Отговори
# 165
  • София
Асе, много е трудно и аз не се сещам какво да  й дадеш, защо не погледнеш в кърмаческия. Докато решиш прави различни комбинации ог вече даваните.
BARBORANA, честит подарък, супер че малката й се радва. Дано баткото наистина е израстнал и няма повече пристъпи.
Syncho, браво за мерките.
Принцеска, успех в покуптите. Дано успеете да вземете това, което сте харесали.
Анту, малкия да се оправя бързо. За АБ не се ядосвай, важното е да не се прекалява, аз не бих могла да гледам малката да е болничка и не знам дали ще мога да я оставя с дни с Т.
Чоко, и аз викам да ни почерпи Светли преди да са ги изяли, а тя само пусна мухата и се ски. Laughing
mmm_, Чоко, ох това НОИ  #2gunfire Защо не подадете жалби? Дано до края на месеца ви преведат парите.
Yoya, дано започне хапва пюренцата с повече желание.
Маслинке, е ти ме разби аз си мислех, че ще я разхлаби, а то какво да я запеча повече  ooooh! Нали ябълката била метлата на стомаха?
Елфи, при вас е весело ааа и те плюе, халказанка! Grinning Да я нацелуваш малката сладуранка. Ако и утре не се изходи нормално може да пробвам капките.
Ани, и на мен още не ми е дошъл цикъла. А и не ми липсва, то и преди бременноста ми беше нередовен. Сега ще видим кога ще дойде.
jeninik, мерси за инфото. Ще го имам в предвид когато ни почнат и нас зъбките.
EvieAndie, къде ги поръча календарите. Поикажи гииии.

Е, Елена поспа час. Сега да видя дали ще е спокойна до 20ч.

# 166
  • София
EvieAndie Алекс направо умря от кеф след като го натъркахме с лука - искаше още и още,  явно доста му олекна на детето.
Ми как няма - преди това така викаше, че се чудехме кво да направим, мъжа ми дори започна да му масажира венците и после ни в клин, ни в ръкав вика "Донеси малко лук" . И аз в първия момент се втрещих, ама като видях, че действа почти веднага и че на малкия му харесва, се успокоих. Сега ви препоръчвам този метод с две ръце  newsm44.

# 167
имаше мама която даваше попара, ако не се лъжа. Та искам да попитам колко време държи сиренето във вода за да се обезсоли добре?
Знам че за бързо обезсоляване се поставя във топла вода, но не съм го правила, но все пак някой ако има опит нека сподели.

Да аз съм тази мама  Grinning Heart Eyesами държа сиренето  във вода цяла нощ и на сутринта е обезсолено.Аз повече обезсолявам на един път за да не си играя всеки ден.Ивайла много я обича тая попара.Оле сега се сетих ,че забравих да и купя сухари за утре ooooh!.Щях дати пиша да не и вземаш от ръжените сухари защото бебенцата неискат да ги ядат/поне повечето в това число и моята госпожица/
Тъкмо мислих да почвам с попарата - ще се възползвам от съвеите ви. А дали можете да ми препорачате марка сухари?! newsm03

# 168
  • Варна
Абе, девойки, попарата не е ли след 7мия месец. Такива са ми спомените.

Ехеее, Жужата, появи се най-накрая.  Hug

Гери, не че на мен ми липсва, но да не стане някоя "инфекция", че с тези майчински, макар и вече 220 лв. (как ли ще успея да ги изхарча  Mr. Green), няма да се оправим с 3 броя  Laughing. Всъщност с Вики ми дойде като стана на 6 месеца и ми спря кърмата.

Йоя, а кажи сега, че си учила в икономически техникум и сигурно ще излязат още поне 10 съвпадения  Heart Eyes. А пък то машиносписка наистина звучи древно  Laughing. Доколкото помня съм машинописка ІІ категория, как звучи само  Joy. Дано Мишето почне скоро да хапва с апетит, че мъчно се гледа злоядо, но ти знаеш де. Аз нямам опит  Simple Smile и дано не придобивам такъв.

Жени, лошо няма с лука, поне не е чесън  Wink.

Анту, не се ядосвай. Станалото станало. Поне ще си спокойна през празниците.  Hug

А за тези от НОИ, аз пращах имейли (2 бр.) и след това ми коригираха сумата. На братовчедка ми също и бяха забавили доста преводите и тя беше написала един покъртителен имейл  Mr. Green,  след което веднага и отговориха и и преведоха парите.

# 169
Аничка, добре че попита да се успокоя, че и аз си мислех, че съм само аз. Ми то как да ми дойде като Радо само през нощта яде поне 3 пъти #Crazy
Сънчо, пробвай с пшеничните сухари на Пападопулус /така ли се пише?/. Поне тях ползвах с Гого, а и аз ги хапвам. На елит са по-безвкусни, а тези в сивата опаковка сигурно са на Ci Ci Bebe - не съм ги пробвала, но беб. им бисквитки са готини.
Гери, този тест не се поема от ЗК. Струва около 100 лв. и се прави от алерголог при основателни съмнения. За запека - тиква + пюре от меки ябълки или сини сливи=препълнен памперс Laughing А за коша поразпитай майка си или свеки, те са от нашето бебешко време и сигурно има на някой таван или в маза. Аз вече бях тръгнала да търся да купувам нещо ново, ама те почват от 200лв люлките, а и ние сме вече големички

# 170
Здравейте и от мен,

Анту - пиши как е детенцето, дано се оправи от антибиотика и после никога да не прибягвате до него.
Маслинка - чудесни новини, радвам се, че Ивайличка е добре и не се налага някакво специално лечение Hug
Лъвичке, как са мъжлетата? В класа на сина ми в момента са болни 12 деца ooooh!
Щък, като гледам Коцето само веднъж значи се буди през нощта, а моето Габе към то 5 пъти някъде, само аз ли съм такава късметлийка? И явно не е от глад, понеже дадох и АМ няколко вечери, но това не промени нещата.
Blues, къде се загуби? Пиши как е твоя Ивчо.
Gery80, и моето Габе си е все така запечено, дори и след пюретата, даже вчера дадох плодово круша и ябълка с надеждата, че ще подкара нещата Grinning, но не стана нищо и горкото само се пъне.
И аз мисля, че за попара е още рано май. Тед, откога я даваш?
И да питам мамите - посъветвайте ме за някоя каша, но да не е оризова, каква да взема за Габето?

Поздрави на всички и хубава зимна вечер  bouquet

А, Гоголина, сега видях твоя пост, не си само ти в борбата през нощта Laughing
А и да попитам - някой давал ли е вече бисквити Плазмон има едни видях за бебета, откога могат да ги хапват?

# 171
  • Варна
Лаленце, аз взех преди няколко дни бисквити на Плазмон - ванилия за над 4 месеца. Два пъти и слагах в плодовото пюре и един път и дадох да смуче, но я изпусна и настана луд ред, че изчезна бисквитката  Joy.

# 172
Гери, при нас единственото ефективно нещо против запек си остава ябълковия сок. Нито тиква, нито круша, дори сини сливи съм давала ... Не знам дали даваш сокчета, де, някои мами ги отлагат за по-късно. Което ме подсеща: Маслинка, за портокалов сок е много рано, недей, цитрусите се въвеждат в менято доста по-късно, защото са потенциални алергени. Извинявай, че така директно ти се меся, дано не те обиждам, но мисля, че си заслужава да те предупредя

# 173
Лаленце, бишкотките Плазмон са два вида с и без глутен, дават ги след 4 месец. Има ги и натрошени в метална кутия като АМ, ползват се като добавка за засищане. Аз съм давала на Радо да ги смуче и много ги хареса. А за кашите, зависи до къде си захранила, аз лично предпочитам на Милупа, на Фризокрем стават на бучки.

Гого вече си получи първия подарък. Дядо Коледа идва в градината и му донесе въртолет с дистанционно. Само не могат да се разберат с баща си  Joy Радо ще получи ново столче за кола, че в кошницата ми е трудно да го закопчавам вече. Купихме на Кангаро Джърни.

# 174
jeninik радвам се,че е помогнало  Hug аз мислех,че може да му е люто или нещо такова ама те бебоците са така  Wink
Аничка значи може да даваме бисквитки? Ама ние сме яли само оризова каша досега има ли проблем?
По този повод освен оризова каша какъв друг вид каша мога да давам, за да не и омръзне на бебка?
GERY80 календарите ги направих във фотото в ХИТ. Цветовете са жестоки (на живо) Peace
това са трябваше месеците да са от долу ама айде другия път 
П.П. и аз да се намеся раничко ние за цитросите  Peace

# 175
Привет пак от нас !
Ние отскочих ме за бързо до док за нослето , но няма нищо и гърлото е спокойно.
ЕвиАтдие подаръкът ние от Испания и към него имаше каталог с други играчки и аз харесах една гъсеница и ги потърсих тук , но няма. Но лесна работа при нас ще си поръча ме на баба и дядо Mr. Green.
Гери80 в ябълката има пектин и я дават за разтройство , но пък при нас имаше обратния ефект и ни помогна при запичането от Нан , така че пробвай може и при вас да има този ефект Peace
Относно кухнята нещо не ми допадна и пак си оставаме на пюренца иначе менюто включва зеленчуково , месно пюре и различни десерти като грис ,кисел ,нишесте и някакви кремове.Може да се избира само зеленчуково ако детето все още не яде месно.На вкус са хубави , но не са пасирани много хубаво , а  Ивет яде само по гладки смеси даже пюрето ако е по гъсто му прибавям АМ.
Ох това дете ще ме умори  взе та заспа докато пишех и после ще заспи в никое време ама какво да го правя милото все се беше оклюмало , че го събудих за да ходим до док.
Лалето аз преди давах на Хумана , а сега взимаме Слънчо и много ги харесва  , а иначе попара от 6 навършени още малко и нея ще почнем.
Аз взех на Плазмонт гранулирани бишкоти те с в кутия като АМ и ги слагаме вечер в млякото .За разлика от бишкотите те са без глутен и могат да се дават от 4 месец , а бишкотите са с глутен.
Е хайде че се отнесох и забравих да спра оставям ви за сега  , че отивам да папкам че ще взема да заслабна Mr. Green , а килограмите трудно се правят Mr. Green Mr. Green

# 176
Барборанче много вие хубаво името на госпожицата Hug Аз ако имам второ момиченце съм решила да го кръстя така  Peace

# 177
  • Пловдив
 Хелоууу отново
EvieAndie много хубави календари и аз исках да направя с Вики, но ще видим кога ще отида да си харесам.
BARBORANA добре, че всичко е ОК с детенце!
elfy голям "майтап" сте били с яденето днес  ooooh!
Болните  да оздравяват бързичко, че идват празници и трябва всички да са здрави  Praynig
Ние пък си оправихме колата . Повредата беше дребна и слава Богу. И още една добра новина, следобед ми звънна нашата счетоводителка и ми вика "Асе идвай утре, ще има голяма изненада". Това ще рече, че ще ми дава париииииии, понеже са получили 13-та заплата и на мен явно ми се полага за месеците, през които съм била на работа. Изкефих се много. Та значи утре яхаме  и хайде към Пловдив....
Чао ви за сега

# 178
ЕвиАндие много хубави календари нищо следващата година всичко ще бъде Ок Peace
Относно името но малката тя е кръстена на баща ми той се казва Иван и тъй като Ивана не ми харесва много бяхме решили ако е момче Ивелин и момиче Ивет .Някой не го приемат защото правилно било Ивета ама на мен хич не ми пука Twisted Evil за хорското мнение Mr. Green
Ася82 браво за колата Peace , че и аз без МПС съм за на никъде , че как сме свикнали не си представям ако се развали #Crazy

Е къде се изгубих те , аз се нахраних хем солидно към 6-7 сандвича принцеси и сега мога да пише до сутринта , то хората са го казали "Гладна мечка хоро не играе , а сита да " Mr. Green Mr. Green
Лека вечер за сега после пак ако ми остане време!

# 179
Ася82 блазе за паричките аз утре трябва да звънна до госпожите в НОИ да видя дали евентуално са ме включили в плащането за тази седмица #Cussing out.Направо ми идва да ги  #2gunfire #2gunfire , че като се сетя за болничните как ги изплащаха направо лошо ми става.

Е пак се унесох  ooooh! ама какво да направя Whistling като ми е дошла музата за писане Mr. Green Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт