Коледната тема на канадките - 20

• 20 718
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Торонто/Сливен
Честита Нова Година!

С пожелания за много здраве и късмет във всичко!

# 121
В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не ви отмине
с щастие и обич ви дари!

Честита 2008

# 122
  • Калгари, Канада
Честита Нова 2008 Година! Да е изпълнена с красиви моменти и здраве, с романтика  1dating , сватби  married. luvbed и  много newsm30!

# 123
Честита Нова година и от мен!  Hug
Пожелавам ви сбъдване на все още несбъднатите мечти!

# 124
  • Калгари, Канада
Някой знае ли лекарство в Канада дето помага за "афти" или поне как се пише "афта" на английски?

# 125
  • Pierrefonds, CA
Някой знае ли лекарство в Канада дето помага за "афти" или поне как се пише "афта" на английски?

aphthae се казва..не съм търсила дали се продава нещо за афти, но ако не намериш опитай със сода + мед

# 126
  • Vaudreuil Canada
Аз ползвах за афти TANAC на рафтовете за свободна продажба е. Не знам как е афта щото отидох показах на девойката къде ми е проблема и тя това ми даде Simple Smile международен език.

# 127
  • Калгари, Канада

aphthae се казва..не съм търсила дали се продава нещо за афти, но ако не намериш опитай със сода + мед

Благодаря, ти Ели Peace Аз точно със сода и мед пробвам, но нещо не се маха, дори по голяма стана  Sad
И се замислям вече да ходя да купя нещо, че не е много приятно да имаш афта, ех ....

Аз ползвах за афти TANAC на рафтовете за свободна продажба е. Не знам как е афта щото отидох показах на девойката къде ми е проблема и тя това ми даде Simple Smile международен език.

Благодаря, шеметче! Значи това ще купя и аз.
Много благодаря!

# 128
Честита нова година!
Нака тя е по-успешна и още по-щастлива от предходната, да има оше много усмихнати бебенца и щастливи родители!

Да вляза в ролята на вестоносец в началото на новата година. Имаме си ново бебенце-канадче. Коконка има син Александър, който се е родил тази нощ, но незнам много повече подробности. Дано бързо се възстанови и се включи в скоро време с подробностите!

# 129
  • Калгари, Канада
Честито на Коконка! Бързо възстановяване! Александър да ти е здрав и да ви радва много!

# 130
mamamia, аз досега съм ползвала старото изпитано средство за афти  - паста за зъби. Слагаш върху афтата, щипе,щипе и след някой и друг ден минава. Mr. Green

Честит малък Александър, Коконка!
Да ти е жив и здрав, спинкащ и спокоен!
На теб бързо възстановяване!!

# 131
  • Vaudreuil Canada
Честито бебче Александър на Коконка!
Да е здраво, усмихнато и спокойно бебе и много да радва мама и тати.

Прекрасна новина - и ние започнахме годината бебешки - на 1-ви януари се сдобихме с нова племенница.

# 132
  • Toronto, Canada
ЧЕСТИТА НОВАТА 2008-МА ГОДИНА!!!
Пожелавам ви много здраве, късмет и любов!

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КОКОНКА!
Да е живо и здраво и голяма радост на мама!

# 133
Честит Александър на Коконка!! Усмихнато и добро бебе! Simple Smile

И ето че новата година ме свари с проблем. Ина вече е почти на 6 месеца и не може да заспива сама - дундуркана до припадък. Това да речем е малкото зло, но от около месец насам се буди през 2 часа нощем #Crazy като новородено!! Като се замисля се захранваме от около 1 месец, така че нещата може да са свързани... Приятелка, с опт.. уж, ме посъветва да дам добавка АМ на вечерното преди-лягане кърмене. Пробвах и о чудо.. девойката спа 6 часа без прекъсване. Само че това се случи 2 нощи и после хайде пак на влакчето на ужасите..... Дайте акъл.. направо вече не знам какво да правя.. Hug

# 134
Честит син на Коконка!
Да е жив и здрав и да има много късмет в живота.

Бързо възстановяване ти желая и пиши как се чувстваш след раждането. Какво стана с инсулиновата зависимост? Спря ли инжекциите?

nevenska, хайде твой ред е.  Hug

Emi w Ottawa, ти само с дундуркане ли приспиваш Ирина? Мони до 1 год. заспиваше само на гърда. А относно буденето през ноща какво да ти кажа. Така ще е докато избият всички зъби. Може пък да не се буди от глад, а от жажда или пък иска да чувства твоята близост. От както започнах да давам формула на Мони ми направи впечатление, че се буди и пие по 50-60 мл. вода и пак си заспива. Ако искаш питай в кърмаческия за съвет.  Peace

Момичета, тая тема съвсем отишла в трета глуха. Що така никой не пише.  newsm78 Още ли празнувате? Я казвайте бързо кой какъв късмет изтегли от баницата. На мен тази година ми се падна паричката и Екскурзия до България. Хм, може и да ми се сбъдне късмета.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт