Отговори
# 30
Честити месечинки на двете Валенца!
Честит имен ден на Диденцата!
Стискам палци за Ивайла на Маслинка. Дано всичко е О.К.
Анту, бързо оздравяване! Давай оризовата вода, стига да я пие, че си е гадна. Ентерола също е добре и по-можеш да го налееш в устата, защото е нужно по-малко количество.
Руми, дърпай лекичко пишока докато се къпете, по-драстични мерки не предприемай. Много малко е вероятността да ти направи проблем, при положение че спазвате добра хигиена.
Жузефина, и вие бързо да се оправяте, че идват празници!
Йойа, каква е разликата м/у Фризопепа и хидролизираното на Милупа, май се казваше Прегумил?
Сънчо, и ние от време на време имаме такива изпълнения, ама Радо не търми и почва да мрънка.

# 31
# 32
  • София
Честити 7 месеца на Вальо на Парлева и честита половин годинка на Вальо на Хепиуомън!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИЕЛА НА МАМА ЛУСИЯ, ДАНИЕЛА НА МАМА ТАНИТА77 И ДАНИЕЛ НА МАМА ДЕСИТА!  И на всички които днес имат празник!

Всички да са много здрави, щастливи и около тях да има само любов!

Аз пак за малко се вклъчвам, че трябва да излезем за малко да свършим една работа. Само да ви се оплача вече 3-та нощ Ели яде през 2-3ч., ако е бум в ръстежа е**ти. Още веднъж много ви благодаря за милите думи и пожеланията и на вас да ви се връщат. Болните да оздравяват, че празниците се задават!

# 33
  • Варна
Лелеее, заболяха ме очите от четене, много сте изписали!
Аз изкарах 3 дни в гости, шетане до припадък, нощни купони  Flutter и все още реанимирам. На всичкото отгоре вънка е е**ти студа (слънчево и -2) и не ми се излиза. Малкият е навлечен с не-знам-колко неща и кихаше цяла сутрин  Shocked Как да го ибличам не знам. Сега съм в чуденка да го изкарвам ли.
На всичкото отгоре ме "зарадваха", че на 20-ти ни викат за последната ваксина полиомиелит+ДТК и изпаднах в тих ужас като се сетя за реакцията от предния път  ooooh!. И сега точно преди 5 дни празници и без лекари ... Направо ми се иска да не се вясна в четвъртъка, да си измисля едни сополи, ама току виж дръпна дявола за опашката ... Гадост!

Тъй, оплаках се. Сега пожелавам много здраве на всички болни, стискам палци на Ивайличка за прегледа и по-късно пак ще пиша.

# 34
  • Пловдив
Здравейте на всички ! Много празнуващи днес пак. Честити месечинки на Валенцата и Честит имен ден на малките ни съкровища ! Да са здрави и игриви !

Със закъснение честита годишнина на Гери. Дъъъълги години семеен живот!
Аз да ви се оплача. Колата ни се развали и сме за никъде, направо полудавям и май повредата е сериозна, утре ще я дърпат и ще я карат на ремонт, та да видим, дано е нещо малко  Praynig. А сега да се похваля. Имаме си две зъбенца  newsm44. Снощи ги забелязах. Пожелавам й всичките така бързо и безпроблемно да ги изкара детето  Praynig А ето и почерпката за случая
Момичета кърмата ни намаля драстично, вече два пъти Вики се буди към 5,00 ч., а не го е правила много отдавна. Интересното е , че като й предлагам АМ, тя не може да засмуче биберона и не пие  Crazy ставам луда вече. Като й изцеждам в устата, мляска като луда, ама пусто неще и неще да засмуче.... незнам как ще сме занапред, все някога ще спре тая кърма завинаги и тогава незнам  newsm78. Не ми се ще с лъжичка да я свиквам да й давам мляко, трябва да се научи...
На маслинка желая много късмет и утре да се  похвали с добри новини.
Болните бързо да оздравяват и скоро да се похвалят с отлично здраве   Hands Thumbsup
И при нас е доста студено и ще ни се размине разходката пак...
Ставам, че чакам гости  Hug
До скоро   bouquet

# 35
Ха, Анту на мен ми се падна метла  Joy Joy Joy Joy

# 36
  • В сърцето на ММ
Ехо и от нас.
Честити месечинки,именни дни и рождени дни!Докато ги прочета и ги забравям.Ще ми простите. Hug
Свате,специално заради вашите зъбки се включих. Heart EyesДа са ви бели и здрави.Най-после ще могат да се ухапят младите.
Йоан два-три пъти ме гризна и сега малко със страх го храня.
Отбосно бибите-нали и ние сме само на кърма,аз купих чашка с мек накрайник на Авент и долу-горе посвикна.Но само сокче му сипвам там.Може би кърмата ти е намаляла,защото ти е дошло. newsm78Но дори и да не е така,дано малката сладурка да го хареса АМ-то.
Айде ставам да се гледаме пак,че се киснем.
Стискам палци на Маслинка.И на всички болни бебчета да се оправят бързо.
Гери,може би сте зачестили яденето заради зъбките.На мен вече не ми прави впечатление,ама снощи се беше обърнал по корем и докато се събудя да го обърна бая се е измъчил.Голямо пъшкане беше.

# 37
Бързо оправяне на всички болни майки и бебчета.
Като чета какви палави сладури имате и какви номера вече правят , благородно ви завиждам и нямам търпение и ние да почнем.
Честито на всички празнуващи   bouquet.
И само да отбележа че в началната страничка, сте ни сложили в април месец, пък ние се родихме март.
Ще излизате ли днес?Аз искам за да понапазарувам, но ми се вижда студено за малката  newsm78.На вън студ в магазините топло и ако само събличам -обличам д не настине.

# 38
Привет и от нас Hug Hug Hug

И ние да се запишем в новата темичка.
Честит празник на всички празнуващи - именни дни, половин годинка и годишнина.   bigdance2 Tada  ura

При нас нищо ново - храним се стриктно под режим, попарата си я харесваме много. Зъбки още нямаме - само мноооогооо лиги Laughing и дъвчем всичко, което хванем. Ше взема да купя този гел ПЕНСОРАЛ да го пробваме, щом казвате, че е помага. Ваксина - третата противохепатитна ще я слагаме след празниците. Трябваше на 19.12, но лекарката каза, че тъй като са празници може и януари 2008.

smile3555 Ма как нищо ново - най-важното щях да забравя. Момичета да ви се похваля ние вече заспиваме сами - не се носим на ръчички и не си пееме. Как стана това незнам. Просто бебчо сам си реши, че така му е по -  удобно. Гушкам го аз да заспи, а той ме бута. Слагам го в креватчето слага си бибероната в устата, погалвам го 2-3 пъти по главичката (много обича да го галят така), а той затваря очите и заспива. Не мога да ви опиша как ми олекна, та той е вече над 9кг. Направо бях останала без ръце. newsm44
Най- интересното е, че точно ви питах във форума за спането нощем и за заспиването, оплаках се и спряхме да се приспиваме. Сигурно малкия го хвана срам Embarassed
Ами това е за сега от нас, отиваме да си приготвим пюрето за обяд.

Приятен ден на всички!

# 39
Здравейте, мили мамчета и бебчета!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДВАМАТА ВАЛЬОВЦИ! ДА РАСТАТ УМНИ И ЗДРАВИ!  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! НАЙ-ВЕЧЕ НА ДАНИЕЛА НА МАМА ЛУСИЯ, ДАНИЕЛА НА МАМА ТАНИТА77 И ДАНИЕЛ НА МАМА ДЕСИТА!!!

ДА БЪДАТ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ МАЛКИТЕ ИМЕНИЦИ!
За пишето нашата педи каза да започна да го забелвам след 1я месец. Така правя вечер,като го къпя няколко пъти лекичко я дърпам,много леко,а когато ходим  на консултация педито прави останалото забелване постепенно.
Yoya, не ме притесняваш изобщо с въпросите си.Аз също се радвам, че има с кой да споделя, защото това много ми тежи.И аз кърмих Марти до 4 мес. ,спрях, защото не му стигаше кърмата и като започнах да дохранвам, съвсем ми намаля. На 2 мес. се обрина целия - тогава ми казаха, че се чистел още от хормоните и да не се притеснявам.(беше само на кърма)Не съм предполагала, че отново ще има проблем, защото за около 1 мес. се изчисти, кожичката му беше много нежна и гладичка.
 Проблемът започна първо по бузките- излизаха му малки червени пъпчици,все едно ухапано от комар,но с доста по-малък диаметър.След това се подсекоха гънките на крачетата, под коленцата, после вратлето и ръчичките, на края  се появи и на коремчето,гърдичките и гръбчетоМазах веднъж с Елоком, но стана по-лошо - обривът се разшири. Сега пие фенистил и калций, защото беше много зле. Разкажи и за вас - къде и как започна, как се лекувате.
Много дълго стана и се извинявам.
 EmbarassedПриятен ден на всички Heart Eyes

# 40
  • София
Здравейте момичета,

Честито на празнуващите!

По мои сметки Маслинка трябва да са в София, още не е звъняла, та значи всичко е наред. Както казват англичаните No news good news. Grinning От сутринта ги мисля, защото е много притеснително момиче. Иначе съм сигурна, че ще пътуват нормално. И стискам палци да мине нормално прегледа, в смисъл лекарят да говори така, че да я успокои.

Сега да питам, когато вече и Лъвицата е на линия, ще се събираме ли на парти или то вече коледа дойде и няма време и ще отложим на след празнично парти. Или там на 7 януари по арменски обичай. Grinning

Да кажа днес Александър падна заедно с бънджито. Майка му не го е закачила добре.   doh Падна на коленца и после се подпря на ръчички. Така че всичко е наред. Но много ме е яд, че вече съм срашно разсеяна.

Айде лек ден и не се притеснявайте за времето, а разхождайте децата. Аз имам маршрут с горе долу проходими тротоари.

# 41
...от два часа се опитвам да напиша нещо и все някой ми звъни или ми пише, ама най-после успях!  Grinning

Най-напред честити месечинки на Вальо и Вальо!  Grinning   bouquet
Честит Имен ден на Даниелчетата!   bouquet
Много здраве и късмет на всичките!  Hug

На всички болнички пожелавам бързо оздравяване!  Hug   Анту, напиши какво стана с разстройството.

Стискам палци на Маслинка новините да са добри!  Praynig

Принцеска, браво на вас!  Grinning  Разбирам те напълно, и ние сме над 9 кг...  Rolling Eyes
Анту, много е готина тази баница с късмети! На мен ми се падна учение, може би това е знак да си напиша най-после дисертацията и да взема да завърша  Laughing   
Ася, честити ви зъбчета!!  И другите бързо и леко да излизат  и да са здравички и бели  Hug

Като говорим за зъбчета, някоя от вас взела ли е от тези четки за "упражнение" ?  Четох някъде, че като излязат първите зъбчета е хубаво да се даде на бебчето четка за упражнение, за да свиква с нея и да не се страхува после... ама знам ли... Thinking  На мен ми допада като идея.

Иначе, да се похваля, и ние пълзим  Flutter - напред и бавничко, ама важното е, че не сме чак такива мързели, за каквито се представяхме Wink  Е, трябваше да ни дойдат гости, за да ми отворят очите какво може моят син, ама карай да върви, важен е крайният резултат  Laughing

# 42
Привет и от мен  Hug.Честито на всички празнуващи именници и месечинки да сте живи и здрави   bigdance2 Tada.Ася честити ви зъбчета дано и другите да излязът без никакви проблеми.Анту стискам палци Максим да се оправи  Praynig и много готина баница на мен ми се падна МЪДРОСТ  newsm78 може би ще помъдрея  Crazy.Ох дано и при Маслинка всичко е наред  Praynig.Иначе ние сме добре ходихме на консуртация направо ме е срам да ви кажа колко тежи моята Симонка  Embarassed сигурна съм че е най малка от всички тук  Tired.Правихме и изследвания но още не съм ги занесла на доктора да ги види днес нямах време.Но като чета там каквото разбирам какво не мисля че пише че хемоглобина й е 98 и се притеснявам не е ли много нисък да не би да има анемия  ooooh!.И още малко да се пооплача днес ходих и на зъболекар за тия мойте венци и нямам никакво подобрение след антибиотика каза ми да взимам вит.С да джабуркам с Елудрил и ако не минат след нова година пак да хода да ми изписва антибиотик направо ще изперкам момичета ако знаете нещо за върпалени венци казвайте готова съм на всякакви методи само да ми минат че върви към парадонтоза  Cry.Ох стига съм мрънкала че ми става зле като се сетя.О и забелязах много нови престрашили се мами добре дошли при нас надявам се че ви харесва защото аз без Юнките вече не мога  Mr. Green.Лъвице поздравления за чудното заглавие както винаги е супер   bouquet.

# 43
  • В сърцето на ММ
Чоко,и аз съм така.Тъкмо сега четох,че помагало дъвкането на чимшир-1-2 пъти в месеца,дъвкането на прополис,или приемане на капки Цитросепт.Чувала съм и за паста за зъби Пародонтакс.Но аз я ползвам и още не съм видяла ефект.

# 44
  • Варна
Брех, брех, брех! Ден и половина нямам нет и вие сте изписали старата тема, че и 3 страници от новата. Пък колко хубави събития съм изпуснала  Laughing.

Честити месечинки на всички порастнали бебчовци вчера и днес!  Hug Hug Hug  bouquet newsm59

Честит имен ден на Даниелчетата!

Гери, честита ви годишнина на патерица! Все така да се обичате и уважавате и на всяка от многото годишнини да ти правят питка с мнооооооооого любов.   bouquet

Ди80, честит ви порастнал батко!

Анту, Жузефина, бързо да оздравяват дечковците!  Peace

Маслинка, стискам всички палци!  Peace

Ася, честити ви зъбчета! Всички така бързо и безпроблемно да излязат.

Чоко, тук имам една енциклопедия на народната медицина и здравето и в нея пише (една от рецептите), че клеевата тинктура, което е прополис, помага. 2 с.л. се разтварят в 1 ч. ч. предполагам вода, защото не пише какво, и се жабуриш 3 пъти на ден след хранене. Второ - в 500 мл. вода се варят 15 мин. 2 шишарки от смърч. С отварата се изплаква устата няколко пъти на ден. До 2 седмици възпалението минавало. Това ми се вижда по-приятно. Трето - в 500 мл. вода врят по 1 лъжица лайка, смрадлика и сода бикарбонат. Прецежда се и се жабуркат венците. Ами това е има и още, но тези ми се видяха най-достъпни.  Peace

Айде аз отивам да си правя чай, че ме боли гърло.

П.П. Нищо не казахте за новите никове. Ще ни разпознавате ли вече  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт