Отговори
# 90
джи-питата гледат да си вържат гащите с най-неблагоприятното лечение, само и само да се знае "че всичко са направили"... а дали биха дали същото и на своето дете  newsm78 Crossing Arms - надали!

Абсолютно така е! АБ ни е изписан за едното червено гърло, само и само за да не направи бронхо-нещо си иил ангина. Отказах се да давам, поне засега. Утре трябва да звънна на хомеопатката, дано тя ме насочи как да го лекувам, докато й се освободи на нея час за прием.
Ох, благодаря на всички за подкрепата и съветите, аз не съм се и съмнявала де! Blush
Десита, суши можеш да си приготвиш и сама, ама е голяма хамалогия. Една съфорумка ми прати рецепта, ако искаш, ще ти я дам, макар че аз лично не понасям суши, но е хубаво да се изцепиш, като имаш гости. Mr. Green Иначе в японската кухня има къде-къде по-вкусни манджи, макар че аз лично съм най-голям фен на корейската кухня. Flutter

# 91
  • welcome to the Jungle
Петя днес е по-добре с хремата но одеве беше с 38.2 температура. Cry CryНаправо ми се плаче 
толкова ми е болно да я гледам така!Макар че не й личеше толкова беше жизнена само малко повече спа.Сега се буди през 15 мин.и затова ще отивам да лягам при нея.Снощи цяла нощ теглих сополи с помпата защото не можеше да диша.Айде вече всички да оздравяват и да посрещаме празниците здравички!

Жу, ако може да те поуспокоя малко. Ако детенцето се чувства добре, независимо колко е висока Т (е, не говорим над 39*) - не се сваля  Blush, а майките не трябва да се притесняват  Hug. Високите температури стават предимно нощем. Огнян вече Н-броя пъти ми вдига над 39 нощно време  Sad, но от опит зная кога да се притеснявам. Коато детето е весело и е в добра кондиция - температурата се оставя, защото тя е защитен механизъм на организма, с който се трепе причинителят на неразположението. Но ако детето не се чувства добре - сваляш Т. Превантивно можеш и да я сваляш привечер, веднага след хранене да дадеш Панадол ( или какъвто и да е парацетамолен продукт) и така си гарантираш минимум 4 часа спокойствие...
Хубавото е, че на децата бързо им минава  Peace.
Лошото е, че когато виждаш, че ти страда детето, страдаш не малко и ти ... ooooh!, но горе главата  Hug! За добро или за лошо - това ни чака всичките.  В началото е страшно, но после се свиква Crazy Wink. Да не казвам, че така привикнах напоследък, та сега съм супер щастлива, че през последните 2 седмици няма болен в къщи  Blush Heart Eyes Mr. Green

# 92
  • София
Маслинке, супер че сте пътували добре, че сте случили на готина лекарка и дано малката го израстне и не се наложи операция. Нацелувай малката от нас.
Анту, Макси след падането седи ли на дивана или вече е забравил случката? Да не се случва повече малките да са толкова кисели, че да ревете и тримата. Хей, да оздравява бързо малчо.
BARBORANA, дано операцията на малката мине леко и безпроблемно.
Гоголина, баткото бързо да се оправя и да няма повече АБ. Кръвния тест, който сте правили вие ли пожелахте или доки го назначи.
Добре дошли и от нас на didinka77 и бебе Марти. Много неприятно с тези обриви, дано бързо ги израстне.
Дими, дано принцеската е добре след "полета". Таткото как реагира, че нашия хем му казах по телефона и пак се кара и сега само натяква, че не съм я пазила и заради това е паднала. Къде сериозно, къде майтап ама се дразня.
Босилече, честити подаръци! Със здраве да ги ползвате, столчето е страхотно, от този тип съм виждала само дървени (ама не са толкова хубави), колко парички струва и дали има в България такива. Честито пълзене и честито обръщане.
carmell, подаръка е много готин, дано на Ени й хареса и се забавлява.
Елфи, малката почна ли да папка повечко?
Цитат на: Lioness в неделя, 16 декември 2007, 16:21
[За протокола Любослав няма зъби още, постоянно лежи по корем, а по гръд даже вече и на сън неще  Cool, вири дупарата редовно нагоре и се клати на четири крака....хайде да не казвам като какво  Whistling.
Принцеска: Lioness Това все едно аз съм го писала. При нас е същото положение особено с клатенето. С мъжа ми се заливаме от смях, защото и ние го оприличаваме на същото.... 35]
 Joy Joy Joy Принцеска, дано све така си заспива самичко детенце.
detrixa, честита пералня, със здраве да си я ползвате.
Ди80, да ти е жив и здрав Мити, много да ви слушка и да помага за Стами.
rumyana77, да ти е жив и здрав рожденника! Много да ви обича, уважава и помага.
Лусия, само като чета ми става лошо Sad, а не знам какво ти е на теб. Дано бързо избие и не се тормози повече.
Светли, дано детенце понесе добре ваксината и няма проблеми.
Асе, честити зъбчета и другите да излезнат така неусетно. Дано повредата на колата е малка, ние пък ползвахме една Застава, ама сдаде багажа и сега сме без кола. Sad С Елена имаме същият проблем и тя не цока от биба, а само я хапе и лигави, не знам и ние как ще се научим.
Ди13, като й гледам венеца, не е подут, няма джобчета, нищо и май не е от зъбки.
mmm_, дано Алекс, не се е стреснал при падането, отзи ден и Ели щеше да тупне по същия начин, но тях до нея и я хванах.
Чоко, дано всичко с изследваниято е ОК. Не мога да те посъветвам с нищо за венците, но дано намериш ефикасен лек. Не се притеснявай за наддаването, важното е да е здраво детето.
Krassi-Mira, сладуранчо и целувки на мама раздава. Heart Eyes
Еличко, здравей! А мъжлето не се занимава с готвене, ама от време на време проявява ентосиазъм. Wink Честито обръщане та Катринка.
juzefina, дано малката бързо оздзравее, да се махат тези сополи и температурата.

Пак стана ужастно дълго.  Rolling Eyes Само да се похваля, че малката от вчера казва ба-ба, е искаше ми се да е ма-ма ама ...

# 93
Geri според бабешките приказки,щом е казала баба следващото детенце ще е момиченце Mr. GreenКак имаш време да обърнеш внимание и за всеки да драснеш два реда направо ме изумяваш

# 94
  • София
Аааа, Щъки този пост го пиша от 15:30ч.  Wink Не успявам винаги на всяка да пиша, но пък на мен ми е приятно когато на мен ми пишете и заради това го правя.

# 95
Да се запишем и ние в новата тема с хубавото заглавие  ruporuu

# 96
Маслинка, много се радвам за вас!  Всичко ще се нареди, ще видиш!  Hug
Гери, със сигурност и в БГ има такива столчета. Казва се Jane Activa. Не беше от евтините, ама свеки държеше да ни го купи и така...  Blush  Wink

Откакто се научи да се обръща докато заспа се е обърнал поне 40 пъти....  Joy

Хайде, лека нощ и от нас!  Simple Smile

# 97
Честит имен ден на всички именици!   bouquet
Честити зъбенца на Дани на Луси и на Вики на Ася!
Принцеска, благородно ти завиждам за заспиването. Моята калпазанка не само, че я приспивам, ами и като я преместя в леглото най-много 10 минути да откара и така изпищява, че цепи мрака. Ей го на – снощи се приспивахме 6 пъти. Накрая ми писна да я местя и я оставих при нас. Съответно се събуди чак към 3,30ч и то заради зъбките. Като се намазахме с гелче, пак заспа. И денем е така. Не знам как ще се отучим  ooooh! Като си спомня какво кротко бебе беше и как заспиваше както си играеше.... И помен няма вече от онова дете.
Дидинка, при нас беше горе-долу същото. Само, че не беше подсечено, а екземи. Мазала съм само с козметика, но когато по гърдичките се разшири до толкова, че ги обхвана почти целите, я намазах с Певизон. Две вечери по ред и по съвсем, ама съвсем малко. И край. И сега на местица ни е грапава кожичката, но с подходяща козметика се оправя бързо. Екземите вече не се появяват (не чуе дявола). А като козметика – използвам серията Стелатопия на Мустела и специализираната на Адерма. Като съответно сме се запасили и с емулсии, и с гел за къпане, и с кремчета за лице, отделно за дупе, задължително масажно олио. Мажем се два пъти дневно и при всяко мокрене(като мием дупето при смяна на памперс). На вас какво най-много ви помага?
Леле, mmm, ами оная джаджа за закачане на бънджито къде падна? Ох, как ме изплаши. Не съм и предполагала, че може да падне бънджито. Дано да не се случва повече
Босилече, кажи повече за тези четки. За пръв път чувам  Embarassed И честит ти пълзящ и обръщащ се хубавец(Еличко ще ме прощава, ама е голям красавец, пу-пу)
Аничка, не се давай на гърлото. Да ти минава бързо  Praynig Между другото новият ти ник много ми харесва. Някак си нежно е и ти подхожда.
Чоко, Елудрила наистина помага. Пробвай да мажеш след жабуркане с него и с гелче Пародиум.
Детрикса, само да кажа, че след клатенето на четири крака следва пълзенето  Mr. Green
Маслинка, сигурна съм, че ще го израстете. Сега се наслади на Ивайличка и първата ви Коледа заедно  Hug   Hug  Hug
Лъвичке, много хубаво си обяснила за АБ(както винаги)   bouquet Дано не ни се налага скоро да стоим пред такава дилема(да пием или не), но тъй като уж разбрах, пък нищо не запомних, си запазвам правото да поискам при нужда пак разяснения какво трябва да се пусне и защо  Rolling Eyes Благодаря ти от сега и дано на никой не му се налага. Ох, дано да са ни здрави дечицата.
Я, Гери, тук си. Чета, чета, трета страничка, четвърта идва, и петата почнах, а ти не си писала. И ми стана едно такова мъчно. Ама вече съм спокойна  Hug

# 98
  • София
Маслинка радвам се, че новините са добри и стискам палци  fingerscrossed да не се наложи операция.

Босилек честито ви първо обръщане! И моя юнак прави някакви опити в тази насока, ама за сега са само половинчати, т.е обръща се само наполовина  newsm03.

Жузефина пожелавам малката бебочка бързо да се оправя и спокойно да посрещнете празниците.

Тази вечер пробвах един бабешки лек за сърбящи и подути венци и да ви кажа действа - малкия се успокой почти веднага. Мисля, че тази вечер ще спим и двамата по-спокойно.

Айде лека и спокойна вечер на всички! smile3524

# 99
Маслинке, ще се молим  да мине всичко и да не се налага да ви оперират  Praynig Praynig Praynig
малко късно , но честито на празнуващите 1/2 годинки днес и именниците   bouquet
Всички дето са болнички и с температура утре да се събудят здрави  Praynig
Босилек и Ели Честито и дошлите в отбора на въртящите се  Heart Eyes  bouquet и честити зъбчета  на новопоникналите  Heart Eyes Heart Eyes
Гери 80 честито първа дума и с пожелание следващата да е МАМА  Heart Eyes
Анту тази баница много забавна падна ми се нова кола- ха дано  Peace
jeninik аз използвам термометър на OMRON много съм доволна с мек, гъвкав накрайник.
carmell много хубав подарък! Споделете повече за тези активни гимнастики, че се чудя то много модели ??? newsm78
Аз днес дадох на малката картоф с морков, ама пак стиска тази уста и   Whistling поне и намерих цаката като зспива й бутам шишето с млякото и така нещо е яла поне  baby_neutral

# 100
  • София
Еlfy благодаря за инфото за термометъра - от аптека ли го купи или от детски магазин?
Моята гимнастика е такава http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/362. Подарък ми е от колегите и малкия много се радва като го сложа на него и се опитва да се заиграва. Е, разбира се, най-хубаво е когато и мама е при него  Stuck Out Tongue

По отношение на пюретата - опитвала ли си да й даваш пюре от тиква? На Алекс хич не му харесваха другите, но тиквата от първия път я прояде, а сега покрай нея започна да хапва и от другите с удоволствие.

# 101
добро утро!!!
много хубави новини Маслинка,вярвам че и за напред всичко ще е наред.важно е да не се тревожиш и да си спокойна,защото детенце усеша вълненията на мама.
чоко вчера забравих да добавя,че и аз използвам паста за проблемни венци парадонтакс и съм доволна(от лакалута не бях така),но заедно с пастата си вземи и някаква вода за венци(аз ползвам на Био Дент-mounth rinse)иначе маи доста мами сме на твоя хал....и мен ме очаква сериозно посещение при зъболекаря Naughty

# 102
Добро утро!

Хайде да ви почерпим за нашата половин годишнина

Тази нощ нямахме температура но хремата е просто ужасна!
Лъвичка много ти благодаря за успокоителните думи   bouquet Hug

Ще се включа по-късно сега да си изпия кафенцето докато малката спинка!

# 103
Честита половин годинка на малките принцеси Петя и Яна! Да са живи, здрави, умни и послушни!   bouquet

# 104
Добро утро и от мен.Аз искам да ви почерпя , защото днес имам Рожден ден и ставам на 27 г .

Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват бързо и да не тревожат мамите. Маслинка дано при вас всичко да мине благополучно и да се оправи детенцето.Ние сме добре, малкия спи , баткото закусва , но довечера ще ходим да празнуваме някъде.
 Това е от мен . Чао на всички и лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт