Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Как се поддържа темата във форума?
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Мненията за упражненията по време на бременност варират. Някои майки споделят, че планират да започнат домашни упражнения и след Нова година да се запишат в йога класове. Други споделят своя опит с шейпинг или гимнастика за бременни. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете нови упражнения.
-
Как се поддържа темата във форума?
-
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
Мненията за изследванията по време на бременност са разнообразни. Някои майки споделят своя опит от фетална морфология и БХС, като се консултират с лекари за допълнителни мнения. Други споделят своя опит от изследвания за синдром на Даун и се съветват с приятели относно избора на подходящи продукти за грижа за кожата против стрии.
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
-
Кое е ефективно средство за предотвратяване на стрии по време на бременност?
този е излишен

?
. Така и така, ако всичко е наред, предполагам не може да има голяма разлика между двете възрасти, но може, ако овулацията ти е настъпила по-късно от 15тия ден след датата на менструацията, да има леко разминаване. Нещо такова

вече имам достатъчно време за тоалет и чаша мляко и да направя кафе на съкровището докато се обличам
, но и вечер ми е тежичко. Аз също се чувствам доста изморена от работата, но ще издържа и тази седмица. После - почивкаааааааааа!
Нямам търпение да дойде Нова година да се махна за малко от София!