Отговори
# 105
  • Варна
Ч.Р.Д., Трапезица! Дълги години щастие и любов ти пожелавам!

Да се похваля, снощи правих коледни сладки. Станаха страхотни!   chef Ама ще трябва да скрия кутията, че мъжът ми я отваря на всяко минаване и до Коледа нищо няма да остане  Joy
Сега ме хвана ентусиазмът за още едни сладки, че останаха и продукти.

# 106
Ч.Р.Д., Трапезица! Всичко което си пожелаеш до ти се сбъдне/ще те предам и в другата тема Mr. Green/
честита половин годинка на всички бебоци които празнуват днес Hug

# 107
Искам пак да ви благодаря за подкрепата и че толкова е=внимание ми обърнахте. Hug Hug  love001 newsm51
Барборана изпуснала съм за операцията ви.От какво ще ви оперират,надявм се да не е серизоно Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ТРАПЕЗИЦА ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА.ЧЕСТИТА И ПОЛОВИН ГОДИШНИНА НА ЖУСЕФИНА.Много хубави сладки,а бе от рано ми потекоха лигичките.

# 108
Честит рожден ден Трапезица желая ти много здраве семейно щастие и много много послушни и добри деца.

# 109
  • София
Честити половин годинки на Петя и Яна
Честит рожден ден, trapezica  

А сега да помоля за помощ .
Режимът ни е такъв - кърмене на поискване, т.е. малко без режим. Та преди 3 дни реших, че сме достатъчно големи и ни е време за захранване. Бях решила на 6 навършени мес., но понеже е на Коледа и май ще обикаляме баби, а вкъщи ми е по-удобно да правя пюренца....  Да ама не, бебка не беше решила.
първи ден - сварено картофче с водичката - не ще и не ще, реве та се къса, плюе .. ужас
втори ден - сварено картофче с млекце /от мама/ - като първи ден
трети ден - почивка
четвърти ден - готово пюре от моркови - хапна, не с удоволствие, по-скоро успях да я излъжа с 4-5 лъжички
пети ден - чакам да стане обяд и си стискам палци
Та поразрових се аз назад и се оказва, че само моето дете не ще да яде, а всички други си хапват, при това с удоволствие... та моля за съвет, как се постига.

п.п.  да кажа, че е злояда - не е  - 8 600 кг. е вече

# 110
 ooooh! ама съм шматка честито и на момичетата който имат месечинки днес Яна и Петя

# 111
Честито на празнуващите шест месеца бебоци!Да са много здрави и де слушат мама и тате!
Честит рожден ден на Трапезица всички твои желания са мои пожелание!Бъди много обичана майка и съпруга
!

Е това за сега от нас , че отивам да взема на малката детска кухня вчера се записах ме и сега ще пробваме дали ще и хареса.

Приятен ден на всички !

# 112
Стигнах донякъде с четенето на постовете и преди да съм довършила да ви кажа две думи:

Маслинка, стискам палци детенце да израсте самичко дупчицата. Радвам се, че сте успяли да стигнете и че вече имате яснота. Не знам много за спецификата на този проблем, но така както си го описала, ми се струва, че сте се разминали с малкия дявол. Целувки на детенце, на теб - спокойствие и издръжливост, знам, че сега майчиното сърце ще подскача и при най-малкото нещо ... хубавото е, че имаш нас, на които винаги можеш да драснеш два реда и да получиш подкрепа.

Лъвице, твоите два поста за изследванията и антибиограмата и този за температурата, ще си ги копирам и ще си ги чета от време на време, точно от такава синтезирана информация имах нужда. И аз съм върл противник на антибиотиците за щяло и нещяло, сега благодарение на теб ще имам и повече яснота как може да се реагира.

# 113
  • София
Честит рожден ден Трапезица!!! Желая ти много щастие, семеен уют и любов!!!

Честити месечинки на порасналите бебоци! Много здраве и усмивки!!!

Супичка пробвай тиква. Теди първите 2 дни хапна картоф на третия отказа и аз не я мъчих. След това като го смесих с тиква изяде всичко. Днес съм приготвила тиква и морков. Тиквата май всички бебоци я харесват, че е сладка. И аз сега към нея добавям, за да опознае и другите вкусове.  В началото е трудно, докато име е непозната, трябва си повечко търпение.  Grinning

Това е за сега отивам да готвя!!!
Хубав ден!!!

# 114
Супичка защо не пробваш с купешко може по да го хареса  или каша

# 115
ох и аз забравих ooooh!
честит рожден ден на Трапезица  bouquetда е много щастлива!!!!  bouquet
честити половин годинки на петя и яна!!!нека бъдат весели и усмихнати деца и растат здрави!!!
а за почерпките няма кво да говоря и на мен ми потекоха л.....рано рано сутрината,а избягвам сладкото,че килцата са ми отгоре още Naughty

# 116
я да попитам има ли картофено пюре купешко,че аз не намерих(ама само картофено )????

# 117
  • София
Влизам само да благодаря за поздравите и пожеланията за навършените ни 7 месеца.Ние сме на село при баба и дядо но дойдохме да си ударим по един душ,че банята на село е в ремонт.Та докато тати е под душа да ви прочета,но няма да стане,че вие сте излисали бая странички.
ПОЗДРАВИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

П.П. Нищо не съм направила да почерпя  Embarassed ! ДРУГИЯ ПЪТ ДВОЙНО.ХАЙДЕ ЧАО,ще ви чета в четвъртък !

# 118
silvadge аз не съм виждала само картофено пюре.Все има и нещо друго в него!

Честит рожден ден Трапезица!!

# 119
  • София
anii_ta, мерси, ще пробвам. Още 2-3 дни ако яде моркови, ще прибавя към тях и тиква, щом е харесвана, а картофите по-натам.
maslinka, точно купешко с моркови пробвах вчера и доста повече го хареса от моята бърканица  Flushed/а се бях запасила с еко морковки/
silvadge, май няма, щото и аз не намерих, а много изгледах. М/у др. много готин този твой момък бре ... че зачетох назад и видях фотата.

Общи условия

Активация на акаунт