Отговори
# 45
Ди и аз днес си взех тази паста до днес се миех с Лакалут и от нея ефект няма а тези какпи може ли да се приемат при кърмене? newsm78.Пробвай Елудрила при мен действа повече от всичко друго  Peace.

# 46
Ани благодаря  Hug ще пробвам и това  Crazy.Лично аз ви различавам  Wink.

# 47
  • Пловдив
Иначе ние сме добре ходихме на консуртация направо ме е срам да ви кажа колко тежи моята Симонка  Embarassed сигурна съм че е най малка от всички тук  Tired.

Не се притеснавяй, я сподели. И аз мисля, че Вики е от най-финните. Този месец сме наддали само 100-200 гр. и е около 6500-6600 гр. /мереха я с боди и памперс и за това незнам с точност #2gunfire/
Сватемерси за пожеланията към момата  Joy искам да свикне с това пусто шише, незнам инат  ли е, ама майка със сигурност е  bowuu та сме и една зодия де.
Ставам да сложа едно зеленце

# 48
Ася и ние сме горе-долу толкова натдала е 400гр. и в момента е 6.650 чисто гола и е пораснала 2 см. което ще рече 64 общо. Crazy дребно и вредно но какво се учудвам на кой да се метне аз съм 1.55см  hahaha.Като говорите за сватове моята сватя нещо пак я няма  Naughty Силвадж я бързо да се включиш да кажеш как е зетя да няма още някой зъб  Wink.

# 49
Честито на Валенцатата   bouquet Hug Бъдете много здравички усмихнати и палави
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Да ви е честито името и много радост да ви носи.

Маслинка Бог да е с вас и стискам палци всичко на мине добре, сигурна съм в това!!
Ееех Анту падна ми се най-хубавото късметче-здравето ! Party
На всички болни бързо да се оправят,че идват най-хубавите празници  Hug
За венците не знам какво да ви кажа-мъжа ми е с много възпалени венци, пие някакви води от тези,които споменавате, но зъболекарката го изпрати при някакъв специалист и естесвено той още не е отишъл и сигурно така и ще си остане  Confused
За наддаването и ние този месец слабо се представяме(7кг и 63-64см), но пък съм спокойна, защота тя направо имаше бум в разтежа първите месеци.

Иииии какво за коледното парти...?  Laughing

# 50
Лъвичке,отново поздрави за хубавото заглавие !!Както винаги - оригинално.
welcome  и от моя милост на новите мамчета!!!

Чета аз, то едни торти,едни пити,празници,1/2 годинки кой на парти,кой рожден ден - БРАВО!! Само това да се чува!! Да са ви живи и здрави половинките и бебоците ,а и вие за да им се радвате!

Честит имен ден и на Даниеловците и Даниелките !!!

Маслинке,надявам се всичко при вас да е ОК!

И Цецко няма зъбчета още,обаче и не бързам,защото го кърмя.
Освен,че се е научил да бърбори и да таранисва все едно и също(как не му омръзна  blahblah ) кряка с всичка сила вероятно иска да ме довърши- научил се е и да се подмазва във вид на някакво подобие на целувка или по-точно засмуква ме леко по лицето някъде и ме гледа след това усмихнато. В началото си мислех,че гледа да налапа каквото и да е ,защото го сърбят венците,но се оказа,че всъщност засмукването е лекичко и ме пуска(изобщо не ме стиска с венците) . Ми да ви кажа май няма какво да се учудвам, то който го хване го целува , а аз най-много...

Аничка-баничка - много ти е готин ника !!
Анту , падна ми се : Чужда страна ще посетиш....  Laughing май ще излезе вярно !
Щъче, ще следя от близо процеса отбиване-спане и т.н. как се вписва спането на таткото в този процес.....
Леко ни се изправя косата от това,че преповтаря голямата си сестра, а си мислехме,че като е момче близнак ще е различно.....МЕЧТИИИИ

Кетка,къде се изгуби бе жена ?! Откакто свекито дойде при вас никаква те няма!!Стига с това чистене,гладене,пране,готвене и треперане над Маичка.
Ето ти една
извинителна бележка :
Скъпи Васко и свеки(сори не и знам името) , моля да пуснете Кетката 2-3 часа пред компютъра,защото и тя е ЧОВЕК и има нужда от общуване и малко спокойствие !!!!
от съфорумките

и както казва един познат : Пък тя (Кетката) какво ще направи за вас (в замяна ) и вие нама да разберете !!!  Laughing  Joy

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 15:21 от Krassi-Mira

# 51
  • Варна
извинителна бележка :
Скъпи Васко и свеки(сори не и знам името) , моля да пуснете Кетката 2-3 часа пред компютъра,защото и тя е ЧОВЕК и има нужда от общуване и малко спокойствие !!!!
от съфорумките

и както казва един познат : Пък тя (Кетката) какво ще направи за вас (в замяна ) и вие нама да разберете !!!  Laughing  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Подкрепям с две ръце!

# 52
  • Варна
Някой ползвал ли е пюрета на Hame? Сега взех едно Моркови с ориз и мисля утре да пробваме  Thinking

И сутринта забравих да се похваля с най-важното: Правим първи опити да пълзим!  newsm32

# 53
  • София
Здравейте и от мен, момичета!

Честити месечинки на двамата Вальовци  - да растат весели и засмени!   Party Time
Честито и на всички именници - да са живи и здрави!

Стискам палци всички болни бебоци да се оправят бързо, за да може да се насладите спокойно на идващите празници. На Маслинка също пожелавам успех - дано ни зарадва с добри новини!

Krassi-Mira и ние сме така - по цял ден не спира да си бърбори - то това хубаво, ама като почне да вика ruporuu направо ме заболява главата, ама му се радвам де. Показва, че започва вече да общува с другите.

4oko25  и  EvieAndie - споко, добре ви се развиват бебоците, все пак са момиченцата. Аз какво да кажа като моя малък мъж е с още по-оскъдни мерки /преди половин месец на последната консултация беше 61 см и 6300 гр   Flushed /. Ама сигурно си е до гени щото си хапва добре детето.

Ех, Ася чак ти завидях за зъбчетата! Дано и при другите така безпроблемно да излязат  newsm10

Момичета, моля ви препоръчайте ми хубав дигитален термометър за малчо - за сега не ми е трябвал и съм купила за всеки случай един обикновен живачен, ама нещо не ми се струва добра идея с такъв да му меря температурата.

# 54
  • Пловдив
Някой ползвал ли е пюрета на Hame? Сега взех едно Моркови с ориз и мисля утре да пробваме  Thinking

И сутринта забравих да се похваля с най-важното: Правим първи опити да пълзим!  newsm32
Аз взех вчера броколи, но и ние не сме го опитали все още?
Я да ви питам аз как правите каши. Вчера купих на Хипп ориз безмелчна и елда. Пише "около 3-4 с.л. в 200 мл. течност...." Вие как точно я правите, пък и в началото ще ми трябва малко. Може би 1-2 с.л. и 100 мл. ли и аз незнам вече... някой по - опитен ще е добре да поясни.  Hug

# 55
  • Варна
Асе, аз ползвам на Нестле. Разтварям 5 лъжички в около 50 мл АМ. Просто пробвай как ще се хареса на малчо. Моят я иска по-течна.

# 56
  • Пловдив
Асе, аз ползвам на Нестле. Разтварям 5 лъжички в около 50 мл АМ. Просто пробвай как ще се хареса на малчо. Моят я иска по-течна.
ще пробвам, та да видим кви ще ги забъркам  Joy

# 57
Мишокът току-що се обърна сам за първи път!  newsm44  От коремче по гръб!  newsm32  Уррааааааааааааааа!  newsm44 

и после веднага още 3-4 пъти, а минутка след това заспа  Mr. Green  Бебешки му работи...   Heart Eyes

# 58
Запис и от нас...
Лелееее, то станала трета страница!
Първо искам да благодаря на всички онзи ден за пожеланията! Много бяхте мили!   bouquet  bouquet  bouquet А за нашето Босилече - нямам думи, ама ние не току така сме си я харесали за свеки  Mr. Green За съжаление тия дни почти не ми остава време за форума, незнам как става... Уж съм с помощничка, но...
Честита месечинка днес на Вальовците! Да са много послушни и щастливи деца!  Hug Heart Eyes
Честита месечинка и на всички, на които съм пропуснала да честитя, на Мити на Диди и годишнината на Гери! Наистина страхотна питка! Я кажи какво работи мъжлето Wink
Жузефина, Анту, какво става с дечицата? Защо така?
Детрикса, честита ви пералня! Да я ползвате колкот време искате и да можете да я смените с по - добра, когато решите  HugЯ кажи каква марка (Ако си я написала, извинявай). Н е успях да допрочета всичко ..
Светли, браво за опитите! Божко хич не му ссе стои на едно място  Joy
Ние днес за пръв път се обърнахме от корем по гръб Wink  Mr. Green
Чоко, и ние миналия месец бяхме наддали само 100гр и бяхме 6.500 (мисля), но това е, защото децата стават по - активни!
Ася, честити зъбчета! Все така лесно да избиват!
Принцеска, браво за заспиването! Ние точно онзи ден, когато навършихме 6 месеца, за пръв път заспахме сами! Направо за 1 ден се промени това детенце. Е, снощи се приспахме, но.. Малко по малко е се научим Wink
ммм, добре, че сте се разминали с уплахата! Малкия Сашко явно е здраво момче  Heart Eyes И не се обвинявай.. Всички сме изкукуригали по малко  hahaha
Аничка - баничка, страхотен ти е ника и колко вкусееен... Ако знаеш що банички изядох докато бях бременна, не е истина. Дори сега като се сетих и пак ми се дояде  hahaha
Босилече, а столчето е супер! Точно такъв тип бяхме харесала за снахата, но нали купихме за кола и една приятелка на сестрата пък ни обеща тяхното да ползваме, така че засега ще се въздаржим от тази покупка!
ИИИИИ, честито ви обръщане! Слагай вече ролковите кънки, както вика Дими, че ако знаеш вече какво те чака
  Mr. Green
Маслинка, надявам се всичко да е наред при вас!
Ох, сигурно много неща съм пропуснала, но просто нееема време  Mr. Green

До писане и до гукане

Joy  bouquet

# 59
Момичета спешен въпрос. Искам да разнообразя т.т. сменя оризовата каша с примерно царевична или някаква друга..как трябва да постъпя, пак ли първи ден 1 л., втори 2л. и т.н.?
Мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт