Отговори
# 210
  • Варна
Добрютро! Толкоз неща се събраха да пиша, че може да изтърва половината.

Първо, Cigarette, излязоха 2 тави сладки. Освен това си ми писала нещо за заучаване с шише  newsm78 Не вдянах в каква връзка.

Второ, Щъки, курабийките са скрити, че взеха застрашително да намаляват, ама за теб ще измъкна една  Flutter Само поръчай да стоплят малко времето, че по-далече от магазинчето за пюрета не стигам  cold

Трето, Босилек, преди време се разправяхте за някакъв цилиндър за игра - от Икеа ли е? Че ние вчера се сдобихме неочаквано с такова нещо, баща ми го донесе от Полша.
Та да се похваля, освен него имаме и 2 "джаджи" от мрежа за прибиране на играчки: едната като кутия на пода, другата се закача на тавана. Като си получа фотото ще дам снимков матриал.

Четвърто, мойто дяти вчера пак падна  ooooh! Та от днес сме с рационализации вкъщи, които препоръчвам и на вас: На пода в хола постлах дунапренен дюшек, купуван за ъгловката в кухнята, отгоре едно вълнено одеяло+един стар плат и сега бонбончо да се върти колкото ще  Crossing Arms Освен това преместих компютъра така, че да го наглеждам лесно а не да трябва да се обръщам на 15 сек. Само ме е яд, че отдавна трябваше да го направя, ама пусто много слушам мъжо  smile3527

Какво още имаше? А да, за местното пюре. Ние от понеделник ядем Фина царевица с картофено пюре и пуешко на Hipp. Хареса го, особено разредено с мляко (не си падме по гъстите храни). Следобед давам Ябълка с моркови, също любимо нещо.

Друго? За столчетата за хранене и аз съм в чудене. На всичкото отгоре мъжо много се е разработил и чакам ли чакам да дойде с мен по магазините ...  wait Хубаво, че още се справяме в шезлонга и ядем що-годе културно  Flutter (ма какви снимки, а Wink )

Стига съм писала, че задачи ме чакат, а дребчо ей сега ще се събуди  1crib

П.С. Carmell, я дай инфо какво в кръвната картина показва алергия?

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 11:32 от svetli

# 211
Много съм застреляна!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА КАЛИНА НА ДИМИ И СТЕЛА НА МАГДИ!   bouquet   bouquet   bouquet Много усмивки и нови номерца!  Hug  Hug
Йойа, как я хвана за крачетата бе? Joy Представям си картинката.  Mr. Green Добре, че не е паднала де!
Светли, цилиндъра е на Кико, струва 23-24 лв!  Peace Сори за падането!  Sad
Мацки, напомням, че и тази година можем да се възползваме от семейното подоходно облагане, така че ако не сте си попълнили декларациите - действайте. Честно казано, срок не знам дали има, нашият тати я свърши тази работа вече, ама аз чак сега се сещам да ви напомня. Тя Лъвицата може и да ме е изпреварила де, тя не забравя такива неща! Wink
Хубавици, не мога да си публикувам поста от вас!  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 212
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Мацки, напомням, че и тази година можем да се възползваме от семейното подоходно облагане, така че ако не сте си попълнили декларациите - действайте.
Я малко повече инфо за непросветените  Embarassed
Светли, писах аз, че ми е каша в главата, ма на. Някой беше писал, че дечко неще шишето и съм се объркала явно, че си ти. Сорри.  bouquet

# 213
Честити месечинки Калина и Стела
Ох писах писах накрая изтрих...нещо не ме бива днес  Confused , а и Андреа нещо ми мрънкоти едно такова монотонно...
Момичета как се взима този код за страницата на НОИ?
На всички мами на които са им забавили паричките пожелаван изненада за празниците. Това ми напомня,че трябва да си проверя сметката та да видя мен докъде са ме докарали.
svetli съжелявам за падането  Hug
Кармелче  Hug стахотни мерки, а за алергията просто не знам какво да ти кажа , много съжелявам  Hug Hug Hug
Zoia_Alex  нека си папка складурката,че обратното е по-кофти  Peace
Ох вече забравих какво исках да кажа така че до после. Лек ден на всички

# 214
Елз, 2007 г. е последната година, в която можем да се възползваме от семейното подоходно облагане. От него може да се възползва само единият родител (този с по-големия доход) - ще му се върне част от данъците, удържани от доходите му за годината. Ето повече информация на линка.  Peace
Еви, кодът трябва да се вземе лично от теб в НОИ.

# 215
  • София
Здравейте и от нас!!!
Докато Теди спи да драсна и аз някой ред. Досега бяхме на вън, заради кучето трябваше да го разходим. Мислех че е по топличко, а то нечовешки студддд, яко се намръзнах.
Ние вече на обяд хапваме успешно само пюре, но сме пробвали само тиква морков и картоф за сега, ще видим с другите зеленчуци как ще сме.
Гледам че говорите за НОИ, аз слава богу не съм имала проблем, даже първия път ми преведоха парите за 2 седмици. Верно че бях супер изненадана и аз очаквах след месеци да ги получа.
Маслинка голямо сладурче това джудже да го изядеш  Hug. А за НОИ са ти казали трябва да звъниш в В.Търново.
Detrixa Аз първо дадох на Теди плодово пюре. Давах и сутрин и следобяд между храненията. Сега като заместихме обедното със зеленчуково /педи ми каза да и давам не повече от 140-150мл./ и давам само следобяд пак между храненията.
Еви календарите са супер, ма как да не са с това бонбонче на тях  Hug ПИК а се взима от НОИ, доколкото си спомням в 106 стая. Попълва се молба на място и ти го дават. На мен ми го дадоха веднага.
Зоя аз съм купила едни купи дето като ги оставиш на масата се лепят, става вакум и не може да ги бута беба.
svetli тази рационализация е много добра, една приятелка беше направила същото и бебето и си щъкаше свободно цял ден без да има опасност от падане. И ние мислехме за такъв вариант, но като знам че кучето първо ще се намърда там  Laughing
За декларациите семейното подоходно облагане ето тук има инфо http://www.nap.bg/preview_news?p_news_id=218
Честити месечинки на Калина и Стела!!!

Хайде че се унесох , а работа ме чака
Хубав ден  Hug

# 216
За столчетата за хранене и аз съм в чудене. На всичкото отгоре мъжо много се е разработил и чакам ли чакам да дойде с мен по магазините ...  wait Хубаво, че още се справяме в шезлонга и ядем що-годе културно  Flutter (ма какви снимки, а Wink )

svetli този метод на хранене много ми хареса - с вързани ръце Joy
Ние имаме голям проблем с ръцете - дърпа ми лъжицата, бърка в паничката и досега трябваше да му държа двете ръце и паничката с едната ръка, което не е много лесно както се сещаш и с другата да го храня. Сега ще пробвам по твоя начин - много благодаря за идеята  bouquet

# 217
  • Варна
Честити месечинки на Калина и Стела! Да са много здрави, весели и безгрижни деца.

Зойче, не се ядосвай, бе мила  Hug. По-добре да яде и да маца, отколкото обратното. Аз гледам папуто да не е в обсега и  Peace.

Елз, тъкмо си мислех днес да питам къде се изгуби и ти се включи активно  Hug. Големи сте хаймани с Ники. Естествено дадох своя глас  Peace. Отдавна не бях посещавала клюкарника. Мислех си, че само аз простирам посред нощите  Heart Eyes.

Йоя, браво за бързата реакция  smile3501. Все по щъкливи стават  Mr. Green.

Асе, честито за мангите! А бяха времена, когато и при нас даваха 13та заплата, но само първите 2 години, а сега се побългариха набързо  Sad.

Еви, много сладки календари  Peace.

Жужата, поне можеш да четеш, ако това е някаква утеха  wavey.

Шоши, така се прави  Peace! Кеф, а  Heart Eyes.

Светли, и ние имаме същия ъгъл в кухнята и радиатор Теси  Mr. Green. Много сладък този Божо и какъв перчем само  Heart Eyes. А на тези мрежести работи за играчки каката им разказва играта за отрицателно време. Това за тавана не сме го и слагали. Добре си го измислила това с търкалянето по пода.

Декларацията за семейно подоходно облагане се подава при работодателя до края на месеца иначе в НАП, ако не се лъжа.

Айде, че пак стана ферман. Ама като няма с кого да си поговоря поне да пиша  Rolling Eyes.

# 218
Здравейте  Grinning

Честити 6 месечки на Калина и Стела! Да са здрави и добрички!   newsm51
Гери, тя и Симона нещо се позапече от моркова, та мисля и аз бързо да въвеждам тиква та да се оправи мъничето. Дано при вас действа  Peace
Жениник, благодаря, добре си го обяснила   bouquet
Шоши, как ти завидях за ските само да знаеш  Flutter
Еви, много е готин календара, браво  smile3501
Карамелче, браво за мерките  thumbsup, кофти за алергията  Confused а може ли да плаче, защото е прекалено навлечена? Едно от бебетата с които се разхождаме е така, бабата го навлича прекалено и майката като излязат му сваля някоя и друга дреха и то мирва и е спокойно. Шашава работа ама всяка майка си знае как да се грижи за детето си  Peace Иначе ние излизаме, сега я чакам да се събуди и хукваме  Flutter
Светли, много културно наистина се храните  feeding аз Симона съм я затворила в кошарата за сега, но майка ми ми направи едно старо одеало с много готин плат отгоре, за да й го постилам на земята и да си пълзи, но още не съм го пробвала
Симона нещо тази сутрин е станала с дупето нагоре  ooooh!, като не ме вижда и плаче, ако съм до нея може да си играе и да се занимава и сама с играчките и е доволна. Рядко ми го прави този нимер, слава богу  Crazy... 2 часа по-късно разбрах какво му е на мъничето - след дълъг рев и напъване и сумтене успя да се изака милата. Консистенцията и цвета бяха потресаващи, въпреки че си знам че от ХА-то ака зелено  Sick
Аиде да се приготвяме за излизане, после пак   bouquet

# 219
Елз, 2007 г. е последната година, в която можем да се възползваме от семейното подоходно облагане. От него може да се възползва само единият родител (този с по-големия доход) - ще му се върне част от данъците, удържани от доходите му за годината. Ето повече информация на линка.  Peace
Еви, кодът трябва да се вземе лично от теб в НОИ.
аааа това ли било е значи сме свършили тази работа т.е. татито  Wink

# 220
  • София
Да се похваля, не знам заради тиквата или заради ябълката, но преди малко след голямо напъване, малко рев и моя помощ се изходи и то като голям човек  Shocked, къде го беше събрала не знам.
Сега хяпвя пюре, а след малко като се кърмим ще ви прочета.

# 221
Гери  smile3501 поне няма да се мъчи вече детето.

# 222
Здравейте!

Честити 6 месечки на Калина и Стела!

Ние тази нощ спахме по-добре!Не се дави много от хремата и няма Т.Дано вече да минава!
За столчето за хранене ние взехме този

Гери браво че е свършило тая работа детенцето да не се мъчи!

отивам да направя нещо за хапване за довечера и после пак ще дойда!

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 13:55 от juzefina

# 223
Здрасти пак!
Гери,браво на детето,сега трябва да е спокойна Hug
Еви,за ПИК-подаваш молба в деловодството на НОИ и лично трябва да си го вземеш.
Светли,ама как си го сгащила човека JoyМного е сладък.
Детрикса,аз давам плодово пюре само предиобед.Храненето между 9-10ч ни е плодово пюре+АМ.Засега съм заместила само обедното и следобедното хранене.
Зоиче,по-добре да си хапва детето Hug
Карамел,браво за мерките,алергията бързо да отмине Peace
Да се похваля,днес ще дойдат моите родители да гледат децата,а ние с Калоян ще излезем като бели хора dancingДано да са мирни и да слушат баба и дядо.

# 224
Жузефина и аз съм се насочила към това столче честито със здраве да си го ползвате.Я ми кажи има и люлеещ механизъм нали как точно се люлее  newsm78.Ди 80 приятно прекарване ти желая  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт