56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 341
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Бибе, честит рожден ден! Много здраве и късмет!

Мамун, хайде наздраве и много щастие!

# 91
Татяна, гуте бесерунг  Hug Какво стана с дерматита на Милена?

# 92
Честито на рожденничките!  bouquet

# 93
Татянке, аз също исках да разбера кой е виновникът, заради който бях набедена аз  Wink
Как ти се е получило такова ентцюндунг? От настинка или бактерии? Кажи ми, че и аз съм с обложен език и афти в устата, ама понеже и гърлото ме боли, май ще е от настинка при мен.

Снощи не можах да заспя до 3 часа. И реших да последвам съвета на Весито. Само че вкъщи ракия няма и си налях чашка уиски. Не му сложих черен пипер, но направих както баба едно време ме е учила. Зехтин, мед и подгрях леко уискито. И на екс. Така ме згря, че съм заспала дълбоко и тази сутрин хич не съм чула будилника и мъжа ми. Излиза, че старите лекове са най-ефикасни. Днес обаче пак се моря с лимони и чай.

От тортите на Биба, моята е номер 2. Миам.   chef

# 94
Честито и от мен на рожденничките   bouquet Да сте Здрави, свежи и да отпразнувате подобавасто...

Събудих се днес с подути сливици, много се надявам се състоянието да не се Задълбочи  Praynig

Сега отивам са пръв и последен път тази година да купя няколко Коледни подаръка, никак не обичам тълпите по магазините...

Жестоко ме гризе любопитството относно пола на моите мушмороци, сте трябва осте малко да почакам...

Лек ден на всички  Wink

# 95
 Отдавна не съм влиzала и какви хубави не6та са се слу4или  Simple Smile
  Риенbouquet  да  ти е живо и zдраво малкото мом4енце.Цялото семейство да сте живи и zдрави  и много,много 6тастливи Hug Пожелавам ти и бърzо въстановяване  Grinning
 Вие сигурно ве4е сте си вкъ6ти и вси4ки гу6кате беб4о  newsm07
   4ЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН и на вси4ки рожденници!!!  newsm59  bigdance2 newsm38

# 96
Горе ръцете, мацки! Grinning

Ооо, похвално е, че сън не сте спали и за днешните празнуващи сте се сетили.  Grinning
Благодаря ви от все сърце за топлите думи!
Нищо не съм ви наготвила, но ви черпя виртуално с южноафриканско винце и по порция големи скариди.  Който не обича плодовете на морето, му се предлага крокодилско крехко или антилопско сухо. За десерт по една бяла халва с ароматно черно кафе.
Добър апетит и наздраве!

Бибе, чудя се, че толкова ми допадаш, а то каква била работата. Гледай ти какъв съвпадък! Малко ти завиждам, защото поне ти имаш рожденденско настроение. Аз все още не съм го придобила. И едва ли днес ще успея - много е нетипично за един стрелец да празнува, изложен на жарко слънце, лек ветрец и воден басейн. Трудно е, вярвай ми. Grinning
Да си здрава и честита! Все така духовита и много обичана! Наздраве!

Риен, драга ми, риен! Честита радост! Спокойно бебче и послушна кака! Пожелавам ти да не полудееш, а само да се наслаждаваш на страхотни дечурлига! За да не те дразня, ще ударя по едно кърмаческо за ваше здраве!

Ние се бяхме затрили по скали и по чукари, по водопади и пещери, мотахме се из селищата на африкански племена и се наслаждавахме на безкрайността. Безкрайно синьо небе с живописни облаци. Тук и времето си е дало почивка.
Освен, че ще се наслаждавате на снимки, предлагам и опция "картички". За да не става тайно залагането, предлагам явно, който желае, да потвърди с адреса си на лични.

# 97
  • Германия
Мамунка, завидях ти. Искам снимки, картички не ща! Наздраве!

# 98
много е нетипично за един стрелец да празнува, изложен на жарко слънце, лек ветрец и воден басейн. Трудно е, вярвай ми. Grinning
Знам, не е лесно, горката Wink  Mr. Green Aбе много ми се искаше и на мен да изпитам какво е чувството "рожден-ден-под-жарко-слънце" и днес цяла ден чакам пирата да мине да ме вземе и да направим едно кръгче под карибското слънце, ама цък- не идва Confused може да е объркал датата. Нищо- и догодина ще имам рожден ден Wink

# 99
  • Германия
много е нетипично за един стрелец да празнува, изложен на жарко слънце, лек ветрец и воден басейн. Трудно е, вярвай ми. Grinning
Знам, не е лесно, горката Wink  Mr. Green Aбе много ми се искаше и на мен да изпитам какво е чувството "рожден-ден-под-жарко-слънце" и днес цяла ден чакам пирата да мине да ме вземе и да направим едно кръгче под карибското слънце, ама цък- не идва Confused може да е объркал датата. Нищо- и догодина ще имам рожден ден Wink
Joy Joy Joy Joy Joy

# 100
Честито на Рожденничките! Да сте все така оптимистични, усмихнати и сладкодумни!
Бебе, страхотни торти си спретнала!!! Laughing
А това, че сте родени в една и съща година наистина ви прави много сходни с Мунката, но все пак не знам в колко часа си родена, а това, всъщност е от най-голямо значение в астрологията. Ако ми кажеш на лични, мога да погледна доколко сте астрални близначки. Wink
Ах, и докато сме още на темата астрология, Мунка, знаеш ли, че като си посрещаш рождения ден на друго георграфско място, си променяш донякъде съдбата за 1 година напред?

# 101
  • Germany
Честит Рожден ден на Биба и Мамунката!!

Бързо оздравяване на болните!!

Мамун, аз наистина ти завидях  EmbarassedPeace - тази вечер незнайно защо апарата за парното се изключил /от време на време ги прави тези номера/ и се събудихме на 15 градуса  Shocked Shocked Адски студ беше и сега се позатоплиуме ама не е достатъчно.

www.bgteatri.com - погледнете тук  Peace

bouquet

# 102
Ако ми кажеш на лични, мога да погледна доколко сте астрални близначки. Wink

Приятелке, аз съм в 3 без 15 (през ноща). Остава сега и Мамунката да си признае... (ако успее, разбира се, да повдигне морна снага от шезлонга, за да седне пред ПС-то Wink Laughing)

# 103
Скъпа ми Маймунке,
от мен _ дълъг живот иzпълнен с обич, добруване и приключения!
Наzдраве!

Биба zа теб "Happy birthday to YOU....." в иzпълнение на

# 104
ЧРД на Биба и на Мамунката! newsm51 newsm59  Gift
Бъдете здрави, щастливи и много обичани! Hug

Общи условия

Активация на акаунт