Отговори
# 75
  • Варна
Маслинка, прегърни Ивайличка от нас! Дано всичко се нареди без операции!

# 76
  • София
Маслинке, браво, че така леко сте пътували и вече сте се прибрали thumbsup.  Най-вероятно, това ще се израсте, тъй че, не се притеснявай - пък и идва Коледа, а на Коледа мечтите се сбъдват santa2 .

Честити месечинки на двамата Вальовци, да растат здрави и щастливи деца, за радост на мама и тате   ura  ura.
Честито и на именяците    ura

# 77
  • София
Маслинка, много се радвам, че всичко е наред. Сега вече ще посрещнеш празниците спокойна.

# 78
Маслинка, и аз много се радвам за положителните новини, дано всичко да се развие по план и Ивайличка да си го израсте! Много гушки на малката кукла!  Hug

# 79
  • Варна
Маслинка, супер новини! Вярвам, че Ивайличка ще го израсте и няма да имате проблеми  Peace. Наслаждавайте се спокойно на Коледните празници!  Hug Да нацелуваш малката беборана.

Анту, дано има час при хомеопатката. Аман от тези антибиотици. Надявам се да се разминете без него. И нашата все изписва АБ и е категорично против хомеопатията. Решила съм да не водя Вики веднага, а ако температурата се задържи повече от 3 дни. Последния път направих точно така и се оправи, но тя вече е по-голяма и не се притеснявам толкова. С Ели едва ли ще си правя такива експерименти.

# 80
Маслинка прегръщам ви и ви целувам  Hug  bouquet Разбира се,че имаш нормално детенце  Party  Heart Eyes Радвам се,че сте пътували добре

# 81
  • София
Маслинка стискам палци всичко бързо да отминава. Много много целувки на малката сладуранка и много  Hug Hug. Хубаво да я нагушкаш....

С малко закъснение честити месечинки на Вальовците и честито на именниците. Много здраве и усмивки!!!

Ще съм кратка щото цял ден се нервя с тази бракма PC то ни, а уж вчера го ремонтираха  #2gunfire  #2gunfire #Cussing out  #Cussing out Тези 2 реда ги пиша половин час

# 82
  • welcome to the Jungle
Маслинке, радвам се, че сте чули оптимистични и добри новини. Важното е, че всичко лошо е отхвърлено. Ще стискаме палци да няма операция, но и да има, ако е рекъл Господ, сигурна съм, че всичко ще е супер леко и безпроблемно. Ама хайде да не мисли м най-лошото, защото в момента няма за какво  Hug! Целувки на Ивайла!!

АНТУ, за АБ  Thinking - АЗ АНТИБИОТИК ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ДАМ БЕЗ АНТИБИОГРАМА  Naughty. Даже и в болница бих се опълчила Crossing Arms. За какво ви изписват АБ??? За температурата, за зачервеното гърло или за какво  ooooh! #Cussing out? Ако прави гнойна ангина - ОК, ама сигурно ли е ?

Моят съвет - отиди в първата частна лаборатория или болница. Плати си и поискай да направят кръвна картина с диференциално броене + ЦРП (Це реактивен протеин). Диференциалното броене в болницата излиза за 3 минутки, а ЦРПто за около 90 минутки. Резултатите ще ти дадат категорична представа заболяването дали е вирусно или бактериално! Ако е бактериално - ОК - давай широкоспектърен антибиотик, но и тогава пак бих изчакала и пуснала антибиограмата, за да се види кой антибиотик действа на бактерията. Щото ако дадеш АБ с резистентност - после трябва да даваш и втори АБ....
Обаче ако изследванията покажат вирусно заболяване ( за което се басирам, че е такова) - то тогава АБ само ще влоши нещата, защото ще разпарчетоса чревната флора на детето ...

Премисли и прецени сама. Ти си майка, а джи-питата гледат да си вържат гащите с най-неблагоприятното лечение, само и само да се знае "че всичко са направили"... а дали биха дали същото и на своето дете  newsm78 Crossing Arms - надали!

КРАСИ, благодаря за милите думи за заглавието  Embarassed Wink

Босилек, браво на Мишката!  Казвай сбогом на часовете "спокойствие"  Joy

# 83
Маслинка,радвам се че новините са добри!Ивайла ще го израсте и всичко ще се нареди Peace
Чоко,много гадна работа с тез венци и аз съм на същия хал.Предразположена съм към бързо образуване на зъбен камък(винаги ми идва да кажа котлен камък hahaha)И се започва едно възпаление,едно кървене.За успокоение на венците добре действат разни отвари от лайка,смрадлика и дъбови кори.Сега зъболекарката ми предписа едни хомеопатични гранули,чакай да ги намеря и да ти ги запиша....Такаа,едното е Arnika Montana,а другото China Rubra.Според лекарката ми има подобрение ако искаш консултирай се със хомеопат или с твоя зъболекар.
Днес Стами опита за първи път месце,явно и той като баща си няма да си пада много по зеленчуците.

# 84
Здравейте!
Честито на всички празнуващи днес!

Маслинка силно ви прегръщам  Hug Hug  bouquet

Асе честити ви зъбета!

Босилек честито ви обръщане!

Петя днес е по-добре с хремата но одеве беше с 38.2 температура. Cry CryНаправо ми се плаче 
толкова ми е болно да я гледам така!Макар че не й личеше толкова беше жизнена само малко повече спа.Сега се буди през 15 мин.и затова ще отивам да лягам при нея.Снощи цяла нощ теглих сополи с помпата защото не можеше да диша.Айде вече всички да оздравяват и да посрещаме празниците здравички!

Лека и спокойна нощ на всички!

# 85
Маслинка дано да й мине на Ивайличка прегръдки от мен. Hug  Praynig.Анту браво че сте овладяли разтройството  Peace сега остава и гърлото бързо да минава  Naughty.Silvadge аз имам най-хубавото зетче  Heart Eyes голям е красавец  Flutter.И честита ви годишнина да се обичате още дълги дълги години   loveuuu а на сватя специални поздрави за празника   party023 newsm59.Лека нощт да спите в кош и да сънувате само хубави сънища  Wink.

# 86
Маслинке, браво, че така леко сте пътували и вече сте се прибрали thumbsup.  Най-вероятно, това ще се израсте, тъй че, не се притеснявай - пък и идва Коледа, а на Коледа мечтите се сбъдват santa2
И аз така мисля!
Чоко специално за венците,аз като бях бременна и имах проблем а неможех да пия АБ се мажех с PARODIUM това е мазилце от аптеката се взема мажеш вечер венците!Има ефект,поне при мен.
Краси с тази извинителна бележка изби рибата  Joy
Пожелавам на всички бебчовци да се оправят.Аз само за протокола да кажа,че ниЙ от студ не се боим и днес пак бяхме навън,човека спи и всички са доволни Mr. Green
Ади лека,че малкия тъкмо заспа и аз мога да се погледна Wink и да измия чинийте

# 87
Ей докато изкъпя малката и я сложа да спи сте изписали сума ти неща.
Браво на Маслинка за добрата новина  Hugи дано всичко мине от самосебе си   и  не се стига да операция Praynig.
При нас е наложителна и май колкото наближава времето толкова повече ме хваща страх , но уви съдба , човек трябва да я посрещне  Praynig.

Е сега  да честитим на вече озъбилите се бебоци и да съм им много здрави зъбките!Относно АБ съм на мнението на Лъвичка те педитата само това си знаят , ние така по тяхно мнение на 3 месеца заради едно зачервено гърло веднага АБ , но аз категорично отказах и ни мина без никакви АБ ходехме да ни преглежда педито през ден и всичко мина от самосебе си  .

Лека нощ от нас , отивам да лягам че бебка ме разбива тези нощи става през един час и направо откачам Shocked

# 88
  • Варна

тази седмица имахме много гости и много поводи за прзнуване,да ви почерпя и вас

Абе от къде го взехте това суши  #Crazy
Така ми се прияде. Нашия тати ходи във Филипините и като се върна вика - Ще  ви водя на японски ресторант. Във Варна имало такова чудо. И аз много си паднах по техните манджи.
Искам пак да ходя.   bouquet

Да почерпя по  случай именния ден.  newsm64

# 89
  • Варна
Десита, да ти е честит малкия именник! Да расте здраво, щастливо и безгрижно дете.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт