На море в чужбина - 2008 - Всичко по темата!

• 77 444
  • 638
  •   1
Отговори
# 465
Аз също не обичам да повтарям, живота е толкова кратък, че абсурд да ми стигне да обиколя всичко, което съм запланувала Mr. Green
В Тунис съм ходила преди 4 години, аз пък съм с прекрасни впечатления от персонала, бяхме в 5 звезден хотел, всичко беше много чисто, хората усмихнати и готови да помогнат.
Не се водете от написаното в руските сайтове, руснаците са страшно капризни, на кое отгоре незам. Ние ходихме с руски групи на екскурзите в пустинята, защото тогава още не ходеха много българи и нямаше преводачи. На тези екскурзии можеше да се спи под звездите, в специални шатри /една нощ разбира се Mr. Green/, и беше страшно романтично, а руснаците търсеха климатици и слагаха токчетата и шалчетата Wink
На обиколката с джиповете, през цялото време ревяха, че друсало, ми ще друса това да не ти е магистрала Wink А самите руснаци пък колко са мръсни, ама това е друга тема Laughing
В Тунис има възможност за повече екскурзии и какво да се види, но ако човек е решил да се отдаде само на релакс, плаж и похапване, тогава Анталия верно си е добра алтернатива Peace.

Аз да питам сега за мене си, отзиви за остров Закинтос в Гърция, отправили сме очи натам за това лято?

# 466
Рускиня с 12см токчета в бедуинско село в пустинята и аз видях!  Rolling Eyes

# 467

Е същата работа де, и в бедуинското село, че и на камилите се бяха докарали с токчетата Mr. Green, обилно грим на 50 градуса жега и лъскави шалчета, тип фишу Wink

# 468
Благодаря ви момичета  Hug
Мисля, че се навих за Тунис. И наистина спирам да чета коментарите на руснаци и германци, защото аз имам чувството, че никога от нищо не са доволни  Crazy
Та настройвам се да не очаквам лукса на Анталия, но пък се надявам да компенсираме с интересни екскурзии и нови приятни изживявания. Ще разказвам живот и здраве като си приберем.

zvetun4o, нямам преки впечатления от Закинтос, но в края на миналото лято изчетох доста по темата, та...според мен зависи какво търсите и по кое време ще пътувате. Аз бях сега в началото на май на о. Скиатос и на о. Евиа. Е, невероятна красота на Скиатос (ще пиша за там, защото мисля, че има общо в този смисъл със Закинтос), много романтично, гледки страхотни, но такова спокойствие, че мен чак ме напрягаше това. Малък е острова и ако трябваше да остана там няколко дни сигурно щеше да ми доскучае.
Но пък доколкото си спомням от прочетеното из нета, около Закинтос има и други острови, така че ако не ви се мързелува тотално, ще има какво да пообиколите и разгледате.

# 469
Браво за избора Фру-Фру Peace
Ами ние искаме да си починем, така правим всеки август месец, по поне 10 дни на някой гръцки остров, всеки ден на различен плаж, село, кръчми, вечер се прибираме в хотела или в апартамента само за едното спане. Наемаме лодки или яхти за мини круизи. Точно затова си мисля, че ще ми допадне и на Закинтос. А нас изобщо не ни мързи, миналата година на Корфу, само на острова навъртяхме 1000 км за 10 дни Mr. Green
А и Скиатос е 48 кв.км, а Закинтос е 410 кв. км, със 123 км. брегова ивица, доста по-голям е.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 21:02 от zvetun4o

# 470
Tezi koito pitat za Turciya-Antaliya da pitat men.Az tam rabotya.Prochetoh ,che Vanila pita za "club Ali bay" hotel.Ne mislya che moje da si go pozvolyat mnogo hora ot BG.Az byah tochno v nego.Sega sam v saseden koito e na sashtoto nivo,no shte se radvam da vidya balgari pri nas.Az sam edinstvenata balgarka v raiona.Za drugi ne sam chula i vidyala.Zapovyadaite ako vi e po djoba.

# 471
  • София, България
Tezi koito pitat za Turciya-Antaliya da pitat men.Az tam rabotya.Prochetoh ,che Vanila pita za "club Ali bay" hotel.Ne mislya che moje da si go pozvolyat mnogo hora ot BG.Az byah tochno v nego.Sega sam v saseden koito e na sashtoto nivo,no shte se radvam da vidya balgari pri nas.Az sam edinstvenata balgarka v raiona.Za drugi ne sam chula i vidyala.Zapovyadaite ako vi e po djoba.
ама че постинг  #Crazy
ако ни е по джоба скъпа, не ми се вярва да се интересуваме от мнението на човек, който мисли че Българите не ходят по скъпи хотели.
хаха осъзнай се и прочети темата за Риксос.

# 472
  • гр.София
малко помощ искам, предстои ми да реша къде да заведа детенцето на море, още не съм се ориентирала къде, може ли някой да ми каже туристическа агенция на която може да се вярва, ползвали сме досега он-травел и сме доволни, но чувам че цените са им по-високи от другите агенции.

# 473
малко помощ искам, предстои ми да реша къде да заведа детенцето на море, още не съм се ориентирала къде, може ли някой да ми каже туристическа агенция на която може да се вярва, ползвали сме досега он-травел и сме доволни, но чувам че цените са им по-високи от другите агенции.

Мистила, зависи за каква дестинация става въпрос. Някои са по-добри в оферти за Турция, други за Гърция, Тунис и т.н.
Много е важно първо да знаеш какво точно искаш и търсиш от почивката, така дори сама ще успееш чрез нета да сондираш оферти, а и като отидеш в някоя агенция ще е по-лесно да те ориентират.

# 474
  • Варна

iva-ainur мисля,че си в голяма заблуда.Просто club Ali bay тук не го препоръчват много от агенциите, защото в неговия ценови клас има доста по-добри хотели Naughty
Аз миналата година избрах този в Белек по мое изрично настояване. И там единствената българка, която вдяхме от персонала, работеше в СПА-центъра. Това ти ли си?

# 475
Някъде из правилата на форума четох, че в подфорум "На път, море, почивка, екскурзия" има ограничения и не могат да пишат потребители, които са с по-малко от 50 публикувани мнения, за да се избегнат постове с цел реклама. Чудя се как iva-ainur е успяла да публикува? Явно вече са отпаднали тези правила.

Аз разчитам много на руските и немските форуми за туризъм. На първо място, защото има много снимки и добивам ясна представа какво представлява хотела. Миналата година разгледах поне 300 снимки на комплекса, в който бяхме избрали да почиваме и почнах да си мисля, че като отида там, всички хубави и подходящи места за снимка ще са ми познати, но естествено въобще не беше така. И все пак снимките дават наистина доста информация. Аз гледам много, много да не се зачитам в мненията, защото в повечето случаи, пишещите наистина са много претенциозни, но все пак така добивам информация, която ме подготвя предварително за лошите моменти, с които мога да се сблъскам и така отпада елемента на неприятната изненада. Ясно е, че винаги има нещо, което да не се харесва на едни или други, пък и няма съвършен хотел, който да удовлетворява вкусовете на всички.
Всъщност, когато избирам разчитам много повече на рейтинга отколкото на мненията, защото оценяват няколко критерия и ако всички оценят стаите високо, а морето и плажа ниско, явно наистина къпането ще е главно в басейна. Ако хотелът има висок рейтинг във въпросните форуми, вероятността да не е добър клони към нула. До сега винаги, когато съм разчитала на форумите при избор на хотел, не съм съжалявала. В първите години, когато започнахме да пътуваме, избирахме хотел от тези, които предлага агенцията, към която сме се насочили. Сега избирам хотелите по рейтинг, снимки, мнения и после търся агенция, която го предлага. Освен, че е изключително приятно занимание, се оказва и че този метод на избор за мен е напълно успешен и съм с прекрасни спомени от хотелите, в които съм била.

# 476
А ние 2005г. в Египет се избухахме в хотел, на който знаехме само името! Не бяхме виждали нито една негова снимка! На летището, половин час преди полета чухме, че е на първа линия и аз се изненадах, че беше евтин и си мислех, че ще сме в 9-та глуха!  Обичам да се изненадвам!  Grinning

# 477
  • София
Някъде из правилата на форума четох, че в подфорум "На път, море, почивка, екскурзия" има ограничения и не могат да пишат потребители, които са с по-малко от 50 публикувани мнения, за да се избегнат постове с цел реклама. Чудя се как iva-ainur е успяла да публикува? Явно вече са отпаднали тези правила.

Ами не си в заблуда, погледнах правилата пак, все още си стои ограничението Peace

# 478
  • София

Е същата работа де, и в бедуинското село, че и на камилите се бяха докарали с токчетата Mr. Green, обилно грим на 50 градуса жега и лъскави шалчета, тип фишу Wink

Пина, тази и аз я знам  ooooh!   

А самите руснаци пък колко са мръсни, ама това е друга тема Laughing

Аз пък видях как се къпят и пият от маркуча с който се полива  Sick а това си е попречистена канална вода.

# 479

Аз да питам сега за мене си, отзиви за остров Закинтос в Гърция, отправили сме очи натам за това лято?

zvetun4o, пуни една темичка за Закинтос, че и аз съм го планирала за това лято.
Ето заради този залив Navagio: http://www.travel-to-zakynthos.com/beaches.php
Мисля да го съчетаем с Левкада, Итака, Кефалония евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт