Отговори
# 15
  • welcome to the Jungle
Маслинке, пожелавам ви лек път. Да пътувате спокойно, без никакви притеснения и да намерите бързо ТРЕТА ГРАДСКА БОЛНИЦА. Ще ти пусна моя мобилен на лични, та ако ти се наложи нещо - да ми звъннеш  Hug.
Естествено, най-много ще се моля докторката да ви каже само успокоителни думи и нещата да са наред  Praynig Peace!

Момичета, изпуснала съм страшно много поздравления  да изкажа на всички ви, и на бебетата, и на празнуващите по всякакви поводи  Embarassed bouquet.
Ще наваксам бързо  Wink
Утре Оги тръгва на детска ясла и въпреки, че съм зарината със задачки от ранна сутрин, ще съм за повече време във форума Hug. или всъщност да видим, че нещо кихавиците този следобед, в къщи бяха много повече от обичайното  Confused

Анту, давай оризова вода спокойно  Peace. А всъщност как броиш разстройство? Щото на нас педиатър ни каза, че разстройство е над 8 акания за 24 часа  Thinking.
Ако се притесниш - купуваш бързо лечебна хумана  Peace ( тук Бърди, ще каже НЕ!, а педиатърката ни ДА), даваш и ЕНТЕРОЛ (за стабилизиране на чревната флора, даваш на 5 минутки 1 лъжичка физиологичен разтвор + мъъъъничко захар в лъжичката и така  Peace
ДАНО СЕ СПРАВИТЕ БЪРЗО, че сигурно чудесно знаеш, че бебетата се обезводняват адски бързо. Всъщност ти май кърмеше..та ако не бъркам, сваляй сутиена и бебето в ръце  Flutter, че тази рецепта е най-добрата от всички изброени  Flutter Hug.
Пиши какво става  Praynig

# 16
Честит празник на всички празнуващи днес!

Момичета нямам много време за писане защото детенцето ми е болничко  Cry Cry
За голямо съжаление аз я заразих защото първа се разболях ама като няма кой да ми я гледа.Майка ми и тя е болна така че се наложи да се гледаме сами и така стана лошата работа!Тече ни нослето като река и кашля милото.За сега няма температура дано не вдига!

Отивам да лягам при нея че се буди през 15 мин!Лека нощ на всички утре повече!

П.С Маслинка чакаме хубави новини утре!

# 17
  • Пловдив
записче и от мен, утре повече, че много ми се спи вече  Tired лека

# 18

Анту, давай оризова вода спокойно  Peace. А всъщност как броиш разстройство? Щото на нас педиатър ни каза, че разстройство е над 8 акания за 24 часа  Thinking.
Горе-долу така е, Лъвичке. Sad И освен това е тревно зелено. Cry Милото ми детенце! Само на кърмене сме, не съм го захранила още, но ака след абсолютно всяко кърмене, което на неговите почти 6 м. не е нормално. Абе разстройство си е. Sad Мерси за съветите  Hug, започнах с оризова вода, утре сме на доктор да видим какво ще каже. Моля се гърдичките му да са чисти, а ако е само гърлото, ще го лекуваме някак. Утре пак ще ви пиша.
Жузефина, и на вас бързо оздравяване!  Hug

# 19
 HugЗдравейте пак!Честито на празнуващите!  bouquet
Ама и аз каква съм smile3538!!!Докато се ориентирам, то вече нова темичка...Простете за невежеството Embarassedновак съм - то си пише.
 Да кажем нещо и за нас  - Марти се обръща newsm32, но с лазенето хич го няма,зъби нямаме,нищо,че ни тормозят! Ние също имаме проблем - АД,за жалост, много е неприятно.
До сега освен Фризопеп милото не е вкусвало нищо още.Направо ме е страх,кога ще го захраня с тези непрекъснати обриви smile3518...
Днес ходихме за подаръци и му купих едни чашки за редене , а той,нали не разбира още как да си играе с тях, направо ги изяде Wink
Дано да растат безгрижно и да са здрави тези малки бонбончета!
Маслинке, лек път и дано всичко е наред. Да пътувате спокойно, без никакви притеснения.
Хайде лека нощ!Утре ще се включим пак 1countingsheep

# 20
здравейте и от мен,днес мъжа ми имаше рожден ден много ми се ще да кача някоя снимка на вкусно изглеждаща торта  и да почерпя,но незнам как ,пробвах ,но не ми се отдаде...както и да е чувствайте се почерпени.
Гери ,честита годишнина,да сте здрави ти и  любимите ти хора!Златен мъж имаш,каква питка е направил само,късметлийка!
Здравей,didinka77, добре дошли с Марти,да ти е живо и здраво детенце Диди!
Бях попитала мамите на момченцата,забелвате ли пенисчетата им ,какво ви съветват докторите?

# 21
Честити 7 месеца на Вальо на Парлева и честита половин годинка на Вальо на Хепиуомън! Да растат здрави, умни, палави и щастливи деца!Руми, честит рожденик на патерици!   bouquet Да ти е жив и здрав, да те слуша, да те обича, да те глези! По въпроса - с две момичета съм, мила. Не мога да помогна. Но някоя по-компетентна мама ще се включи със сигурност  bowuu
Дидинка, защо пиете Фризопеп за АД? Ние сме с АД почти от родилния дом, а тогава бяхме на кърма. И почти 4 месеца сме се кърмили. Не са ни изписвали специално мляко (ама и те нашите доктори са пишман доктори). Знам, че понякога двете заболявания са свързани, но като нямате доказана хранителна алергия, се чудя  newsm78 С какво се мажете? Къде са ви обривите? Дано не съм нахална. Едва ли мога да помогна, но поне да си споделим  Hug
Анту, бързо да се оправя детенце... Горкичкото. Много ми е жал  Praynig

# 22
Привет на всички майки и бебоци,
на болните да се оправят бързо и да пишат как е тяхното състояние. Ние за сега сме добре, от два дни се опитва да го слагам на гърне и за моя изненада се изпишква по малко. Като за начало е добре. Първите пъти му беше гадно мрънкаше даже и на рев го избиваши, а снощи като го сложих взе да си тропа с крачетата  Joy Joy Joy
ри нас валя сняг и не сме излизали няколко дни, но днес мисля да слагам найлона и навън малко за около 30мин. до час. За сега е това   bouquet

# 23
Добро утро и ат нас!
Честито на празнуващите днес  като им пожелаваме безгрижно детство!
При нас има много малко сняг , но пък е много студено и не можем и да си помислим за разходка .

Лек път на Маслинка и дано чуят само добри новини от лекаря! Praynig
Бързо оздравяване на болните !

Е това за сега от нас , че на малката и се спи и само мрънка така че после повече.
Приятен ден на всички!

# 24
Ами ние да почерпим виртуално  smile3510 ,днес малкото ми съкровище има имен ден!!! Да са живи и здрави всички именници малки и големи носещи името ДАНИЕЛ,ДАНИЕЛА,ДАНАИЛ и т.н. производни! Анту не се шашкай Диди също беше 2 седмици с разтройство давах спокойно оризова вода по съвет на Маслинка ,ентерол до 2 прахчета на ден и лечебната хумана,а и я оставих седмица само на кърма после започнах постепенно пак да захранвам и първо с морковче ,че е запичащо.Маслинкауспех днес стискам палци всичко да е наред!!!Нас много ни мъчат зъбки единия проряза венеца ,но много я мъчи още не спи и много плаче давам хамомил мажа венците ама... положението е отчайващо вече се примирих с неспането ,но така жално да плаче миличкото с едни такива сълзички сърцето да ти скъса  Cry

# 25
Добро утро и честити празници - честита месечинка на Валентин, да расте умно и здраво детенце, за радост на мама и татко. Честит рожден ден на половинката на Румяна, честит имен ден на детенце на Лусия.

Милички, много гадно, че сте болни, мъчно ми е за вас. Да се разминавате бързо с всякакви гадни вируси и настинки. Анту, Жозефина, стискам палци днес да е първият ден от оздравяването на малките.

Маслинка трябва да е вече на път, стискам палци всичко да е наред ... да се връща скоро, да пише хубави новини.

Еви, ехеее, вие цял детски увеселителен парк сте спретнали  Mr. Green

Хубав ден ви пожелавам и поне малко слънце следобед за разходки  Hug Heart Eyes

# 26
Хей, бебоци, я да се стягате и да не притеснявате майките си.
На болните - бързо оздравяване.
На празнуващите днес - честито!!!!!  ura  ura  ura  ura newsm18 newsm18
Сега да ви се оплача от моя герой - сутринта така се беше наакал, че чак от памперса му излизаше Rolling Eyesи милото нали не може да си каже, та докато го измия така си е стояло Flushed
Е хайде после пак, днес следобед сме на консултация, като се върнем ще пиша колко сме пораснали.

# 27
Добро утро!Честит празник на всички именници!Да са живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet
Честити месечинки на всички бебешори!Да са много здрави и винаги щастливи и усмихнати!
Руми,на големия син не съм правила нищо на пишката,като стана на 6м докторката му го забели и не сме имали засега проблеми.Но сега на Стами докторката на почти всяка консултация го гледа и ме кара да го отварям по време на банята.Но аз го правя когато се сетя,не сме много редовни в тази дейност.
Лусиа,дано скоро да излезе зъбчето,че да спре да се мъчи детенце Praynig
Стами не е излизал два дена на разходка,но днес има малко слънчице та ще излезем малко.

# 28
Лъвице  Hug заглавието е  супер Wink. Лека от мен и палцестискане за маслинка всичко да мине добре!Хубав ден ви пожелавам момичета и тед_, излезте как няма да излезете.
На въпроса за кърменето и нощното събуждане.Кърмя го вечер давам му добавка изпива около 140 и заспива в 22:00 събужда се малката гад в 2:30 и е буден около час час и половина и после му давам циц и мир до 7 часа.Ади цунки мунки   bouquet

# 29
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДВАМАТА ВАЛЬОВЦИ! ДА РАСТАТ УМНИ И ЗДРАВИ!  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! НАЙ-ВЕЧЕ НА ДАНИЕЛА НА МАМА ЛУСИЯ, ДАНИЕЛА НА МАМА ТАНИТА77 И ДАНИЕЛ НА МАМА ДЕСИТА!!!

ДА БЪДАТ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ МАЛКИТЕ ИМЕНИЦИ!

Общи условия

Активация на акаунт