NAN,много се радвам че се чувстваш по-добре,за нова година да си на дансинга

ronkis,къде е тази кухня аз да се запиша там,вярвай че ще се промени.

Имахме време само да свършим работата, да пикаем и отпрашихме обратно. За кафе и дума да не става.
Много се кефи на снега, ходи и се рови в най-дълбокия, но я е страх да го пипа. Бил "Къх" /пари/ 

Ако искам всичко да прочета преди да се включа, значи никога да не се включа! Значи включвам се неподготвена, ще ме извините!
Жива съм, както се досещате, ама беше много гадно. Аз температура май нямах (не съм я мерила всъщност), но повръщах като бременна. Отврат! И това ме подсети, че ако искам трето дете пак така ще повръщам. И за пореден път се отказах от третото. 

Толкова са сладки децата, направо нямам думи. Между другото, Бета, от теб си откраднах една идейка за подаръче за Пипи. Беше показала една дървена играчка с разни пръчки за пъхане в дупки(ама и аз как го описах!). И ми се стори наистина интересна. Взех и една друга дървена играчка - едно гарванче за бутане с пръчка. В Данет ги има и двете неща. Обаче се оказа, че колелцата не се въртят като се бута
Та май онези пластмасови играчки за бутане от лев и 50 са по-удачни. Аз уж дървена да е, ама карай! Пак ще я бута, а колелата няма да се въртят, ще се хлъзгат. Ох, какво ви занимавам с моите екзистенциални проблеми и аз...Отивам да спя, че да минава по-бързо времето до Коледа!
- мъжът ми каза, че сме много близо, даже от предишната му квартира се виждало! Иначе за поканата- поканена си
, както и още няколко съфорумки, които изявиха желание да забегнат от БГ 

, но нямаше да е лошо да си пуснеш скайпа

Дай снимка, да се поядосам едно хубаво. 

Дейвид оправя ли се? 
Хайде, лека!
И вземете ме осведомете от къде ги изнамирате тези картинки та да не се излагам с тези.