Отговори
# 225
  • София
Привет и от мен!

Честити месечинки на малките сладуранки Калина и Стела  newsm38! Да растат здрави и засмени.

Гери, браво  newsm44 на мъничето. Дано не се запича така повече.

Светли много ти е сладък малкия мъж  Hug. Направо щях да падна като гледах снимките  yes - все едно у дома са правени - разположението ни е същото, дивана е почти същия, мушамата на масата - също. Добре си го измислила това със шезлонга. Аз храня малкия в скута ми и доста се измъчваме и двамата, ама поне детето вече свикна с пюретата и не се бавим много много.
Нашите са ми обещали столче за хранене за Коледа, ама да видим кога ще го купуваме, че всички много работят. В тая връзка искам да попитам как са цените в Пигис хаус, че съм намислила там да ходя.

Карамел, много съжалявам за алергията. Стискам палци  fingerscrossed да не е нещо сериозно и скоро да го израстете.

Не помня кой беше писал нещо за стерилната урина, ама да кажа моята педиатърка как ми каза да я взема - каза ми да сложа апликатора за урината един час преди да отидем на консултация и направо при нея ще го махнем. Да видим как ще се справя със задачката следващата седмица  Wink

Иначе моя юнак днес направо ме разби - цял ден спи. Събуди се в 7.30 хапна малко, после пак заспа и откара чак до 12.00. Хранихме се  - пак яде малко и сега вече спи сигурно от час! Дано да му няма нищо и просто да му се спи  newsm10

# 226
Едва ви изчетох  Wink Честито на празнуващите половин годинки!Момичета разбита съм от неспането на Диди,сега си "хърка" сладко а аз немога да мигна от преумора спи ми се а..... не става номераОпитах да я държа будна през деня ,не че спи много 1-2 пъти по20-30мин.но става още по-лошо реве ,сърди се много е кисела.Вечер съм гроги но кой те пита скубе ме ,катери се по мен и си будува ,ако се опитам да я приспа вече става страшно реееееев до посиняване .   Ох не искам да се оплаквам ,много си я обичкам но....трудно издържам на темпото и  BlushЕй не!!! |Точно сега баба и звънна и я събуди край на писането   Confused

# 227
лелеле няма смогване да ви изчета хем ме нямаше замалко  newsm10 Връщам се от разходка и да ви кажа нямаше нито една мама и бебе  Thinking Не ми се стори чак толкова студено ама знам ли...
Мерси за информацията момичета, но едвали ще стигна до НОИ  Confused
GERY80 браво на сладурката, колко ли добре се чувства без този товар в коремето  Hug
di80 хайде да разпуснете добре и после да се похвалиш   bouquet
juzefina със здраве да си ползвате столчето и сладко сладко да си хапвате в него
айде да приготвям кашичката на бебка   chef

# 228
Светли, чак сега обърнах внимание как си го препасала юнака, уби ме  Joy много сте сладки!

Детрикс, ти знаеш ли, че май си права,че й е топло -  вкъщи стои много леко облечена на 20 градуса, а този космонавт е нов и определено е по-топъл от предишния...

Благодаря ви за съпричастността, надявам се да я израстне бързо ...
Някой питаше как се вижда в кръвната картина алергия - лимфоцитите са повишени. Това е индиректен признак и като прибавим и няколкото алергични обрива и нещата стават ясни. А от какво - първият път обривите изчезнаха като махнах плюшените играчки и дрехи. Един месец нищо и после пак, вече не знам от какво може да е, водя й точен дневник какво яде, носи, играе, пипа, прочие ... не мога да установя връзка. И лекарката днес не можа да каже, трябва да се направи допълнителен кръвен тест при алерголог.
Дано ви разминат тези "екстри на растежа"!

Принцеска, ти за какви покупки питаше какви са ни мненията \аз като албански реотан три страници по-късно питам...\

# 229
Здравейте и от нас.Ивайла спи а аз си пийвам кафенце пред компа kaffeetrmker_2 Coffee.То било хубаво когато детето ти спи.не ми се беше случвало от месеци да спи повече от 15 мин..Отидох взех си един душ  bath за 30 мин. на спокойствие и сега седнах.Към кафето си имам и бисквитки Mr. Green
Гери браво на малката,олекна и.А Ивайла отдавна ака като голям човек,защото вече храната и е повече отколкото млякото.
Благодария ви за НОИ и за данаците,бях забравила за тях.
Гласувах за Лъвичката и аз гласувайте и вие да я извдем напред в класацията.ю
Да се похваля май ще си купувам нов телефон,още си го прося от татито.Да видим довчера какво е решил Mr. Green

Честити месечинки на малките сладуранки Калина и Стела 

# 230
  • София
А, сега честити 6 месеца на Калина и Стела! Да са здрави, много щастливи и послушни.

jeninik, добре си го обеснила.
mmm_, супер, че си изкарала добре на партито, а пък на нашето повечето хора не ги познавах, все нови.
Тед, аз до колкото знам може и направо с пликчето да я занесеш, без да пресипваш. А кръв доки ли ще взима, защото при нас дава направление и трябва да отидем в някоя лаборатория.
Cigarette, гласувах!  Peace
Щък, Лаленце, Ди80 и моят мъж хърка като за световно. Преди спях с тапи, ама сега не смея. И не вярва, ама една нощ го записах на телефона и после нямаше какво да каже. Бутането не помага, само се обръща на другата страна и продължава.
Жужата, да го оправите бързо компа, да можеш да ни пишеш.
Принцеске, проходилка за сега няма да купуваме, а  столче за хранане трябва да вземем, но не знам кога, сега както сме без кола ... Столчето и проходилката които си харесала са страхотни, а като цени как са? Дано мине номера с колана.
_ШоШи_, супер, че сте здрави и сте се забавлявали на ските. Пусни някоя друга снимка.
Зойче, аз на Елена й държа ръцете, като тръгне да ги размахва, за да не се омаже. За момента се храним в столчето за кола.
Анту, след изхождането е по спокойна, днешното пюре беше от малко картоф, малко моркоф и повечко тиква, та сега очаквам да се подриска. Wink Телефона си го записвам. За облагането при нас не фърфи, защото при мен няма смисъл, а мъж ми го осигуряват на 215лв. Срока е до края на декември.
carmell, браво за мерките и хемоглобина и много съжалявам за алергията, към какво е? По спец. тест ли правихте, че е показало? Ние се разхождаме без проблем, Елена заспива почти веднага, само вчера пропуснахме.
Yoya, ле-ле изтръпнах, успя ли да тупне? Дано е добре, нацелувай я от мен.
Светли, честити подаръци и добре си направила с дюшечето и аз си го мислех. Малкия как е след  падането? Не се ли захранихте скоро, че даваш вече и месце? Пу-пу че е сладур. И аз чакам мъжо ама май сама ще си ходя по магазините, само време да имам.
anii_ta, кучи студ,само докато простирах ми стана лошо и днес ще пропуснем разходката.
detrixa, добре че и Симонка е успяла да си освободи стомахчето. Дано по-рядко се запичат така, че е много неприятно. Елена продължава да се напъва и да пръцка, кой знае какво ще сътвори.
juzefina, столчето много ми хареса, на коя фирма е и колко струва.
Ди80, приятно изкарване довечера. Малките да слушкат.

ле-ле пак се изака и то доспа,  Shocked от къде се взе всичкото ...

# 231
Гери браво мисля че цялата работа е от тиквата
juzefina много сте кротки на стола ние на таблата не можем дължим нищо, разчистваме я за нула време.
Отчет от консултацията- 8,800кг. и 71см. изследванията всичко ни е в норма, качили сме 800гр.
попитах за попара но лекарката ме каза че е рано по добре е да започна със супите а като направим 7месеца тогава попарата. Честно казано ще почета още малко и ще помисля newsm78

# 232
Верно са си кеф ските! Невероятен спорт, от скоро карам, но вече съм голям фен. Анту, в Германия сме си. Тази Коледа решихме да я караме по изключение тук  Wink
  bouquetснимки  bouquet

# 233
И аз гласувах за Лъвичката още на обяд ама забравих да спомена
_ШоШи_ снимките ви са прекрасни!!!! Благородно ви завиждам въпреки,че мразя зимата,. Но така като ви гледам направо ми се прииска и на мен  Hug

# 234
Леле, то паднало едно писане, едно чудо...........
Пак ходих на зъболекар, ужас, умъртвяват ми поредния зъб. Момичета, от втората бременност останах тотално без коса, зъби и стави. Cry Не знам как ще я карам.
Шоши, много сте готини! А иначе аз харесвам зимните спортове само на снимка Laughing
Гери, бравос! Тиквата си е казала думата. Аз на Радо му наблягам всеки ден на нея, с всичко я меша, хем за вкус, хем за разреждане /на Хип е доволно редичка/
Зойче, само можеш да се радваш, че детето яде. Гого продължава да е злояд и е някакъв ужас да се гледа такова дете. На моменти се чудя как издържа.
Карамелче, направете теста поне да знаеш какво да избягваш. За лишейчетата - мога да дам рецепта за правено кремче, при нас помага.
Лусиа, съчувствам ти най-искрено. Няма ли някой да я гледа през деня, че да поспиш 1-2 часа, за да не си на тръни, че трябва да скочиш при първото измрънкване?
Ди80, честито ви излизане!  
Тед, браво на Младен за мерките и теглилките - голям мъж!
Честити месечинки![/color]

# 235
Включвам се само за да кажа на дидинка 77 да си изпразни кутията на личните съобщения, че ми дава, че е запълнена и от 2 дена не мога да й пратя ЛС

# 236
Гери, браво на муцката!  Hug Дано повече нямате такива проблеми.
Ох, Лусия, много ми стана мъчно за теб! Виж сега, единственото решение е да оставиш бебето без никаква жал на близък роднина, а ти да се заключиш в спалнята, да затъмниш прозорците, ако ти понася - да си пуснеш тиха музика, да изпиеш едно чайче и да лягаш. Минимум 4-5 часа да не те броят. Успех!  Hug
Шоши, много хубави снимки!  Grinning Ъъъъъ, случайно да имаш близначка?  newsm78 А Дианка как се кефи, страхотна е направо! И аз моите съм решила да ги правя скиори, обожавам го като спорт, макар да не съм карала, но някой ден и това ще стане. Само още малко да ми порастнат.
Ох, айде, че Стефан ми е разхвърлял съдържанието на портмонето из цялата къща!  ooooh!

# 237
4oko25 да столчето става на люлка!Пускат се тези двете заоблените които са захванати за краката на стола!Лесно е !На мен ми е много удобно! Облегалката се пуска до полулегнало положение  Hug

Гери на Кенгуру е и струва 127 лева!Взехме го склада не Кенгуру иначе по магазините е с около 15 лева повече  Hug

ted_ браво на момчето добре расте  Heart EyesИ на нас джипито ни каза за попарката като навърши 7.

Момичета вие давате ли на бебоците глутен.Аз още не съм но смятам сега като се излекуваме да започвам да давам?!

# 238
Светли, от тези мрежи за играчки, които се закачат на тавана съм мераклийка отдавна. Имаме толкова много плюшени, с които никой не си играе, че.... Имаш ли представа от къде да си купя? Видях снимките  Hug Ама тоя Божо съвсем като голямо момче(пу-пу). И колко много коса има... сладур
Еви, ПИК се взима с молбичка, която ти дават в НОИ. Попълваш на място и ти изпечатват кода веднага. Трябва ти само личната карта. За календарите – страхотни са. Особено онзи с цветята.
Герка, браво на детето. Дано да не се запича повече. Мишето е добре. Благодаря  Hug Не успя да тупне. Беше се подпряла с ръчички на пода като упражнението количка. Главата й беше на сантиметри от земята, когато я мернах. Добре, че бях наблизо.
Жу, радвам се, че сте на оздравяване
Ди80, дано да са послушни дечурлигата и да си изкарате супер, без да мислиш за тях непрекъснато
Луси, като те чета и направо... Искрено ти съчувствам. Дано да се кротне с времето

# 239
Привет на всички!
Ето ни най-после и нас на 6 месеца!!!
Не се смейте:

Вчера затрих файла,над който работя от сумати време вече,а ми трябва до петък,но това не ми попречи днес да се изживявам като кулинарка вместо да го възстановявам.Та ето малко пикантерии от кухнята на събитието.
Украсата на тортата е малко авангардна,но за това пък беше вкусна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт