

Ние утре Ще сме си вкъЩи, поради липса на бейбиситър. Мъжът ми и той Ще е дежурен.....в кухнята  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Купихме телеШко бонфиле, имаме бутилка Шато Лагранж, само десерта не сме го иzмислили оЩе.

А пък днес аz съм дежурна, таааа.....иz4еzвам там, където ми е мястото  Laughing   chef 

Лека ве4ер  Wink

# 204
И ние вкъщи ще праzнуваме пред фондюто и шампанското,а ако и някое бебе си направим,всичките ми желания ще се сбъднат.

Мата и Котарана, иzчела съм форумските по темата,слушах и аz педито и хебамето да не пипам там и не пипах.Ама скоро го водихме на уролог zаради друго нещо.И тоя като ми кресна zащо не съм била zабелвала досега,иzписа му гелче и zабелвай сега да те видим.Та да се чудиш кого да слушаш вече.Не е лесно с тия мъже!
Риен как е Марк?Ти ще zабелваш ли,а?

Момичета на някоя от вас бебокът й да е имал случайно проблемчето Hodenhochstand? Иzчела съм форумските писания,но в бг по друг начин го третират.Иzчела съм и немската литература по въпроса,но както винаги е пълно със спорове. Така че по_скоро ме интересува опитът.Ако някой е минал по тоzи път в De,ще съм благодарна да сподели.

Весело посрещане на Новата година

# 205
  • Германия
Върти го, сучи го, все до "пишманите" се стига.  Mr. Green

# 206
Я наzдраве и от София от Сърфи и Сердика Wink

Ядохме, пихме и се веселихме.
Мислехте, че Сърфи е хубавица? Лъгали сте се. Умопомрачаваща е Laughing

# 207
Е, олабихте жилата, в навечерието на
Новата година да заговорите за пишки
и ташачки, браво, гордея се с вас, дами.

Ние утре ще сме на раклет. Мързеливо и
удобно. Купихме и някакъв гъши пастет в
керамичен съд, капакът му е във вид на
гъска. Пълен кич. Ама да създава смях на
масата. Вино имаме бол, може би ще се
понатаралянкаме. Авокадото с малките
рачета е голяма вкуснотия, присетих се.
Но утре няма да има. Десерт - торта. И
топли малини със сладолед, разбира се.
Мислех да правя погача, обаче се срязах
и ако не ме кефи да меся с ръкавици, няма
да меся. Едва ли ще умрем от глад, нали.
Бомбички нямаме, а само бенгалски огън.
Ще видим, дали ще забелваме, или няма.

# 208
Охоо, Лисана. Наzдраве и на теб Wink

# 209
Да, Сердика, Сърфи е пич. И някои са се срещали и пили и веселили с нея. Не си единствената, споко.

Риенке, хайде да почваме с теб след НГ да слабеем. Искам да се мотивирам от състезанието. Не мога сама. А не смея да ида в "красива мама" и да търся жени. А и те в Бг. и 50кг. наричат дебело, все на диети стоят за да свалят 20 грама.

Утре ще правим баница с късмети, един от късметите ще е "минус 10 кила". Само дано не се падне на някой неадекват-НИК  Simple Smile

Лека нощ и до новата година!

Общи условия

Активация на акаунт