Отговори
# 270
  • София
Честит имен ден на Стаси! Много целувки от нас!  Hug

Вени, честито бебче! Да е много здраво и щастливо!

Много хубави снимки разгледах! Ето една и от нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=38

Имам проблем! Страшно ме боли едното ухо! Като контракции, ама ушни. През 3-4 мин, за по 2-3 сек, понякога и по-често. Толкова е силна болката, че лицето ми се изкривява. Ходих на 2 прегледа и на двете места ми казаха, че няма възпаление, било на нервна почва. Изписаха ми капки, но не ми помагат. Дайте лек, едвам се държа права! Ужасно е!

Лека вечер на всички!

# 271
  • 2 етажа над тавана
Честит имен ден на всички именици днес и най-специално на Стаско!!!   Hug

Вени, да ви е живо и здраво бебчето в рода, много да ви радва!!! Heart Eyes

ramama , от майка ми знам за болки в ушите - на сгорешен котлон слагаш кромид лук - като предварително си отрязала капаче и си издълбала част от средата на лука, като се загрее лука и поомекне от него се изстискват няколко капки в ухото. На мен ми е помагало, ако искаш пробвай. Казвали са ми, че и сок от алое помага, но ен съм пробвала, а и все пак трябва да имаш под ръка от алоето. Дано бързо да ти мине, много е неприятно. Praynig

# 272
  • София
Благодаря за хубавите пожелания, мили мои приятелки  Hug Hug Hug

Вени, да ви е жив и здрав племенника!   bouquet Много послушно бебче да е! Пиши какво име са му дали!

Рали, масаж и топличко на ухото няма ли да ти помогнат?

Да, Зарче, има нещо, защото Станимир е толкова разцъфтяващо щастлив като бута втори диск в двд-то  Twisted Evil

Отивам да гледам снимки!

# 273
Здравейте и от мен.Приспах децата и имам малко време да пиша.Инес вече е  добре ,пъпките завяхват и не вдига Т.Поизмъчи ни  тая варицела , но минава вече.Притеснявам се обаче ,че сте останат белези по лицето.
Чаено момиче и аз съм в същото положение, но при мен не е от хормоните. И на невролог ходих там ми казаха, че може би е от щитовидната  жлеза, но и там не излезе нищо . Казаха ми че цялата работа е от нерви.Но аз изпадах в страшни кризи,дори и кръвно вдигах,а при  моите 35 кг не е нормално.Но вече се мъча сама да успокоявам, че иначе няма кой,два звяра са  ми на главата Laughing . Коледни снимки няма , че не сме много за гледане в момента. Целувки на всички,ако мога утре пак ще се включа. Heart Eyes

# 274
# 275
С извинение за закъснението - Честит Имен ден на Шефчо Данкин!  bouquet Да е здрав и щастлив! Heart Eyes

Утре мислехме ако не ни пресече черна котка пътя, да отидем вечерта кокошкъмпанито на заведение. Някоя знае ли готин клуб +танци, да не е чака-рака поради несъвпадение на вкуса ни към чалгата?
Преди много време бяхме ходили в един на Графа, много готин, падна се обаче малко тъпа музика, въпреки това добре купонясахме. Ао има и такъв, в който се подвизават готини свалячи - направо ще черпя да споделите Joy

/докато пиша Тони за 5-ти път гледа Зимна песничка на БНР - голям а тъпня, ама му харесва. А обърна ли се да го погледна започва да танцува, демек "много ми харесва"/

Общи условия

Активация на акаунт