Отговори
# 240
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ВЪВ ВСЕКИ АПРИЛСКИ ДОМ!
Hug  bouquet Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!   bouquet
В здраве и щастие, да носят красивите си имена!

Ние сме ОК!
Нямам време за четете и писане.
Надявам се утре от работното място, да насмогна.
Wink

# 241
Честито Рождество!
Момичета, желая здраве и много усмивки на вас и семействата ви  Hug
При нас купонът тече с пълна сила, постоянно сме някъде или има гости в нас, започнах да се уморявам.
Ето няколко снимки на Яна  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203861&photo=1
За шарки не ми говорете - като малка не съм боледувала от никаква шарка и не ми се мисли какво ще стане ако Яна лепне някоя Laughing

# 242
Нуни, 4удесни снимки,аПисан4ето колко е Щастлива  с новата кукла  Heart Eyes

Ох и аz съм болна.....като по4нах АБто бях добре, а сега съм болна, какво е това 4удо не zнам. Трябва утре да търся лекар който работи  Confused

# 243
Привет!
Днес съм голяма свежарка  Flutter Алекс заспа снощи в 11.30 и спа в 8.30 в неговото легло, това е за 1ви път откакто се е родил! После по Коледа не ставали чудеса  Party Не че не ставах 2 пъти да проверя дали диша  Blush

Нунич, сладък бонбон си имаш ти  Hug
Иленка, туй дет' си го казала ако се сбъдне - ти ще си виновна  Naughty  Mr. Green Дано Диди бързо с еоправя  Praynig

Хайде и от мен малко снимки от изминалите дни, на 4тата снимка специално съм ви качила "чудото"  Close

Всички болнички да оздравяват  Praynig Hug(че и нашият тати в това число  Rolling Eyes)

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 16:14 от СмиНсЧо

# 244
  • София
Весела Коледа!

При нас се развихри Коледна трагедия - изредихме се всички с тоя гаден вирус - след сестра си, Матей 24 часа беше с над 39 градуса и в момента, в който слави, мен ме втресе! Два дне бях на легло, напълно безпомощна и с невъзможност да стана с температура непадаща под 38.5, а вчера даже и над 39. Изкарах празниците в леглото и провалих всички планова! Днес съм добре, но Мати пак вдигна!

Здравите, радвайте се на здравето си избягвайте излишни контакта - вируса е много гаден и не пуска лесно!

# 245
Честито Рождество Христово, мили момичета! Нека мир и обич изпълват сърцата и домовете ви!

Честито на именниците от миналите дни!

Болните бързо да оздравяват  Praynig  Praynig  Praynig !

Много са хубави празничните ви снимки!

Смини, хареса ми табуретката, в която се е насадил Али. Ако знаеш аз с една такава преди 30 и кусур години що морета съм преплувала  Grinning . за мен беше лодка, а после племенникът ми я ползваше за кола. При вас каква е функцията и?
За "чудото" нищо няма да казвам Wink, а мъжът с чашата свекър ти ли е?

Ето я мойта щерка в поза "здравй живот", седнала на подаръка си.

http://good-times.webshots.com/photo/2161426320101086645SwfUvT

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 19:52 от Зaрка

# 246
  • 2 етажа над тавана
Честито Рождество, скъпи априлски семейства!!!
На всяко от вас желая преди всичко здраве, както и домовете ви да са изпълнени с много топлина, любов и щастие!!!

На имениците от изминалите дни - да са живи и здрави, винаги усмихнати и весели!!!
На болните мъници и на големите - скоростно оздравяване, да посрещнете Новата година в отлично здраве и да оставите болестите в старата!!!

Ние изкарахме доста спокойна и топла Коледа, с разкошно време във Велинград, с бумкаш в печките огън в студените , но ясни вечери, с неспирни трапези и забавления от страна на Маги!
На Спас се паднаха работата и парите, на мен - пътешествия, кола и къща, на Маги - здраве, пътуване в чужбина и парички, така че за какво друго да мечтае човек Mr. Green

Сега ще ходя да гледам снимките, а утре ще видя да кача и от нас малко снимков материал!
Спокойна нощ на всички!

# 247
Добро утро!  Hug

Танче, така са много по-добре снимките  Mr. Green Много са хубави!

Аги, вашите също - личи си, че сте изкарали хубава Коледа. Благодаря за пожеланията, ще викна Ст да си прочете своята част. Предлагам другия път пожеланието за мъжете да бъде с по-големи букви  Mr. Green Hug И все забравям - кухнята ти е страхотна, имаш вкус! Ако скоро ни огрее нова къща ще помагаш, нали?

Данче, ако поискате помощ - имате я! Благодаря за хубавите думи!

Нуни, как да го кажа най - точно....елхата ви е като по каталог направо! Grinning Нямам думи - красота! За Писана няма какво да напиша, наш Мърчо ще е на опашката с кандидати явно, дано да го огрее /Витлеемската звезда:)/

Вени, съжалявам, че сте болни, надявам се да се оправите бързо! Hug Аз още кашлям по малко, и Саш ми заяви, че ако не отида на лекар тези дни щял да..не знам какво си там Blush

Да ви се оплача, от известно време съм в някакви депресивни състояния - ту еуфория, ту адска мъка, все ми е терсене, шугаво ми е едно такова, чудя се хормоните ли ме тресат, какво ми става... newsm78 Днес си взех една боя и ме боядиса една приятелка, сега се гледам - вместо кестенява - черна съм, та значи голяма е трагедията ми щом на себе си посегнах Laughing

От питката на Бъдни вечер парата се падна на Саш, от късметлийската баница на него - бебе, на мен - милиони от тотото, та значи най-общо "миш под опаш" или с други думи - хахава работа. Thinking

# 248
  • 2 етажа над тавана
Леле, страхотни снимки - красавици и чудни левенти си имаме в априлската дружина, спор няма!!! А по коледната Варна очите ми изтекоха!!!
Ето снимки и от мен http://picasaweb.google.bg/eliza3107/qJZTQC

# 249
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте момичета!

Много време не писах в априлската темичка и нямам извинение  Embarassed Или не намирах време, или бях тъжна, защото в края на ноември мои приятели загубиха детенцето си и още не мога да се отърся от стреса, а те как се държат просто не знам.

Надявам се вашата Коледа да е била пълна с много усмивки и подаръци! Вкъщи естествено най-много намаза Наско - лакомства, камиони, коли, трактори, влакче на батерии ... Върхът беше вчера, когато баща му се прибра с четири ферарита от Шелл наведнъж - направо хълцаше от радост  Mr. Green

Страхотни снимки сте пуснали! Толкова зареждащо ми действат тези сияещи детски лица!

Пожелавам на всички на първо място здраве! Нека болестите останат в старата година, а занапред да има повече усмивки и сбъднати мечти!

Лек и успешен ден за всички!   bouquet

# 250
  • София
Почерпка от мен за именния ден на Стаско! За любителите на шоколада под всякаквите му форми и пожелания всички да сме здрави (че да го ядем Mr. Green)!

# 251
Данче, честит ти именик. Да ви е жив и здраве, и много да ви радва.
Честито и на всички останали, които днес празнуват.

# 252
Честито на именниците!!!
Специално на Стаско!  Hug Данче страшен кекс си избрала-много апетитен!

Забравих да кажа, че от питката Теди си взе първото парче и му се падна парата! Mr. Green
Дано е късметлия!

# 253
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТАСКО!
ДА Е ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!  bouquet

# 254
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТАСКО!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!
Данче, това ми е любимата авторка- весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт