56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 378
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • Germany
Здравейте другари и другарки,

Честита Нова 2008!!

Кви диети, кви 5лв, ние се скъсахме от гости тези дни - аз съм като пребита - не ставам за късно стоене и това е - като стоя до към 2-3ч. на другия ден все едно съм препила и пре-незнам си какво - и това моето си е от ЕГН-то със сигурност, вече се убеждавам TiredЩом мъжът ми - най-големия фен на купони и излизанки и гостита се уморява вече и отказва покани...ясна е работата - ЕГН-то ни тежи вече Mr. Green Mr. Green

Риен, кви диети бе жено - ти оня ден роди, не кърмиш ли - спри се малко, хапни си, че това ще ти е - после диети да искаш  Mr. Green Mr. Green

За забелването не знам кво да кажа - Сашко на 1,5г. го забели доктора, който ни посещаваше в къщи - това не искам да го преживявам пак Cry Cry Cry няма да ви разправям как съм плакала с него.....но бързо мина всичко за щастие, сега продължавам да я забелвам при всяко миене и къпане - страх ме е да не се залепи пак а и все пак почиствам така. За Мони не знам -  ooooh! кво ли ще става....как ли ще го забелваме и него не ми се мисли.....
Моята акушерка ми каза, че към годинката да започна да го забелвам, но мислия и с педито да обсъдя. Thinking

bouquet

# 226
Честита Нова Година! Много zдраве и късмет![/color

Веси,честит имен ден и на теб!

Ние я иzкарахме пред тв.Даже не можахме на живо да гледаме фойерверки,че голяма мъгла беше паднала. Исках да държа Сашо буден до новата година,ама няма шанс.Заспа си още в 22ч.и никакви гърмежи не можаха да го събудят.
Момичета,дайте малко снимки,че албумчето много скромно.
Риен, Марк сигурно много е пораснал.Ако ти остава време,сложи някои снимки да го видим.

# 227
риенски, как така бе душе 10 кила за два месеца. аре 8, а. ок почваме заедно от утре. явно не кърмиш.
не съм сведующа в забелването, девойки. ма не е ли най добре обрязване. най-хигиенично, а. пък и за девойките по-добре май. низнам, ние имаме дуда, нея не я забелваме Mr. Green

# 228
ЧНГ на всички! Здраве и сбъднати мечти ви пожелавам от снежна и студена София.

мате, защо не спиш в тоз ранен час?

# 229
мата никога не спи, мата бди Mr. Green
просто нещо не ме ловеше сън.........

# 230
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
за много години мацки!!!

пожелавам на всички ви много щастие и радост през новата година.

да сме все така весели и засмени и поводи да има наздраве да си викнем.

аз имам още гости от БГ и нямам грам време ooooh!

# 231
Добро утро!
Влизам да прочета 3те постинга от вчера и бегам по задачи, че днес много термини ,много нещо навързах
Хайде , мацки, тая свещ докога ще гори, до Великден ли? Laughing И Марк дойде, даже според Бахи порасна  Joy  Joy
Бахи, ако видиш как пиша с бебе на коленете, а другото строено в стола с един детски компютър, ще разбереш, че нямам време за снимки.  Peace
Не кърмя, Деси. И слава богу. Кърменето за мен е мисия невъзможна.
Мате, навремето се бях хванала на състезание/изтезание, че ще смъкна 10 кила за един месец. Тогава бях 55- къде ми е бил акъла. #Crazy  На един мой познат му бяха счупили челюстта, един месец не можеше да яде и трябваше да пие всичко, отслабна 20 килограма, аз взаимствах и минах на много веселата диета- "Всичко , което минава през сламка". 10 кила за два месеца са и добра цел. Но и 8 да са, няма да се сърдя  Laughing

# 232
нека са 8. добре, че лиска не влиза тук често, че ще ни погне. нека са 8 килата. от днес...........

# 233
10 кила са ок за 2 месеца, старт!

# 234
ау, имаме благословията на лиска. е ся вече нищо нема ме спре. от утре-ежедневен отчет.

# 235
За много години!
Дай Боже мирна и добра да е новата година,
децата да растат щастливи,
мъжете ни да са доволни,
а ние всичките щастливи!

Праzнувахме с мои приятели, те донесоха пълнена гъска, аz zавих един тиквеник, децата се радваха на фоерверките и zаспаха в 1 часа, ние по стара гръцка традиция играхме блак джак до zори. Аz се zамаях от три чаши вино и съответно zагубих.

Мацки zа отслабването съм zа, ако искате дайте данните си и целите си, ще си направим табличка и ще сложим награда zа победителката. Аz имам около 15 килца в повече и твърдо съм си обещала, че преz 2009 ще съм се раzделила с тях (даже днес се снабдих с офертите на басейна)

# 236
Много весела и плодоносна Нова година   bouquet
Ние я посрестнахме в Тирол, там снегът валеше като в приказките, а тук сняг няма...

Абе и аз съм наднормена, но сте стана осте по и някъде догодина сте се класирам За строга диета и пост.  Laughing

# 237
За много години!
Живи и здрави догодина,
догодина, до амина!

Посрещнахме я новата, изтрезняхме и от утре на работа.

Няма пък да си кажа, колко имам за сваляне. Срам. Като си ги трупах не се срамувах. Ако успея да се повталя, ще се похваля. Иначе диети имам колкото щеш, ама всички с един недостатък, трябва да се гладува... (не ми разправяйте, че като си паса на воля, не е гладуване. Стигнала съм габаритите на крава, ама приликите са дотам.)

# 238
Вzемете да поканите Андреа Кийвел в темата, тук zаприли4а на Weight Watchers!   Twisted Evil

# 239
  • Германия
Таз пък коя е newsm78
И като сваляте килограмите, не забравяйте грижите за кожата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт