Коледната тема на канадките - 20

• 21 101
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Весела Коледа и Щастлива Нова Година, момичета!
Надявам се, че всички сте прекарали страхотно вчера и сте получили подаръците които сте си поръчали Grinning

Честит Рожден Ден на Марти!
Шемека поздравления за прекрасната торта!

За почивката на море, наистина много зависи от детето. Ние за първи път ходихме на почивка (в БГ) с Виктория когато тя беше на 7.5 месеца и единствения проблем ми беше спането на малко легло заедно с нея. Бебешки храни не съм носила и не ми е било проблем защото по това време така или иначе бяхме основно на кърма.
За почивките по Карибите, наистина ако е добър хотела не би трябвало да има проблем. Ние преди няколко дни се върнахме от Доминиканската република. Нямахме абсолютно никакви проблеми с Виктория, тя яде почити всичко каквото и ние, но предпочиташе динята и плодовете Laughing Много и хареса да кисне във водата и да рови за мидички. По цял ден седяхме на плажа под сенките на палмите и тя редовно си спеше там следобедният сън. Мисля че и се отрази много добре, само дето продължава да се буди нощем и да казва "Мамо хайде пичем на плажа пи дицата" и "Мойето, идем мойето".

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 02:11 от Гаргамелчо

# 91
Весела Коледа и Успешна Нова Година !

# 92
Здраве, късмет и много любов!!!

# 93
Извинявайте за предния пост-нещо снимката е изчезнала.
Merry Christmas

# 94
Честито Рождество Христово!Бъдете много здрави ,щастливи и нека мечтите ви през Новата 2008 Година се сбъднат! Hug Hug

# 95
Честито Рождество Христово и от мен ! Здраве, късмет и много сбъднати мечти през предстоящата 2008 година!

# 96
  • Pierrefonds, CA

Весели празници на всички ! Здраве, любов и разбирателство !

КIVITO, Честит Рожден Ден ! Здраве и сбъднати мечти !   bouquet

# 97
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Кивито!

# 98
Честит Рожден Ден, Кивито!
С пожелание за много радост, щастие и любов!

# 99
Благодаря Ви моми4ета за хубавите пожелания, Hug Hug Hugтоку що отворих форума и останах много приятно изненадана.Радвам се 4е Ви има. Party

# 100
  • Калгари, Канада
Весели празници и от мен! Много здраве и усмивки на всички! Много здрави и спокойни бебчета, много щастливи мами и татковци!

Titina   няма да ходим на партито Sad

kivito пожелавам ти много обич и щастливи семейни моменти! Честит Рожден Ден!

# 101
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
ПРЕЗ 2008 ДА ИМА МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ И КРАСИВИ МАЛКИ БЕБЧЕТА!

Кивито - Честит Рожден Ден! Да си много щастлива и по-често да имаш красиви поводи за радост!

# 102
  • Торонто/Сливен
Момичета, знаете ли къде продават кръгли тави за печене на пити или баница? Утре имам път към "Уолмарт", но там сякаш не съм виждала подобни. newsm78

# 103
  • Vaudreuil Canada
Наде що не вземеш от тези еднократните в Доларамите - мисля че има и по-дълбоки но май са по-елипсовидни а не съвсем кръгли - иначе аз си донесох от БГ долната част на електрическа тенджера.

# 104
  • Торонто/Сливен
Ми ако не намеря хубава тава, май до Доларамата ще опра, няма как. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт