Отговори
# 150
  • София
Гери те и другите са ти казали, ма и аз да се включа. Теди преди акаше на 3 дни някъде. От 4 дни и давам тиква и вече ходи всеки ден. така че давай и още тиква и трябва да се регулират нещата. Изчакай и не бързай с други неща. Дано бързо се регулира стомахчето и  Peace
Анту стискам палци бързо да ви минава  Hug

# 151
Момичета малката се запече от пюренцата. До сега е яла само картоф и морков, днес за първи път й дадох картоф+тиква (хареса й), днес е четвърти ден да не е акала нормално, вчера и преди малко се изходи с по една малка дарадонка. Кажете какво мога да й дам да се освободи стомахчето, че милата само пръцка и се пъне.
Сега почвам да ви чета и после пак ще се включа.

Да ни е честито! Тези в парламента заслужават  #2gunfire не мога да ги трая! Подиграват се с народа, а непрекъснато си увеличават заплатите. Добре, че поне изравниха майчинството с мин.работна заплата.

Ами крушата разхлабва.Направи и сокче.Нищо неможе да и стане от крушата.Аз отдавна цедя на Ивайла такъв сок.Ако не пюре от круша и купи

# 152
mmm_ и на мен тези от НОИ са ми болната тема чакам си парите от Септември пък за Октомври и Ноември не искам и да мисля  ooooh! колкото и пъти да ида до там да проверя какво става ми казват че ще ми ги преведат а още ги няма направо прекаляват  #2gunfire.И много ти благодаря за комплимента де да се чуствах така  Crazy.

# 153
Момичета малката се запече от пюренцата. До сега е яла само картоф и морков, днес за първи път й дадох картоф+тиква (хареса й), днес е четвърти ден да не е акала нормално, вчера и преди малко се изходи с по една малка дарадонка. Кажете какво мога да й дам да се освободи стомахчето, че милата само пръцка и се пъне.
Сега почвам да ви чета и после пак ще се включа.

Да ни е честито! Тези в парламента заслужават  #2gunfire не мога да ги трая! Подиграват се с народа, а непрекъснато си увеличават заплатите. Добре, че поне изравниха майчинството с мин.работна заплата.

Ами крушата разхлабва.Направи и сокче.Нищо неможе да и стане от крушата.Аз отдавна цедя на Ивайла такъв сок.Ако не пюре от круша и купи

И аз съм за сокчето от круша Peace

# 154
  • София
Честита половин годинка на Петя и Яна! Да са живи, здрави, послушни и засмяни!
trapezica, честит рожден ден! Да си много здрава, много обичана, много злезена и много слушана!
mmm_, честит рожден ден на баба ти! Да е жива и здрава!

Босилече
, е щом свеки настоява, няма да се дърпаш я ....  Laughing Аз си мислех първо да взема от тези накрайници, които се слагат на пръста, хем ще е по-лесно, хем и двете да свикнем.
Yoya, какво стана със захранването? Предложи ли морковче? Снощи тъкмо да ти пиша и Елена се събуди с рев, та не успях да се включа пак.  Hug
jeninik, издай тайната на бабешкия лек.
Елфи, дано, че мъжът ми се закани, че докато спи ще седи над леглото й и ще повтаря та-ти.  Joy, пък ще видим. Ох, дано вързо отмине това неядене.
Светли, покажи сладките, преди да ги изядете. Лесно ли се правят, да взема и аз да се опитам да ги направя.
Супичка, а защо не пробваш с домашно приготвен морков? А щом са еко, супер.
BARBORANA, при нас няма такава млечна кухня. Какво им е менюто?
mmm_,  аз на моя му казах за падането от дивана, и още мрънка. Ще се замисля занапред дали да му казвам всичко.
Гоголина, май и аз ще питам нашата сега като й всемат кръв дали може да пуснем това изследване. Ех, как искам и аз такъв кош да имам и да се приспива вътре. На нас приспиването през деня ни е ужастно, ето сега си търка очите и мрънка, майче пак ще ме изкара на разходка, а днес така не ми се излизаше.
Тед, дано и за напред продължава така да си заспава самичък и да е спокоен.
carmell, вярно е, че мъжете се панират  повече от нас. То заради това природата е направила така, че ние да раждаме.

Ох, Елена е непоносима и ще излезнем за малко. После пак.

# 155
Честит рожден ден, Трапезица! Да си жива, здрава, винаги усмихната и много щастлива!   chef
Чоко, много е сладка Симонка на снимката на аватара.
Супичка, споко. И ние сме от неядящите. Картофа – хич не й се нрави. Моркова – абе хапва го, но определено не й доставя удоволствие. Като си види млякото и засиява.
Бърборанка, сподели за кухнята. Какво ви беше днес менюто? Ние няма да ядем от такова чудо в близката година заради алергията, но ми е интересно.
Карамел  doh как не се сетих да си копна поста  Embarassed  Embarassed  Embarassed Ей сегичка ще го свърша. Добре, че сте ми умнички  Hug Не знам какво щях да правя без вас
mmm, много да й се радвате на тази баба. Явно е голяма свежарка. Да ви е жива и здрава!
Босилече, мерси за инфото за четките  Hug
Гоголина, кажи ми за този тест повече. Какво точно ти назначават? За колко време стават резултатите? Достоверни ли са? Колко струва? И други подробности, каквито се сетиш. Пиши ми на лични, че да не спамваме темата. Благодаря  Hug За спането – същата работа сме Само дето се люлеем на шезлонга или още по-лошо – в ръчички  ooooh!
Аничка, ето още едно общо нещо – и аз съм машинописка (леле колко древна звучи тази думичка)
Дидинка, мисля, че Певизона е КС за съжаление. Но пък ни помогна. И Мишето се зачервява силно след баня. Иначе нея не сме я мазали с нищо друго освен козметика. Докато кака й(имаше същите проблеми, макар и в по-слаба форма) сме пробвали какво ли не – Елуком, Фусидин, Адвантан, Линола фет. Само Певизон ни помогна. И аз сега (признавам – без лекарско предписание  Embarassed ) направо към него посегнах. Слава Богу свърши работа и дано да не се налага повече  Praynig
Анту, сори за АБ. Дано да ви помогне и да е за пръв и последен път.
Гери, не знам какво да те посъветвам за запека. Дано да ви се регулира стомахчето и да не се мъчи повече детенце. Иначе тази седмица давам морков. Като, че ли го яде повече, но все пак не е с  кой знае какъв ентусиазъм. До сега давах само домашен. Имам моркови и за утре, но в четвъртък  ще й дам купешко и се надявам поне него  да го хареса. При вас как е апетита?
Айде, че на Мишката й доскуча и мрънка

# 156
Мами, сигурно сте го коментирали този въпрос, но да ви питам все пак! Има ли някой който да дава пресен сок? От какво го правите? Аз се чудя тия ябълки и моркови с какво да ги сменя

# 157
  • София
Момичетааа, благодаря ви за съветите! Hug Дадох й малко пасирана ябълка, дано да има ефект.
Благородно завиждам на бебчетата, които си спят спокойно в къщи. Спасих положението, като сега цока и дано поспи в мен малко. Косата ми е влажна и не ми се излиза. Та ще използвам да си допиша.

Yoya, да чукна на дърво за сега Елена си хапва с апетит.

# 158
имаше мама която даваше попара, ако не се лъжа. Та искам да попитам колко време държи сиренето във вода за да се обезсоли добре?
Знам че за бързо обезсоляване се поставя във топла вода, но не съм го правила, но все пак някой ако има опит нека сподели.

# 159
имаше мама която даваше попара, ако не се лъжа. Та искам да попитам колко време държи сиренето във вода за да се обезсоли добре?
Знам че за бързо обезсоляване се поставя във топла вода, но не съм го правила, но все пак някой ако има опит нека сподели.

Да аз съм тази мама  Grinning Heart Eyesами държа сиренето  във вода цяла нощ и на сутринта е обезсолено.Аз повече обезсолявам на един път за да не си играя всеки ден.Ивайла много я обича тая попара.Оле сега се сетих ,че забравих да и купя сухари за утре ooooh!.Щях дати пиша да не и вземаш от ръжените сухари защото бебенцата неискат да ги ядат/поне повечето в това число и моята госпожица/

Гъсето аз правя пресен сок от ябълка ,морков/не съм и давала много моркови/ круша,портокал.Ама нищо не смесвам.мОже би защото и аз необичам да ми е смесен сока.
Гери ябълката малко запича ,но дано да не и влияе.

# 160
# 161

Да аз съм тази мама  Grinning Heart Eyesами държа сиренето  във вода цяла нощ и на сутринта е обезсолено.Аз повече обезсолявам на един път за да не си играя всеки ден.Ивайла много я обича тая попара.Оле сега се сетих ,че забравих да и купя сухари за утре ooooh!.Щях дати пиша да не и вземаш от ръжените сухари защото бебенцата неискат да ги ядат/поне повечето в това число и моята госпожица/

И ние сме на попарка сутрин вече повече от седмица. 1 нощ наистина е достатъчна за обесоляването на сиренето.
maslinka има едни сухари - сива опаковка с бебенце - ти тях ли използваш за попарката? Или може би други?

# 162
Ч Р Д на trapezica Party Time
Честита половин годинка на  Петя и Яна!    bouquet
jeninik разкрий бабешките лекове , щом има ефект, а термометъра го купих от аптеката , беше единствения с меко накрайниче  Simple Smile Благодаря за инфото
Светли, много доре звучат тези сладки може и аз да ги пробвам  Wink
  май и ние сме на същия хал със захранването, самоче тежим  6.500  Confused
ted много сте самостоятелни  Laughing
carmell, благодаря за инфото, аз още мисля  newsm78
Gery80 пробвай с крушата, аз бях писала но Рая се опровя с чайчето на Blevit L-разхлабващ понякога само 10 гр. са достатъчни  Simple Smile успех!
asq82 аз първо дадох ябълка като ниско алергенен плод се препоръчва  Heart Eyes дано ви хареса, че на нас нищо не ни харесва за сега  Crossing Arms

Аз да ви се оплача Рая се научи да плюе и днес , правейки се на маймун само и само да отвори уста и да хапне нещо- та налапа пюрето и после го изплю срещу мен в лицето ми  Joy направо се ококорих, голям тарикат е това дребното  Mr. Green

# 163
  • София
Здравейте и от мен!

Първо да честитя на всички празнуващи:
Честит рожден ден  nbirthday на trapezica! Пожелавам много здраве, късмет и споделена любов!

На бебочките Петя и Яна - честита половин годинка! Да растат жизнени и енергични, да са весели и засмени!

mmm честито и на твойта баба! Още дълги години да ви се радва!

Анту и аз да изкажа съжаление, че се е наложило да се оправяте с АБ, но пък както казват "Всяко зло за добро" - поне детенце ще се оправи  newsm10 и ще ти е по-леко по празниците.

Ася, благодаря за инфото за парите - не че ще успеем да си гледаме съкровищата с тях, но пак по-добре 220 отколкото 190.

Аничка и аз съм така. Но разбрах, че може и повече от година да не ти дойде, ако продължаваш да кърмиш интензивно.

А по отношение на лека за зъбчетата и венците - става дума за най-обикновен лук. Взима се един слой от по-средните, маха му се ципата /тя е от към месестата част/ и със същата тази месеста част се натъркват венците на бебето 7-8 пъти. Това омекотява венеца и гарантира облекчение поне за няколко часа. Аз снощи намазах малкия и до сега още не се е размрънкал. Е, продължава да пъха всичко в устата си /включително и моите пръсти  Grinning/, но това си е в реда на нещата и най-важното е, че не реве.
За този начин на облекчаването знам от мъжа ми /каза ми го чак вчера  Flushed, ама кво да го правиш - мъж/, а той пък го е изпитал с предишните си деца /има три  Embarassed/, та така че методът е проверен на практика не само то мен. Не се притеснявайте, че на бебчо ще му люти, защото лютото на лука е в ципата /а нали я махаме/ и освен това рецепторите за люто се намират чак на края на езика /дотам така и не се стига/.
Е, бебчо после малко мирише на лук, ама по-добре така, отколкото да се мъчи душицата.
Ще се радвам, ако го пробвате и споделите за резултатите.

# 164
Ехо ето ни пак  Grinning
Взех си календарите и да ви кажа много са хубави. Само дето не сме се разбрали за позицията на месеците,но то пък без издънки не може  Wink
Анту жалко,че опряхте до АБ, но нали е за доброто на детенце  Hug
Барборанче играчките са много хубави, аз отдавна съм им метнала око,но за съжаление в БГ няма. А и не съм срещала и по е-магазините.
jeninik това с лука направо ме  Shocked ама щом казваш,че е изпитана рецепта О.К.! А бебчето добре ли ги приема, как реагира?
elfy   Joy hahaha хе-хе прости ми за смеха обаче не се сдържах  Crazy малките са много хитри и големи сладури
И аз да се оплача, малката определено не иска да си изяде цялото количество каша  Confused иска си цица и това е! А аз исках да заместя следобедното хране вече....
Браво за майчинството макар и безсрамно ниско...без коментар

Общи условия

Активация на акаунт