56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 377
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Да, Сердика, Сърфи е пич. И някои са се срещали и пили и веселили с нея. Не си единствената, споко.
Това как да го раzбирам? newsm78 Аz съм си спокойна. Сигурна съм. че и с теб да се пие е весело Wink

# 211
Весело, незнам. Сърфи да ти каже. Или Вечка. С тях съм пила.
И майтапът настрана, но аз хора много лесно съм започнала да се напивам и на следващия ден съм мъртва. Загубила съм тренинг, а взех, че покрай моите бг. приятели и пропуших като комин като пийна. Да не ви казвам как се чувствам после. Дано скоро има някакъв край, само да не е смърт, че ми се ще да си видя детето как расте  Mr. Green

# 212
Мисти, нека кака ти Татяна ти постави една диагноzа....ЕГН  Mr. Green  Mr. Green   Mr. Green

Ако ти кажа, 4е и аz съм така, дали Ще те успокои?  Laughing

# 213
Юху, мадами!

Гледам, спокойно я карате. В тон с мързеливото настроение тук.
Ние се огрухахме. Както и по принцип, така и на Коледа. То не бяха постни манджи, то не беше гъска. Не каква да е, а африканска, угоена. Днес ще я караме по южноафриканската традиция - ще се млати брай. Под брай тук се разбира барбекю.
За съжаление няма да ни стигне времето да обиколим цялата страна. Оставяме си едно кътче за следващия път. Това ЮАР не е шега работа. Grinning
Не съм ви пратила още картичките. За да съм в унисон с пожеланията си, а и да съм вярна на името си, чакам нос Добра Надежда.

Александър расте тук като гъбка. Харесва му, беснее, учи тарикатлъци и маймунджилъци. Познава животните отдалече и се чувства в свои води. Вчера обаче без малко едно още по-малко дребосъче, местно, да го ступа в магазина. Mr. Green

Ако не се видим до довечера, ще се видим чак догодина. Та в този ред на мисли ви пожелавам весело посрещане, още по-щастливо изпращане, много наздравици.
Да е по-благодатна, по-добра и по-късметлийска Новата година за вас и семействата ви! Чиърз!

# 214
мисти, тихо да не чуе лиска, обаче аз почвам да слабея с теб.
трябва да смъкна 28 кила и да стана отново 55. сметни, да видиш кво гуци съм........
събираме се след нова година на съвещание каква диета почваме. може да пуснем и тема международна, диетична.........

серди, сърфи, много убави моми сте, кака. ша са организирваме и тук да са напиваме. аз по-малко, щото от догодина пия само по едно. аз тази година я изкарах цялата безалкохолна и съм горда със себе си.

# 215
  • Германия
Мамацки, весела вечер и искряща нощ ви пожелавам!
По-малко грижи и повече мъдрост през новата! newsm24

# 216
Драги госпожи и госпожици, наздраве!
Да ви върви по мед и масло през 2008!

# 217
Да ви почерпя,че днес имам имен ден. Hug

# 218
  • Германия
Веси, да ти е честито името!

Наздраве!

# 219
За много години, скъпи приятелки! Hug Да сме живи, здрави, късметлии! Heart Eyes Кой как изкара? Късмети? Напразно си точих зъбите за  мързела Twisted Evil
Веси, да си жива и здрава!  bouquet

# 220
Весела Нова Година, моми4ета   bouquet  Само zдраве и Щастие да ни носи  Hug

Веси, 4естит имен ден, жива и zдрава   bouquet

ШоШи, то наШето посреЩане не е zа раzправяне  Laughing  Двамата пред ТВто, където аz zаспах оЩе преди 1 4аса  ooooh!  Whistling  Поне детето спа непробудно  Party  Баница с късмети нямаШе, съответно няма и да имаме късмет  Laughing 

# 221
Въпрос към ветераните  Laughing
Милена сега носи дрехи в раzмер 86, добре са й, оЩе не й намаляват. Искам да й купя по време на раzпродажбите дрехи zа другата zима  Crazy  и се 4удя кой раzмер да вzема, 92 или по скоро 98?  newsm78  Нали ве4е растят по бавно.....  Thinking

# 222
Честита и спорна нова година на всички! Hug
Татяна, вземи и по-добре 98, защото лятото дърпат по принци повече и може директно да прескочи 92. Крачолите и ръкавите ще можеш да ги навиваш.
Веси, честит имен ден!

# 223
честита нова година!
за много години да сте живи и здрави Simple Smile

# 224
Честита Нова Година!
По-успешна от предишната да е!

И аз тихичко да кажа, че от утре почвам диета.От утре понеже мразя нещо да почва от първо число на месеца или от понеделник.  Wink
Мате, кака,  ти си ми в категорията. Аз обаче ще се пробвам с по-малко да се мотивирам, че така 25 кила ми се виждат мноооого за сваляне.
Мистик, ти ме навиваш  за състезание понеже нямам шанс да спечеля нали?  Joy  Joy  Joy Поемам предизвикателството.  Hug Моята краткосрочна цел е 10 килограма до края на февруари. 20 килограма до края на май. 60 килограма ме устройват, на 55 ще ми изплуват черни кръгове под очите.

Бахи, акушерката ме нави, че педиатъра щял да го забели като стане на една годинка.  Thinking Незабелен няма да го оставя. Кожи, можи- форт мит!

Общи условия

Активация на акаунт