Хайде, нова тема, нов късмет

Ама то...на тебе въобще не ти личи, че си раждала!

http://jkukov.hit.bg/ajt.JPG
.
. И разбира се, всички други болни дечица също
. Здравето на детето е най-важното, преди за мен това бяха само думи, сега разбирам какво всъщност значи това за един родител.
. Аз все си мисля, че много не си приличаме с Яна, даже се майтапех с татко й, че това дете не е от мен
. Само цветът на косите ни е еднакъв в момента, ама това заради боята ми за коса
.
.
. За съжаление още не мога да сядам с тях
.
.
morning

, но като му заговори тоз ти му Дядо Коледа ,дали е слушал и тръгна след него да го пита как му е името,Марти не можеше да свари да се крие в мен
. Докато му обясним голям смях падна.
Я кажи сега обясиха ли ти какво да правиш оттук нататък, т.е. каква физиотерапия ти препоръчаха? Знам, че това е много важно за раздвижването...
Това същество умора няма-по цял ден току седна и ме дърпа за крачола пак да ставам да си играем 

За какво ми се извиняваш, по-горното написано от мен беше в смисъл всички болни да се оправят, а не да не се споделя когато някой има някакви проблеми. Да си имаме уважението, тук да не съм някакъв цербер, я?!
Само да кажа, че съм на диета предпразнично, ям пържолите без хляб, че то нали от хляба се пълнее. Хапвам по кило и кусур мръвка на вечеря....пък дано отслабна.

Но сега няма да имам голям избор в чужбинско, така че ще работя когато мога и каквото мога 

от нас с Гого
забравих

Стана много красив.Сложихме му една стара тенджера за шапка,сини капачки от минерална вода

Моя мъж беше по италианско, та затова проявих любопитство 
Мойта Доменика стигтах до извода, че кара ранен пуберитет
НЯМАМ НЕРВИИИИ