Коледната тема на канадките - 20

• 20 723
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
По гръцките и арабските магазини съм виждала кръгли тави  - от алпака като за баница, и по дълбоки - алуминиеви

# 106
[/color]Весела Нова Година на всички канадски майки, техните съпрузи и малките им бебчета ,и по големи каки и батковци. newsm67 newsm67  bigdance2 Tada

# 107
  • Canada
Весело посрещане на Новата 2008 година, момичета! Пожелавам ви най-вече здраве, всичко друго се постига с труд и употитост! А емигрирайки тук, вие сте показали, че можете и двете!

# 108
Наздраве от мен!

Весело посрещане на новата 2008 година!

# 109
Весело, незабравимо и бляскаво посрещане на Новата 2008 Година!
Нека такава бъде и цялата година!

Наздраве!

Поздравявам ви с една много хубава новогодишна песен на Дони и Ася

http://www.vbox7.com/play:b159551b

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 00:43 от Г-жа Броненосец

# 110
Честита Нова 2008-ма канадки! Много успехи, здраве и късмет на всички!

http://youtube.com/watch?v=0vNp7A_QKDI&feature=related

# 111
Мили "канадски" момичета - майки и бременелки!

Най-сърдечно желая на всички - малки и големи - да е спорна, здрава и усмихната Новата 2008 Година!!! И да е изпълнена с бебешко гукане и детски глъч!

Аз изчезнах за дълго време...дори още не съм ви споделила за бебка Паулинка, която се роди на 10 ноември...вече сме на цели 7 седмици! Благодаря за вашите поздравления тогава!

През цялото това време се каня да пиша, ама бебешката заетост ме държи далеч от компютъра, едва смогвам да попрочета вашите постове, за да съм в час Wink

Но вече сме "оборудвани" с българска баба и е по-добре!

Явно фактът, че съм прохождащ родител се отразява на умението ми да "мултитасквам", което се надявам скоро да подобря Wink

Иначе ние сме добре, бебка се роди 3700 и 53см и я нарекохме Паулина София - жест към полско-българския й корен.

Първият месец трябваше много да учим и много да работим за успешно кърмене. Едва сега бааавно ми зарастват раничките по зърната. Но се преборихме с всичко и си се кърмим славно. Ако някой има обърнати зърна ("inverted nipples") и търси съвети как да се справя с това предизвикатество, нека ми пише, вече съм цар по темата.

Искам много горещо да похваля болницата Women's College i тяхната клиника по кърмене Breastfeeding Clinic! Невероятна подпрепа получихме за раждането и следродовото, а и досега звъня за напътствия с кърменето - мисля, че всеки може да се запише там.

Засега ви оставям. Ще се старая да съм редовна - сега когато съм част от групата!

Още веднъж - НАЗДРАВЕ ЗА НОВАТА ГОДИНА!!!

# 112
Презокеански поздрави и от нас за новата 2008 година!

# 113
Мили съфорумки,
пожелавам на вас и семействата ви
да е спорна, весела и щастлива Новата 2008-ма Година!
Да донесе на всички вас много zдраве, любов и усмихнати дечица!
Бременните майчета да ни zарадват със сладки и zдрави бебоци!

# 114

УСПЕШНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ. НЕКА ПОВЕЧЕ МЕЧТИ СЕ СБЬДНАТ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА.

Аз много не усетих от тези празници и бях на работа до вчера, бях абсолютно изморена и посрещнах нова година по пижама, почти заспиваща.

Благодаря на Писанка и Дензьл за пожеланията за рождения ден на Криси, много мило че се сетихте за нас. На нас хич не ни вьрви, Криси за втора поредна Коледа се разболява. На миналата бьдни вечер бяхме в болницата, а тази коледа обикаляхме за доктор и Криси имаше ушна инфекция. Но както казват третия пьт е кьсмет, догодина би трябвало да се повеселим.

# 115

Честита Нова 2008 година!
Много здраве, късмет и берекет!

# 116
  • Pierrefonds, CA

За много години, момичета !  Бъдете здрави и щастливи !

# 117
  • Vaudreuil Canada
Честита Нова Година
Бъдете щастливи, здрави, обичани и всичко което пожелаете да ви се случи по начина по който го желаете Simple Smile

# 118
Честита Нова Година
Много здраве, щастие и късмет на всички Tada

# 119
  • Canada,Montreal,L'île-Perrot,Pincourt

Когато старата година си отива
и Новата 2008 към вас лети
аз щастие ви пожелавам
и сбъдване на вашите мечти.

Общи условия

Активация на акаунт