Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Как се поддържа темата във форума?
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Мненията за упражненията по време на бременност варират. Някои майки споделят, че планират да започнат домашни упражнения и след Нова година да се запишат в йога класове. Други споделят своя опит с шейпинг или гимнастика за бременни. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете нови упражнения.
-
Как се поддържа темата във форума?
-
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
Мненията за изследванията по време на бременност са разнообразни. Някои майки споделят своя опит от фетална морфология и БХС, като се консултират с лекари за допълнителни мнения. Други споделят своя опит от изследвания за синдром на Даун и се съветват с приятели относно избора на подходящи продукти за грижа за кожата против стрии.
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
-
Кое е ефективно средство за предотвратяване на стрии по време на бременност?
И аз да се запиша в новата темичка най-накрая. Мисля, че най-после трябва да благодаря на maristuta, MeryLu и dari75, за това че поддържат така хубаво темичките 

ужас. Започна да се бели като след море. И веднага спрях да се мажа с него
След това си взех крем на Мустела и за сега съм много доволна. Дано помогне и не се появят гадните стрии 
С такова нетърпение чакам почивните дни да се отдам на малко мързел 
Но пък на мен ми мина, макар че все още се чувствам много тъпо.
. Имам някакъв полип, който ще трябва да отстранят... Днес ходих при лекарката ми и поне ме успокои, че бебо си е добре.
, при вас как е, аз не си спомням предния път
От няколко дни ме "боцкаше"нещо в корема мислех че може да е бебо,но днес се обадих на аг-то и тя ми каза да си купя магнерич и папаверин и утре на лекар,дано всичко да е наред.Отивам да приготвям някаква вечеря,че да не ми мрънкат като съм се прибрала какво съм правила,че не съм сготвила
,до по-късно
. Ама много ми се дояде като ги видях.
и нямахме нет
и вече започвам да се нервирам, дано да изчезне, а не стига и гаденето ами ме опчнаха и киселините. Казаха ми че мога да ползвам хопчетата Талцид за дъвчене, какво ще кажете някой от вас ползвала ли ги е