Коледната тема на канадките - 20

• 21 102
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
това е верния линк - http://www.flickr.com/gp/11945095@N06/8aXWR6 - извинявам се за грешката

Честит Рожден Ден на Марти! Весело и безгрижно детство. Шемет, а на теб пожелавам много да те слуша и да ви радва![/b]

# 76
Мерака ми беше за сега точно по нова година Simple Smile а не просто по принцип

Вече ще триабва да се нагаждаме по малкия човек, няма начин. Купоните до зори, ресторантите и т.н. остават в миналото. Ама не ми липсват. Интересно ми е като сте на курорт с бебе  как му приготвяте храната , има ли сигурна вода,  - чувам че по Карибите е опасно заради хепатит и други инфекциозни болести - препоръчват ваксинация. Вечер нашият човек го приспиваме в 20 - 20.30   а от 19 ч нататък е доста нервен -не си представям да седя и да вечерям някъде с него. Освен това слънцето не е ли вредно за такива малки бебоци - въобще възникват много въпроси . Тази г може би ще се задоволим с излизане за 2-3 дни някъде в близост до Монреал.

# 77
  • Vaudreuil Canada
Много благодаря за поздравите   bouquet  bouquet  bouquet  - изкарахме си супер - малкия се изкефи много на украсата с балони и гирлянди. Сам си разопакова подаръците - с малко помощ естествено ама шумкащите хартии и целофани са нещо прекрасно ... Сега обаче е малко превъзбуден и трудничко ще заспи.
Тората е мое дело ... голям ентусиазъм ме беше треснал .. даже ставаше за ядене Simple Smile вътре е чийзкейк та си я хапнахме.
AAlexa много са ви хубави снимките - а хавлиената кърпа с форма на слон ме изуми - много оригинално творение - досега не бях виждала такава версия. Другата зима си заплювам едно такова мероприятие.

# 78
AAlexa - страхотни снимки. Ние заминаваме за Варадеро и ще бъдем там за коледа. Надявам се да е хубаво времето.

# 79
  • Калгари, Канада
AAlexa, като гледам добре сте си изкарали, чак ми се приходи на море....
shemetче, честито ви рождениче на патерици! Да ви е здраво и весело!
kokonka, не ми се мисли през какво си минала. Късмет ти желая и лека бременност и раждане!
sheba, не се тревожи всичко е по-лесно когато не го мислиш. Вярвай в щастливата си звезда! Леко и на теб!
smuty, моето бебе беше същото - вечер се побъркваше. Аз също не се навивах да ходя с  него където и да е, на 5 месеца и половина ходихме до БГ-то, видяха го бабите и роднините, ама за почивка не стана дума изобщо - море и т.н. Той не беше в състояние за такива приключения. Тъй че ти си знаеш бебето Peace Не се насилвай да ходиш някъде и да рискуваш да си прецакаш почивката. Добрата новина е, че бебетата растат и ти започваш да се чустваш повече себе си и да се връщаш относително към предишния си живот. Hug
Titina , приятно изкарване! Да разкажеш после.

# 80
Мamamia ако си на партито на 31 ще ми видия и тена Grinning

# 81
Здравейте мацки Hug
От 2 дни имаме нет и чак сега остана малко време да ви изчета и да ви драсна. Тук, в Бг, е ... какво да ви кажа, не ми харесва и това си е. Верно много лъскави сгради са се навъдили, ама безкрайно се разочаровах от цените, размотаването по институциите, разбитите тротоари с паркираните по тях коли и т.н. Да не говорим че по малките магазинчета е абсурд да се влезе с бебешка количка, а в кафетата вместо да се стоплиш, продължаваш да трепериш от студ и да се вмирисваш на цигари (да ме извинят пушачите, ама аз съм против цигарения дим Peace). Чувам, че в Монреал снега вече ви е затрупал тотално Sunglasses Тук падна 2см. сняг в резултат на което се получиха задръствания и всички се оправдаваха с падналия сняг Rolling Eyes
Флоранс се държа добре по време на пътуването. Малко трудно заспа в първия самолет, но след като заспа беше супер и съня й продължи до самото кацане. В малкия самолет гледаше през прозореца и се опитваше да докопа списанията, бяха й интересни. После в автобуса до Варна пак спа през почти цялото време. Първите дни не искаше да яде много, но за 3-4 дни всичко се нормализира, даже апетита й се увеличи доста в сравнение с преди. Бързо свикна с моята липса и с тази на татко си, нали все по задачи трябва да хвърчим, а тя се забавлява с баба си и дядо си Mr. Green
sheba, аз раждах в Sacre-Coeur и съм много доволна. Там ми следиха и бременността. Там не е за проблемни бременности, нещо не си разбрала. Има определен ден, в който преглеждат само проблемните. Аз като отидох първия път ми бяха дали час в именно такъв ден, но след като обясних, че грешката е тяхна, всичко се изясни. А аз имах най-безпроблемната бременност, чак се учудваха как и в последните седмици нямах никакви болежки, отоци и каквито и да било оплаквания. Даже слушайки от приятелки за болницата Ste-Mary примерно, при второ раждане пак бих избрала Sacre-Coeur, стига да не ми е много далеч разбира се Peace

# 82
Честит 1Ви Рожден ден на Марти! Много да е послушен и да има безгрижно детство!   bdbaloni
Прекрасна торта, Шемет! Мммм, припапка ми се и на мен  Simple Smile

p4eli4ka, ти за първи път ли се прибираш след Канада или за първи път с детенце. На нас миналата година ни беше първото прибиране след Канада и да, малко е шокиращо. Ех, нищо ново, но някои неща не са ни правили впечатление ( или не сме искали да ни правят впечатление) преди.
Наслаждавайте се на роднините, пък другото дано за нашите внуци се оправи. Peace
Весело изкарване на празниците в БГ!

AAlexa, много хубави снимки. Със сигурност сте се разнообразили и поотпочинали. Сега заредени с енергия ще посрещате дядо Коледа Simple Smile

Весело посрещане на празниците! Много семеен уют, усмивки и радост!  santa2

# 83
Да ви почерпя малко коледни, топли сладки  Hug

# 84

Мили моми4ета,искам да ви 4еститя ве4е насьпилите Коледни Празници,нака те ви донесат много приятни емоции и назабравими спомени.

# 85
denzul, това ни е първото прибиране, май затова разочарованието ми е толкова голямо. Ама ще изтраем, нали е за малко Wink Пък и по празниците поне ще видим малко украсено. А за роднините - то е ясно че ще се забавляваме, все пак и по празниците атмосферата е още по-приятна Peace
Весела Коледа ви желая и чорапи пълни с подаръци santa2

# 86
jabata_dil,

за столчето което сте взели. Каза, че е такова, което се закача на столовете на масата. Моя приятелка ми каза ( тя има такова), че е малко рисковано детето като стане малко по-голямо. Все пак те се въртят, шават, ритат и стола за който е прикачено трябва да е опрян до стена за да не залитне назад. Аз поради подобни съображения за сигурност ( малкия още от сега е диване) предприех малко по-скъпия вариант.

Ние сме с такова столче засега всичко е наред, основният стол е достатъчно стабилен, за да падне, а и така се заема по-малко място.  Peace

Весели Коледни и Новогодишни празници на всички мами и бебчета!

# 87
http://www.emailguardian.net/wallpaper/gallery/holidays/christma … christmas1024.jpg
Весела Коледа, мили бг-канадки!!!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 11:06 от Дивиана

# 88
  • In a surreal moment!
Честита Коледа !
Здраве , щастие и късмет за всички , които обичате !

Мили момичета , приемете най-топли поздрави за Рождество от момичетата от арабската тема - весели празници

# 89

Пожелавам ви много късмет, здраве, благополучие и разбирателство!
Другото да си го купите!

Общи условия

Активация на акаунт