Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Как се поддържа темата във форума?
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Мненията за упражненията по време на бременност варират. Някои майки споделят, че планират да започнат домашни упражнения и след Нова година да се запишат в йога класове. Други споделят своя опит с шейпинг или гимнастика за бременни. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете нови упражнения.
-
Как се поддържа темата във форума?
-
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
Мненията за изследванията по време на бременност са разнообразни. Някои майки споделят своя опит от фетална морфология и БХС, като се консултират с лекари за допълнителни мнения. Други споделят своя опит от изследвания за синдром на Даун и се съветват с приятели относно избора на подходящи продукти за грижа за кожата против стрии.
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
-
Кое е ефективно средство за предотвратяване на стрии по време на бременност?
) та се сетих да споделя - вчера минах през Произведено в България и се натъкнах на банички Чичо Хранко - това явно е нещо ново, но миришеше толкова апетитноо, че отдалече ме привлече
. Та, щандът им е на един от по-горните етажи - май на четвърти беше и горещо го препоръчвам на преоткрилите баничките бременни 

а на следващия ме обзема такава меланхолия и апатия
, хормони ли са що ли идея си нямам...
. Поне нямам температура и усложнения, преди с чайове и мед и лимони и 2 седмици пазене на леглото се оправих

. 
че се престарах май 
! Честно казано няма с какво да ходя вече на работа
!
!
!
Имам разни изпити, работя и направо ме е страх като да се погледна в огледалото - приличам на "многострадалната Геновева", въпреки че идея си нямам как е излеждала тя...
Имам нужда да кача поне 3-4 килограма преди да почне да расте бебето, че иначе направо не знам как ще го нося, между корема и кръста ми има-няма 12-15 см само
Много съм зле. Опитвам се да ям калорични неща. Ето сега си варя спагети, ще ги ям с много майонеза и сирене и пак ще бъде без резултат...
А пък как ми се ядат тея прословути български мазни банички, няма да ви разправям, че ще почна да ги сънувам вече. А и някой тук пак ми напомни за тях...
)
. И не се отпускай много! Дори да си седиш у вас, гледай да си активна, че ако се отпуснеш един ден - край, оставаш да лежиш цяла седмица! (поне при мен е така де). Ма то пък какво отпускане с тази сватба в събота...