В снега и със шейна Юлчето прекосява града

• 12 632
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Честит имен ден! Бъдете живи и здрави и много щастливи! Hug
И днес да си изкарате много весел празник  Wink

Снощи вдигнах 40 градуса  Shocked Бях като парцал, а днес сякаш нищо ми няма. Какво беше това чудо-не знам  newsm78
Венци спи от 23-9 часа и от 12-14 часа - събират се 12 часа сън. Спинка без чувалче, но с тънички чорапки, понеже са му много студени крачетата. Без решетка сме от 1 година и до сега не е падал от леглото  Flutter

# 46
  • Сливен
Моето  Twisted Evil заспива към 21-21.30 до 8.00-8.30.Но вечер се събужда поне 2-3 пъти.А през деня спи по 1.30-2.00 часа.
Ох момичета,направо откачам.Днес е нетърпим.Нямам търпение да му се преспи,та да си отдъхна.Незнам дали вашите дечица са нервни ,но моя  направо ме побърква  Shocked  ooooh!  #Crazy

# 47
Честит имен ден!
По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет!

и ето един поздрав за всички малки и които все още не искат да пораснат http://vbox7.com/play:d6f215dd
много сладка песничка тук се завъртяха веднага едни дупета Laughing
Иси, колко е голямо голямото ти момче newsm78 Мойта Доменика стигтах до извода, че кара ранен пуберитет  #Crazy НЯМАМ НЕРВИИИИ #2gunfire
На 6 и половина. Април ще направи 7г. Много рано го удариииии #Crazy
Ети след обед ще те прислушам нали ти обещах Grinning

# 48

Да си имаме уважението, тук да не съм някакъв цербер, я?!  Crossing Arms

А, не си Whistling Праиш се, вълк в овча кожа Laughing

# 49
Тц, Тц от този форум си загорих манджата...И онзи ден пак, а мъжа ми толкова я хареса. Каза: Ауу, толкова вкусна манджа не съм ял Joy Joy

# 50

Дани, нали е кръстен на дядо си, та няма да  празнуваме  днес.

Един виц за добро настроение:
  Адам попитал Бог:
- Боже, защо си направил Ева толкова красива?
- За да я харесаш.
- А защо си я направил толкова глупава?
- За да те хареса.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 51

Да си имаме уважението, тук да не съм някакъв цербер, я?!  Crossing Arms

А, не си Whistling Праиш се, вълк в овча кожа Laughing

Ти па сега...що ме изтипосваш така пред всички.  Crossing Arms  Аз искам да си създам добро име, сега всичко отиде по дяволите  Whistling Joy  Wink

# 52
  • somewhere over the rainbow
Честито на имениците!  bouquet
Свао,  Hug

Бета, и Дая спи толкова - 10 часа нощем и 2 ч. следобед. Чорапки слагам, без чувал. Peace

Аз все по-добре чувствам крака си. Правя вкъщи едни упражнения, а доктора каза, че най-добрата рехабилитация е ходенето. Peace Мускулите, отговарящи за ходенето, са залиняли сега и само с ходене ще се засилят. Стъпвам, бавно и славно. Боли си, не много, но колкото да ме е страх да се отпусна. Направо се гипсирам като стана права ooooh! Ще свикна, иска време, а аз не бързам.

Това е покрай нас. Ще използвам, че Даяна заспа да почета книжка Wink

# 53
  • София
Честито на всички именячки/ци!  dazzler1 Isi kam поздрава е страхотен-Дейвид веднага се разкълчи -пуснах му я 4 пъти  newsm68 Nanny готин е вица  Laughing Синео4ка-не знам за теб и манджата,но аз с тези форуми забравих и дете и всичко  Crazy
Някой знае ли към кого трябва да се обърна ако имам оплаквания срещу детската кухня?

# 54
  • Сливен
Ronkis,не се оплаквай от кухнята поне я имате.Ние в Сливен нямаме кухня от септември и май ще я пускат чак на пролет.На мен тогава няма да ми трябва ,защото ще пращам Гого на ясла.Пустите им ремонти така не свършиха  #2gunfire

# 55

Аз все по-добре чувствам крака си. Правя вкъщи едни упражнения, а доктора каза, че най-добрата рехабилитация е ходенето. Peace Мускулите, отговарящи за ходенето, са залиняли сега и само с ходене ще се засилят. Стъпвам, бавно и славно. Боли си, не много, но колкото да ме е страх да се отпусна. Направо се гипсирам като стана права ooooh! Ще свикна, иска време, а аз не бързам.

А така, няма да се страхуваш, дръж се за нещо и по-смело Hug

Ти па сега...що ме изтипосваш така пред всички.  Crossing Arms  Аз искам да си създам добро име, сега всичко отиде по дяволите  Whistling Joy  Wink

Хммм, чакам подкуп и тогава Heart Eyes Иначе истината ще лъсне...

# 56
Мале,Синеоче дано не започваш държавна служба,че като гледам си доста предразположена за корупция hahaha
Наде,ти пак мина на пожар през Варната,така е ти отбелязвам огромна черна точка Naughty
Изкарвате ли децата в този студ?На Алекс май и при минус 10 няма да му е зле,ама аз съм ужасно зиморничава и изобщо не ми се излиза Sick

# 57
Мале,Синеоче дано не започваш държавна служба,че като гледам си доста предразположена за корупция hahaha

Изкарвате ли децата в този студ?На Алекс май и при минус 10 няма да му е зле,ама аз съм ужасно зиморничава и изобщо не ми се излиза Sick

Мне...но пак са възможни корупционни схеми Peace

Лора се мъкна от яслата до нас почти час. А се вижда от блока ни. Яде един кроасан, на едни котки им отделихме доста внимание, снега се изследва и така. Мен ми замръзна гъза.

# 58

-МНОГО ЗДРАВЕ  КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ

# 59
  • София
Eva83 само в София стоят кофти нещата с тази кухня.Децата не са на групи в яденето(млечна и за по голями)-на всички по 190гр. храна.До колкото знам в провинцията са по 300гр. храната и на много места има и млечна кухня.А тука каквото ядат малките на 10м. такова и по толкова ядат и тези на 2 и 1/2 да речеме.А за това,че ви я затварят-много лошо.Не мога да си представя да готвя.  newsm64 Ужас! ooooh!
На всичкото и от горе имам всеки път проблем с една от раздавачките на храна в пункта-според нея се води контролно лице.Първия път имах скандал за това,че не искаше да ми даде храна(при заверен купон) докато не представя карта.Втория път(днес) пък ме обвини в кражба и лъжа(купих си купони,а тя забрави да ми ги даде.Даде ми накрая като останови,че ги е сложила под тетрадката й). Banghead То направо смях-все на мен!А да не говориме колко е арогантна.Крещи по майките,абе все едно сме в конц лагер.Луда!!!  smile3511 Искам да подам жалба срещу нея и няма да мълча-само ми трови нервите.Стълбите за към пункта неопесачени-слизаме с децата и ще се пребиеме по образувалия се лед.Егати контроното лице.Не знам ,или съм много чувствителна станала или...и аз незнам!Ама нема да ме изнервя,я!
Уф изказах си болката! Ха, наздраве на всички именячки/ци  Wine Glass И пак,ако някоя знае към кого мога да се обърна да свирка!

Общи условия

Активация на акаунт