Отговори
# 60
  • Пловдив
Мишокът току-що се обърна сам за първи път!  newsm44  От коремче по гръб!  newsm32  Уррааааааааааааааа!  newsm44 

Eхе браво на вас. Нас ни мързунти все още. Много смешно си надига главичката като посегна да я взема, опитва да се стане детето  hahaha.
Аз да питам нещо за кашите. Нали като кашата е безмлечна, се приготвя с АМ или кърма съответно, а не само с вода  Thinking Може и някой да е коментирал, но не помня  newsm78

# 61
  • Варна
Аз да питам нещо за кашите. Нали като кашата е безмлечна, се приготвя с АМ или кърма съответно, а не само с вода  Thinking Може и някой да е коментирал, но не помня  newsm78
Да, с мляко независимо какво.

# 62
Оле,доста сте изписали.
Асе,да когато е безмлечна се прави с мляко.Честити ви зъбчета и дано всички се покажат без проблеми PeaceEvieAndie,аз не я дадох лъжичка по лъжичка,но пък почти никога не е изяждал цялото количество което му правя.Момичета вачите бебета всичко ли изяждат?
Еличко и Босилек,честито ви обръщане!Стами се обръща само по корем,но и за това не си дава много зор.
Анту,какво стана с дребосъка?Чичо доктор какво се изказа?
Стискам палци при Маслинка всичко да е наред Peace

# 63
Ами много гадно да ви кажа...това мойто детенце първо,че е истинско мъчение да се храни с лъжичка.То милото не знае какво да прави и я цока и постояно хваща лъжичката и стиска здравооооо,така се мотаем с "часове". Второ въобще не иска да изяде примерно 50 мл каша, а да не говорим за 150, което трябва да достигнем след ден два(и да заместя хранене) "хапва" определен брой лъжички и после си иска кърма.  newsm78
А като реша да дам царевична вместо оризова каша то нали е нова храна, защо да не давам лъжичка по лъжичка  newsm78
П.П. Честито обръщане на бебчетата  Hug Hug Ох кога ли и аз ще се похваля.... Cry

# 64
Ей, честито обръщане! Като ви чета, май моята малечка е мързеливката на отбора - нито се обръща, нито пълзи, дори не лети от дивана   Thinking

Еви, ако сменяш оризовата с царевична, пак въведи постепенно. Ще свикне детенце, дай му време. И да се забавите с количеството, не е страшно. Ени също много се дивеше на лъжицата в началото, опитваше се да я смуче като биберон, ама се научи за около две седмици.

Кой каза четка за зъби, и аз съм се замислила да купя. А почиствате ли венците с накрайници? Понякога масажирам с мокра кърпа, но рядко, забравям ...

# 65
Босилек, честито ви обръщане! максим се обръща от корем на гръб, обаче обратният вариант хич не му се удава. Иначе като лежи по гръб, се надига да става! Mr. Green Еличко, и на вас същото честито! Mr. Green
Ох, Стефан си игаре с телбод, а Максим ми дърпа ръцете, но набързо да ви кажа, че гърлото му е червено, но гърдите са чисти. Предписаха ни Аб, естествено, и сега се чудя какво да правя... Thinking Помощ.... Praynig

# 66
Анту, лоша работа ... защо да му се не види винаги и за най-малкото нещо изписват антибиотици... Мързи ги да наблюдават децата ...
Не знам какво да те посъветвам - с АБ гадно, без тях - рисковано...

# 67
Анту, какво да ти кажа... Аз съм от онези пъзливи майки, които не смеят да не изпълняват предписанията на лекарите.. Нека Лъвичката те посъветва, тя има по - голям опит с лекарствата.. А и си мисля, че ако послушаш интуицията си - няма да сбъркаш! Майките най - добре усещат какво е добре за детето им  Peace
Еви, и ние трудно свикнахме с лъжичката, но всичко постепенно си идва на мястото  Peace А за обръщането - да не ви пука! Кармел, и ти не се притеснявай излишно. Всяко детенце си има своя система на развитие  Hug

Ние още спим, чакам да видя докога...

# 68
Босилек, честито ви обръщане! Вече много очите на четири!
Асе, честито ви зъбенца! Всичките така лесно да излязат!
Еви, не се притеснявай. Радо месец и половина се учи да яде с лъжица и сега не мога да го спра Mr. Green!
Анту, пробвай с Isoprinosin 3 х  1/2. Това е имуномодулатор. Ние вече няколко пъти се разминаваме с АБ благодарение на него. Разтвори го в нещо сладичко, че е бая горчиво.

# 69
Днес на двама Вальовци да честитим: 7 месеца на Вальо на Парлева и половин годинка на Вальо на Хепиуомън! Да са здрави и добрички малките момчета! smile3525 smile3525
Руми, честит ти рожденик и на теб, да ви обича и гледа и той да е здрав и щастлив с вас.  smile3503
Честит имен ден на малката Даниела и да излизат бързо и безболезнено зъбките, та да се усмихва само малката принцеска  newsm51, на другата ни Даниела и Даниел също много честити да са и много усмихнати  smile3525
Маслинке, стискам палци да ви е лек пътя, да ви кажат, че всичко е наред и сте се притеснявали напразно и да си отпуснеш душата с малко коледна шопинг терапия.
Чакаме новини.  Praynig Peace
Жузефина и Анту, нали болестите щяха да останат в старата тема, бързо да се оправяте и с много усмивки да трупате коледно настроение  Peace
Анту, това с баницата е много готино, падна ми се учение, да но успея да се стегна и да си взема последния изпит, че може и някоя дипломна работа да спретна като прощрапа малката  smile3532 Босилче,  newsm10
Ася, честити зъбчета
Зойче, не се притеснявай и Билянка ще се разфучи и после ще си викаш, абе аз защо исках да почне да се върти и да шава повече  thumbsup
Тя Симона да не пропусне нещо, почна и тя да става на колене и да се клати  Joy
Принцеске, честито ви заспиване, дано и другите мъници трудно приспиване се „засрамят” и оставят повече време на мама да е с тати   Crazy
Чоко и адашката е доста мъничка (5 месеца беше 6 кг и 63 см), ама като детенце е добре и е усмихнато и активно – значи няма за какво да се притесняваш, само я погледни в прекрасните сини очи и ще видиш, че се кани да е финно гадже  Wink  А венците дано да ти минат, че гадна работа. Аз още не съм се престрашила да отида на зъболекар, ама след нова година, ако от НОИ благоволят да ми дадат малко парички, че от септември не съм получавала  ooooh!
Краси-Мира и моята сладурана понякога ме „целува”, ама и аз постоянно я целувам и сигурно се е научила, а само ми се карат, че ще я разболея, че „ще й омекнат бузите” и т.н., а аз не мога да спра, пристрастена съм към това да я целувам  Flutter
Еличко, благодаря  Hug Аристон е
Честито на обърналите се  newsm32
Пак стана километрично ама к'во да направя  Hug
Хубава вечер на всички   bouquet

# 70
здравейте и от нас с Мирослав!!
постоянно се позагубвам,но незная как се получава все,че има дни в който съм много заета,нямам време да се обърна......да не говорим че и малкия с тези зъби съвсем не спи и аз с него ooooh!
тази седмица имахме много гости и много поводи за прзнуване,да ви почерпя и вас

на 12.12 имахме годишнина с моя мъж от сключването на граждански брак,на 14.12 той имаше рожден ден и гости след гости,не ми остана време да вляза в форума.не сме излизали от вкъщи на вън,защото при нас е много студено и има сняг до "колене" Laughingвече не ме свърта в къщи....
относно захранването,всичко върви много добре,Мирослав е опитвал морков,картоф,каша(оризова),ябълка,круша,а утре и тиква!!! Hugпохапва си сладко все едно цял живот е ял с лъжичка Laughing
за кърмата и аз си мисля,че при мен също намаля заради цикъла Rolling Eyes,но все още се кърмим сутрин и вечер.незная дали няма да се увеличи,когато ми свърши...??? newsm78
момичета гледам,че сте писали и за АД,много ме притесняват едни обриви на моята племенница,която скоро ще навърши 2 месеца,съмняваме че и тя е с АД,а педиатърката на сестра ми общо взето не е предприела никакви мерки за сега(предписала им е един крем и им е казала ,ако до 3-4 дни не мине от него ,тогава ще ги прати на специалист)моля пишете по подробно за симптомите при вас ,ако искате и на лични,ще съм ви благодарна  bouquet
свате и ние не сме от едрите дечица,ще си подхождат със Симона,Мирослав е най-много 7 кг,казвам най-много,защото и аз незная със сигурност(тази седмица сме на консултация).
мисля да преключвам,понеже малкия се сабуди
и ето и от нас няколко снимчици,за първи път видях сняг Laughing Laughing Laughing

П.С. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЪЛГИЯ ПОСТ Rolling Eyes

# 71
Здравейте и от мен.Да се запишем и ние в новата тема , доста доста сте изписали , чак ви завиждам за времето , което имате и отделяте за компа. Ние сме добре , обръщаме се , опитваме се да стойм седнали , но все още нямаме зъбки .  Не иска вече да стой сам Евгений и взехме да се носи по-често на ръце, сега иска и да ви напише нещо, но не му давам.Приключвам за сега , утре ще се включа пак.Чао на всички.

# 72
Момичета, много ви благодаря за подкрепата!  Hug Засега прибирам АБ в шкафа, утре ще се чуя с хомеопатка, ако има часове да ни вмести скоро, няма да му давам АБ. Ако пък няма часове - ще се прежалим този път, а оттук насетне - само с ХП!
Силваж, много ти е сладък Мирослав! Пу пу пу, да ти е жив и здравсладура! Честито и за всички останали празници, хубаво е, когато човек има поводи... да черпи! Mr. Green
Краси, и мен Максим ме "целува" точно както теб Цецко! Mr. Green Само че аз имам леки подозрения, че при Максим не е точно проява на лИбоФ, ами иска да ме опита как съм на вкус и от тази страна. Laughing Но ми е много готино, като ме награби. Grinning
mmm_, радвам се, че нищо му няма на дребчо! Ти сигурно си се уплашила и повече от него! Нищо, случва се, но занапред проверявай всичко двойно. Wink
Ох, трябва да ходя да вечеряме. То човек един дълъг пост не може да напише тука!  Rolling Eyes  Mr. Green
А, забравих да кажа, че разстройството май го пресякохме! Praynig
Я бързо всички, които само надничат, да вземат и да се разпишат, че бая народ ми е залипсвал!  Hug

# 73
Здравейте и от нас.
Бог ни пази благодарение на вас.Много мили думи и голяма подкрепа ми оказвате.Специално благодаря на mmm и Lioness.Знам ,че ако се наложеше щяхте да ми помогнете.Но за щастие много бързио се оправихме в София и намерихме  болницата сравнително бързо.Лекарката беше супер любезна и ни приеха с  3 часа по рано от оговорения час.Жената ни влезе в положението ,че сме от далеко.
Та лекарката каза ,че Ивайла като зареве има обратна циркулация на кръвта и затова посинява.Има малка дупчица на сърцето.Каза ,че това с кръвта ако не мине от самосебе си ще се наложи да и се сложи балон.Засега не се нуждае от допълнително лечение.Но ще ходим на проверка октомври месец пак.Каза да си я гледам като нормално дете.Дано се оправи всичко от само себе си и да не се налага операция.
Извинявам се,че малко разхвърляно пиша,ама преди час се прибрахме и съм малко изморена.Е пътищата бяха чисти и нямаше задръствания.  l

Честито зъбче на Вики на мама Ася

# 74
  • Пловдив
Маслинка   дано се оправи всичко и не се наложи операция и дано тази дупчица изчезне от само себе си  Praynig Praynig Стискахме  ви палци цял ден ! Целувки на Ивайличка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт