56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 339
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
Аз не мога да помогна с картините Sad

На мен тия седмици ми е бая зле..направо изпитвам носталгия по предишната ми бременост Confused

И коледно не ми е, че в работата голям гърч. Не съм купила нито 1 подарък, и картичките все забравям Sad (тук обаче е момента да си пратите адресите - ще получите след коледа картичката най-вероятно  Laughing )

# 76
Значи хора, писна ми. Изкарах всички възможни грипове, настинки, разтройства, мигренни атаки, повръщания. И от вчера съм с невъзможни болки в гърлото, съответно снощи безсънна нощ, днес още по-силни болки в гърлото, подути сливици и обложен език.
Нито аспирин, нито чай с мед, нито лимони смекчават отвртата. Писна ми! Писна ми! Писна ми!
Имам чувството, че някой си е направил фигурка, нарекол я е "мистик" и като вуду ми прави заклинания и ме боде един ден в корема, друг в главата. Ей тъй докато пукна.
Забравих да кажа, че май ми излизат и два херпеса - по един на всяка устна. За да съм хубава на коледните снимки.
Драйфа ми се просто!

Бързо да си казва кой е дал адреса на Татяна на Риенски, защото Татяна набеждава мен и моля да не бъда замесвана в такива глупави потайности.

Кога се връща Риенка от болницата? Умирам да разбера как така както нямаше мегдан за раждане стана работата тъй бързо.

Хайде. Лека нощ на тези, които имат лукса да са здрави.

# 77

Кога се връща Риенка от болницата? Умирам да разбера как така както нямаше мегдан за раждане стана работата тъй бързо.

Каза ,че пет дена ще стои.Значи утре може и да я изпишат.Но дали скоро  ще ни огрее да влезе във форума,с тези две деца?! Wink

Днес бях на зъболекар.Уж да ми сложи пломба,уж да е за по-добре. TiredОт по-добре,стана на зле. ooooh!
Не мога да я търпя пломбата сега,гложди ми,дразни ме.. CloseКакъв беше тоя кунстщофф и аз не знам.Ако до утре не ми мине,отивам да ме преправят. Outta Joint

Нищо не каЗвате zа "Bauer sucht Frau".Гледахте ли го?А имахте ли си фаворити?
Баща ми само се сърди,че нищо свясно няма по немската телевиЗия.KaЗва,че или манджи готвят,или колиби коват, или животни поят. hahahaМай има нещо вярно. hahaha

От утре сме пълна къща.И майка ми пристига и вече сме в пълен комплект. Blush

Лека нощ от мен и приятни сънища!

Ааа, Мистик!Вzеми гореща вана,пийни малко греяна ракийка с черен пипер и няма да има помен от бацили.Гарантирам утре ще си кукуряк! Wink

# 78
Честит рожден ден на Биба. Да си жива, здрава, ценена и обичана мама, съпруга и жена. Наздраве  bouquet  bigdance2  ura newsm18 Tada Tada

..и на Мамуната ЧРД, но на нея букетите като се прибере.

Пепе, аз да се запиша като благодарна, трогната и изненадана Hug

# 79
Добрутро, мацки!
Нямам време за писане, та набързо ви
подканям с бутилче в ръка, да вдигнем
наздравици за Мамунката и Биба Спароу!
Да стрелят точно, да не им трепва ни ръка,
ни око, евентуално само фустата. Наздраве!
Честит рожден ден!

Веси, питай ме мене за тиви-форматите, всичките
мога да ги оплюя тутакси, вкл. и този. Но не желая.

Нямам ничии адреси и не искам да имам, а и моя не давам.

Мистик, в една партия сме, и мен май ме тръшна грип.

Не ми се чете назад. Пропуснах ли нещо?

# 80
Честито на рожденничките!
И наздраве!

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 02:28 от nat

# 81
Маймунке,честит рожден ден!  Gift newsm38
Пожелавам ти да имаш това, от което имаш нужда, за да бъдеш щастлива!
Пожелавам ти да получиш всичко онова, което ти липсва в този момент!
И нека всеки един ден започва и завършва с усмивка за теб!
Бъди все така чаровна и никога не се предавай пред трудностите, които срещаш по пътя си, и които ти пожелавам да бъдат, колкото се може по-малко!

От Веси(то) Wink

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 01:38 от Vessito

# 82
Бибс,честит рожден ден и на теб!newsm59

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, всичко да ти е наред и каквото ти е на сърце, то да ти е в ръце! Весело изкарване! nbirthday

newsm51От Веси

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 01:41 от Vessito

# 83
на рожденничките, честито.
лисо, пропусна. пак съм германка, риен роди.

# 84
Добро утро,

чавката от 6.30 се разпротестира. Егати колко ми се спи Tired .
Днес ще стягам багажи - в петък ще ям шопска с ракия за вечеря Mr. Green
Ееееххх. Сега е момента, ако някой има някакви поръчки за примъкване от Булгарско да си изтипоса Вуншлисте-то.

# 85
 newsm59 Честит рожден ден на Мамунката и на Биба ! newsm59

# 86
  • Германия
  bigdance2 Наздравици ще има за Биба от сърце, за рожденият ти ден, мила, да вдигнем ний винце!

и пак

Наздравици ще има за Мамунка от сърце, за твоя ден рожден, да вдигнем ний винце!  bigdance2

Да сте здрави и щастливи!

# 87
Наздраве за Маймунката и Биба! Да сте здрави и с бодър дух! Hug
И на мен нещо не ми е коледно. Крайно време е да посетя Weihnachtsmarkta май.

# 88
Добро утро,
мерси за пожеланията, да ви се връща Simple Smile

Честит рожден ден на Мамунката, да е здрава, щастлива и обичана.  bouquet

Аз не знаех, че сме били родени на една и съща дата, че и годината и тя същата Simple Smile
Приятелке, означава ли това, че аз и Мамунката сме астрални близначки или аз нищо не разбирам от такива неща Wink?

Сън не съм спала да ви направя тортичка и понеже незнам кой каква обича, направих няколко Wink Заповядайте  Laughing

# 89
4eстит рожден ден на праzнуваЩите   bouquet  Живи и zдрави  Hug

Мистик, как бе, питах те веднъж, ти ми каzа 4е не си, вярвах ти. Заподоzряната Но. 1 си приzна  Mr. Green   Wink 

Аz в понеделник ходих на УНГ. С ехограф ми поставиха диагноzа Кийферхьоленентцюндунг, а снимката ми била направо zа публикуване  Shocked  Иzписа ми, между другото, антибиотик и то то4но тоzи, който не ми понася. Каzах му, той настоя да го пия, zаЩото било най ефикасното  Rolling Eyes. След само една хап4е (а трябваШе да пия 3 на ден) ве4е не zнаех на кой свят се намирам, толкова ми беШе zле, цяла ноЩ не съм спала от повдигане  Sick  ....В4ера имах и диария, лоШо ми беШе, кръвното ми хи4 го нямаШе....4ак 24 4аса след приема бях горе долу добре. Много ме е яд на доктора, хем му каzах. Та обадих се в кабинета та пратят рецепта zа неЩо друго до аптеката ми, но те настояват да отида да ме видел доктора  Rolling Eyes  Тъпанар, нали ме видя, но като ме види пак, нали може да ми вzима пове4е пари  Twisted Evil  А е единствения УНГ в околността  ooooh!

Утре и аz съм на zъбар ама да видим дали Ще мога да отида  Confused

Детето е ултра криво, растят му последните кътници май. И тя  беШе с диария, а бе идилия е при нас  Confused 

Общи условия

Активация на акаунт