56: Advent, Advent, die zweite Kerze brennt. Wann kommst du Mark/David?

• 14 337
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
Татяна, дори и да го имам (жалко, че го нямам - човек една изненада не може да ти прати Laughing), първо ще питам, пък после ще раздавам.

Ами да, аz смятам 4е така е редно и аz процедирам така, не давам ли4ни данни на някой беz неговото съгласие.

Веси, не zнам какъв адрес имаШ, не си спомням да съм ти давала, пък ако е в стар бележник, вероятно е стар адрес. Ние се местим 4есто  Wink

Леа е много сладка на снимката  Heart Eyes

# 61
Mерси Татянка, това е балсам за майчиното ухо...упс- четящо око Wink  Hug (тук има още няколко)
Тази година нали ме домързя да правя календари за бабите за Коледа, реших да поръчаме фото-тасен, че по-лесно Embarassed пък и малко разнообразие. Та по този повод имаше Коледен-фотосешън у нас онзи ден. Само дето на моята моделка много бързо й омръзва да ми позира и аз докато наглася нея и апарата и докато пробвам някои неща на нея вече й е минал меракът. Сега съм в очакване на чашите и честно казано съм малко скептична по отношение на качеството на снимката, но каквито такива. Някой правил ли е такива? Хубави ли стават?

# 62
Биба, ние сме поръчвали чаши от Шпарфото. Не са велики произведения на изкуството, но биват.
Леата е много готина...с букли Laughing.

# 63
Много сте икономични на писане, шъ знаиш...като гледам ще моля Дивиана да подмени мацата със звънчето с великденски заек Mr. Green.
Нюкой гледа ли репортажът за Марко? Как ви се стори?

# 64
  bouquet честито бебче на Риен, да е здраво и послушно!

Сърдечни благодарности за коледната картичка, умрях да се чудя от кого е. Добре, че името Марк/Давид ми е познато. Изненадата беше супер!
 Татяна, добрите момичета май че получават от Дядо Коледа картички за добрите дела през годината  Wink.

Поздрави на всички, пожелавам ентспаннте фaиертаге! 

# 65
  • Германия
И аз присъединявам към масово изненаданите и чудещи се откъде Риен ми има адреса. newsm78

# 66
Аз моя си го дадох доброволно на Риен, та не беше изненада картичката. Само дето я беше подписала и от името на Марк-Давид и бях решила, че така ще се казва с двойно име Whistling

Тия от Хермес са егати мърльовците..Ако нямах гутшайн за какъвто си искам размер пратка в чужбина никога нямаше да пратя повече с тях. Оказа се, че изобщо не са си записали уговорения термин за миналия петък за доставка в системата Shocked и съм висяла в петък като преоценена луканка да ги чакам цял ден напразно...Сега се разкарвах на повече от 30км да си я взема сама..щотото виждаш ли можели да я пазят само до 17.12 #2gunfire Поне минах метър и не съм плащала обратната доставка както искаха Mr. Green

Биба, Сърфи, големи сладурани си имате. Кога и моята ще има коса Cry

За Марко гледах много малко само от самолета и как нон стоп се хили. Друго не съм.

# 67
а пък аз съм сърдита, че риенми няма адреЗа. и естествено нямам картичка Crossing Arms
и аз не давам адреси и телефони без изричното съгласие на собственика. така ме е учила мама Mr. Green

# 68
  • Germany
В този студ май на никого не му се писателства.... Whistling

# 69
Май да, на никого не му се пише... аз да си повторя въпроса от преди няколко дни. Някой може ли да ме посъветва как да пренеса от Варна до Берлин една голяма картина? Със самолет или спедиторска фирма? Как да я опаковам?

# 70
Някой може ли да ме посъветва как да пренеса от Варна до Берлин една голяма картина? Със самолет или спедиторска фирма? Как да я опаковам?
А ти ще пътуваш ли заедно с картината или искаш само да я пратиш? Ако и ти пътуваш я дай като шпергепек- разгледай на сайта на авиокомпанията кое спада в тази категория и колко струва. За опаковката newsm78 Опаковай я така, че да не се повреди. Може би големи листове дунапрен отпред и отзад, здраво фолио (найлон) и най-отгоре нещо по-твърдо- дебел картон примерно. Ще измислиш нещо на място Wink

# 71
Приятелче, имаше една тема "Как да пренеса картина?" или нещо подобно - там доста подробно писахме - пусни една търсачка...аз моите ги пренасях в самолета - опаковани с велпапе и найлон и ги давах на стюардесите. Те съответно ги паркираха на най-задните седалки и на слизане ми ги връчваха Peace.

Намерих темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215353.msg4755175;topicseen#msg4755175  Peace

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 15:29 от surfline

# 72
На североzападната граница нищо ново. Студ и слънце. Сняг все още няма.
Таzи година решихме да подарим на родата собственоръчно опаковани коледни вкуснотии и винце и реzултата е, че къщата е като бакалница.
Аz си нямам адреса на никоя от вас (с едно иzключение), но това не ми пречи да отида на гости на Биба (бел. тя не е иzключението) zа коледа, zа пет дни  Mr. Green
Леа е чаровница, снимките са страхотни, върху чашите губят леко от качеството, но пак ще са хубави. Бабите ще са доволни.

# 73
Сърфи, благодаря!   bouquet  Hug
Писах вече на художничката, дано този сертификат не се бави дълго!

# 74
Приятелка, сертификатите ги вадят понеделник, сряда и петък. Дават ги веднага.
Гледам, че Леа е страхотна джуджанка!
Моите се разхождат с такива шапки из къщи (спомен от едно гостуване на Тедсан у нас), но не ми дават да ги снимам Joy
Ние приключихме учебната година. Почват леко да ме дразнят със задължителните литургии. Докога ще изтърпя нямам идея. Иначе даскалицата е болна, ще липсва май дълго време и децата си имат нов даскал. Повечето майки бяха изплезили езици, щото приличаше на пич от Спасители на плажа. И аз искам такъв даскал Whistling

Общи условия

Активация на акаунт