На море в чужбина - 2008 - Всичко по темата!

• 77 461
  • 638
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Всеки път, когато имаме възможност, отиваме на Кавала. Срещу нас е Тасос, плажа е спокоен, има какво да се разгледа, има с какво човек и да се нахрани, пътят е хубав, а и е много по-евтино от българското черноморие, което напоследък изгуби чара си за мен. Така че, септемви отново, когато приключим със строежа на къщата, стягам куфарите и отиваме отново там. Този път за поне пет дни, не само за един уикенд. Да се надяваме... Praynig
Относно децата, направо е рай. В центъра на града има един охраняем голям парк с люлки, катерушки, рампи за скейтборд, който е осветен дори в дванадесет вечерта. Децата там излизат към седем заради жегата и играят до късно вечерта на чист въздух, досами морето. Повече какво да ви кажа, освен че никога не бих се върнала на Черно море.
Дай някакво по-конкретно инфо, моля те - къде отсядате, какви са условията, цени и т.н.!

# 556
  • София, България
Абе хора ... newsm78
къде е темата за Турция?

Дори в търсачката ми излиза че такава тема не съществува или е изтрита  Shocked
Същото за all в България...

# 557
  • Paradise
Явно са изтрити. Очаквам и модератор да се включи и да каже нещо по въпроса.

# 558
  • София, България
Явно са изтрити. Очаквам и модератор да се включи и да каже нещо по въпроса.

е това е супер  Shocked

# 559
  • Paradise
Темата за Турция ол инклузив е върната Simple Smile
Мона лиза, споко.

# 560
Всеки път, когато имаме възможност, отиваме на Кавала. Срещу нас е Тасос, плажа е спокоен, има какво да се разгледа, има с какво човек и да се нахрани, пътят е хубав, а и е много по-евтино от българското черноморие, което напоследък изгуби чара си за мен. Така че, септемви отново, когато приключим със строежа на къщата, стягам куфарите и отиваме отново там. Този път за поне пет дни, не само за един уикенд. Да се надяваме... Praynig
Относно децата, направо е рай. В центъра на града има един охраняем голям парк с люлки, катерушки, рампи за скейтборд, който е осветен дори в дванадесет вечерта. Децата там излизат към седем заради жегата и играят до късно вечерта на чист въздух, досами морето. Повече какво да ви кажа, освен че никога не бих се върнала на Черно море.
Ние бяхме за уикенда в Кавала и по-точно Ираклица. Страшно много ми харесва там Laughing
А Кавала е много красив и интересен град. Пътя от София до Кавала го взехме за 4 часа с кратка почивка на OMV. Наистина цените са много нормални. Laughing

# 561
  • София
Момичета, някой няма ли да сподели инфо за хотели на Халкидики или Олимпийската Ривиера!  bouquet

# 562
Момичета, някой няма ли да сподели инфо за хотели на Халкидики или Олимпийската Ривиера!  bouquet

И аз се интересувам от хотелите на тези места...

# 563
Ейй, точно навреме ида! И ние Септември ще ходим по гръцко,
първо на о. Тасос, а после до Кавала. Но, нали ще сме с малкото,
та се чудехме какви документи ни трябват, за да удостоверим,
че е наше дете? Задграничен паспорт ли, що ли? Знам, че има
тук някой, който да ме светне. Благодаря ви предварително  Hug

# 564
паспорт ви трябва за детето, документи се подават в присъствието и на двамата родители. Имаше може би 2 теми тук с доста подробности за детските паспорти, потърси с търсачка евентуално или иди в паспортна служба да питаш. В някои райони се прави бърза поръчка за деца, но в някои само обикновена и ви трябва 1 месец време да имате.

# 565
паспорт ви трябва за детето, документи се подават в присъствието и на двамата родители. Имаше може би 2 теми тук с доста подробности за детските паспорти, потърси с търсачка евентуално или иди в паспортна служба да питаш. В някои районе се прави бърза поръчка за деца, но в някои само обикновена и ви трябва 1 месец време да имате.

Ами значи нямаме никакво време. Ще потърся темите.
Много ти благодаря  Hug

# 566
може ли да препоръчате хотел на Кавала, търсих в нета, но нищо конкретно не намерих. Цените също ме интересуват

# 567
  • Paradise
Моля, кажете какви са точно съвсем нормалните цени в Кавала?
И как ходите там - организирано, или самостоятелно с лична кола.

# 568
До Кавала съм ходила няколко пъти за по 1 ден, с личен транспорт. Какво разбираш под "точно съвсем нормалните цени", за всеки нормалните цени са различни, съответно и хотелите, и ресторантите, и т.н. са различни,  има по-евтини, по-скъпи, луксозни...

# 569
  • Paradise
Да, права си.
Това искам и аз да разбера - какви са цените в Кавала като цяло.
Ясно ми е, че има и по-скъпи, и по-евтини места.
Нямам предвид луксозните ресторанти и хотели.

Общи условия

Активация на акаунт