Отговори
# 195
Добро утро, днес ще ходим на консултация и да ни вземат кръв и урина. Та сега си вземаме урина, ама беше съпроводена и с друга работа та мани мани ooooh! знам че ако не занесем урина не е фатално сложила съм му от тези стерилните торбички така да я нареча, но как ще ги занеса за това мисля да ги пресипя в стерилно контейнерче колко ще стане стерилна тази урина не знам. ама какво да направя с акото ли да им я занеса  Joy Добре че татко се пребра от път за да го използваме за такси иначе трябваше да хващаме таксита, пък кошчето ако го взема после е неудобно да го нося защото тежи. Хайде до после, ще дам инфо.
Я кажете какви столчета за кола сте и набелязали.[/b

# 196
Мале момичета вие не сте спали бе  Crazy писали писали и се забравили  Wink само така  Peace.Честити месечинки на Калина на Дими и на Стела на Магди да са винаги усмихнати и добри момичета  newsm51.Еви много хубави са календарите и аз мисля да си направя но още не мога да си изберя подходяща снимка  newsm78.Маслинка много е готина Ивайличка като майка си  Flutter.Гери дано да се изходи детето та да му олекне  Tired защо не пробваш да й свиеш малко крачетата и да притиснеш с тям леко коремчето и така няколко пъти при нас от време на време и това действа  Peace и Симона се беше запекла два дни яде по няколко лъжици тиква и вчера така напълни памперса че чак и отвън изби  Sick.Ей момичета гледам че много се заглеждате по моето зетче  Naughty аз първа си го харесах  Grinning.Ох айде че детето иска цицка  Crossing Arms е не ме оставя малко да разпусна.

# 197
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Добро утро!
Бързам да драсна 2 реда, преди да стане негово величество и да почне да ме разиграва  Embarassed
Честити половингодишнини на Калина и Стела! Да растат здрави и игриви!
Абе, Гери, я пробвай с круша най-накрая! Аз мисля, че ябълката е стягаща. Тиквата също е прекрасно слабително. Ще се нормализира стомахчето, споко, дори и само от кърменията! Успех  Peace
Мацки, в клю-то текат номинации за Цялостен принос. Мисля, че е редно да ударим по едно рамо на Лъвицата и Мина, които стояха неотлъчно до Лилибончето. Ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250164.0

# 198
Честито на Трапезица да си жива и здрава,много щастие и любов ти желая   bouquet
Гери ади и аз намерих време да драсна за всеки по нещо, като теби и лаленцето и Аничката Баничката Laughing

ох мъжът ми е като дъскорезница няма да се спи и тази нощ.

Хихи, Щъки и моят мъж е повече и от дъскорезница, трябва с тапи в ушите да спя край него, ама няма да чувам бебето Laughing
Почнахте ли месни пюрета? Аз се чидя дали да не я облажа по Коледа с пюре с пилешко месо?

# 199
Gery80, не знам и аз дали не е от ябълката, но й дадох вчера ябълка+круша и моето горкото ака като козичка едни дарадонки след дълго напъване, та вероятно от пюрето ще да е.

# 200

Ехеее, Жужата, появи се най-накрая.  Hug

Абе тя се появи, ама има страшен проблем с компа - като си напише поста, й излиза съобщение, че страницата не може да бъде отворена. Shocked Онзи ден случайно пробвала с това "опи"  hahaha и то взело, че се публикувало. И после пак не ще. Rolling Eyes Та милата, много й е криво, че така й прави компютъра.
Ох, айде после пак, че Макси се събуди и реве...

# 201
  • София
Мисля, че е редно да ударим по едно рамо на Лъвицата и Мина, които стояха неотлъчно до Лилибончето.

Съвсем си е редно, ма като не отварям клю - то, кой да види. Бравос, че си дала линк.

# 202
Цитат
Мисля, че е редно да ударим по едно рамо на Лъвицата и Мина, които стояха неотлъчно до Лилибончето. Ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250164.0
Готово,разписах се Peace
Добро утро и от мен!
Щък и Лалето,аз какво да кажа за хъркането на мъжо,иде ми да го гръмна понякога #2gunfireА като му кажа че цяла нощ съм го бутала,той естествено не помни,не чул и не разбрал Twisted EvilАз започнах да давам вече и месно пюре,хареса го.Голяма цапаница падна,защото сложих и във формички за лед,мисля че добре се справих.Днес или утре трябва да направя и от пиленце,че по празниците да имам готово.
Тед,май само аз не съм използвала от тези стерилни торбички за урината.Но като цяло от втория път успях да взема.Изпишка се в бурканче и я прилях във шишенце,което ми е останало от Мити,за изледвания.
Супичка,така като гледам няма бебе което да е харесало чисто картофено пюре.Пробвай да го даваш с морков или тиква като в началото количеството на картофа да е по-малко.Успех!
Щък,Коцето като се събуди в два веднага ли го храниш?Моя не се буди,но много се върти и ставам да го залъгвам с биба или вода,но като се ококори давам мляко и веднага бибата и си заспива пак(да чукна на дърво де)И като го храня нощната лампа е изключена,свети само в коридора колкото да го виждам през ноща какво прави.
Оле много дълго стана,хайде после пак хем трябва да свърша малко домакинска работа.

П.П.Честити месечинки на Калина и Стела!Да растат здрави ,умни и красиви!

# 203
Добро утро!

Честити половин годинки на Калина и Стела!   bouquet

Дими, как сте? Напиши как върви ЕБХ... (дали е късно да се почне на този етап... Thinking )

Цигаретке, мерси за линка, естествено, че ще гласуваме за Лъвичката!  Wink Хайде, момичета!

Попрочетох, че има и други мами ставащи по 4-5 пъти на нощ та ми олекна - явно не сме само ние  Grinning

Неее, не сте сами...  Tired  Tired  Tired

Та по тоя повод, Щъки, аз не разбрах - раредихте ли нощните кърмения?  Нали даваш АМ вечер след последното кърмене? Има ли ефект? ... че вече не знам....  Tired  някои сутрини съм като бита, разбита, пребита, пробита... ха, странно, колко са различни тези думи и все пак във всяка една от тях виждам себе си...  Crazy

# 204
Привет и от нас  Hug
Къде звъните на НОИ,дайте да звъна и аз щто и на мен на са ми ги превели. Моята педиатърка ми каза сега да почвам попарата.Незнам по принцип от кой месец се дава.Аз исках да питам за яйцето.Вие давате ли?Аз още не съм давала

maslinka За нои аз се обаждам на тези телефони 02/9261986; 02/9261939; 02/9261255 и централа 02/9261010, но трябва да се въоръжиш с търпение защото не мога да се свържа по цял ден. #Cussing out
Относно храненето - ние се захранихме изцяло по книгата на Лиляна Трифонова и там пише, че попарата се започва щом детето навърши 6 месеца. За жълтъка - след навършване на 4 месеца се дава 1/4 жълтък към зеленчуковото пюре през ден, а след 5 - тия месец по 1/2 жълтък през ден (пак към зеленчуковото пюре).
GERY80 Благодаря за пожеланията, но мен ме интересуваше мнението ви относно тези покупки. Някой купил ли си е вече, доволни ли сте за дазнам и аз какво да си купя. Thinking А за детенцето, дай му сокче от круша, ако не стане пробвай с термометър ние така правихме като беше по-малък бебчо.

# 205
Здравейте,
поизостанала съм с четенето, но ще наваксвам  Wink Първо всички бяхме сополиви и кашлящи, после отпрашихме на ски няколко дни. Nature SnowmanИзкарахме чудно-слънце, сняг, голям кеф. Nature Sun With Face Надявам се всички юнски бебета да са здрави и усмихнати  Hug

# 206
Да ви се оплача, това мойто яде като ламя. но... непрекъснато си обръща купичката с пюре.Преобличам по няколко пъти на ден и всичко е в лекета.Днес хващам мъжо и отиваме да купим столче за хранене че не издържам.

# 207
Максим заспа и ви поизчетох. Grinning
Шоши, къде сте сега? Тук ли сте си или сте си в Немско?  Grinning Дано да сте добре вече.
mmm_, пожелавам ти безпроблемно връщане на работа, по-скоро да е безпроблемно за бебчо!
Гери, как е душичката днес? Heart Eyes
Еви, страхотни календари! Анди има такава усмивка... Heart Eyes да я изпапаш от мен!
Зойче, нека да яде Билянка бе, не се ядосвай! Joy
Уф, четох, четох и сега забравих на кого какво... ooooh!
За НОИ - да ви кажа, напоследък не мога да се оплача. Какъв телефон нацелих не знам (върти ми се нещо 1255 след централата (926), ама той ли беше, не знам), та операторките са страаааашно любезни и готови да помогнат. Когато ми забавиха парите с 5 м., им звъннах и бях бясна. оказа се, че грешката е в нашите счетоводители, които са ме лъгали, че са ми занесли документите  #2gunfire и операторката ме пита как съм живяла без пари досега. Обясни ми всичко точно и ми каза, че ще минат първо моите док-ти, за да ми пореведат парите. 2 седмици по-късно имах ок. 1000 лв в сметаката си (е, вече ги няма там Blush). Сега мсиля пак да им звънна, за да ми обяснят какво са ми превели и какво още имат да превеждат. Не чух нито едно изсумтяване, изохкване и пр., бяха страшно любезни и отзивчиви. Сега си видях паметта на телефона - 02/9261255. Това е номерът! За софиянки де. Успех!
Хайде, отивам да гласувам за Лъвицата И Мина! Peace

# 208
Привет!

Честити месечинки на Калина \лелееее, какво хубаво име, следващата девойка ще я кръстя така\ и Стела! Да растат здрави, щури и щастливи!

Телефонът звънна и .. забравих какво мислех да ви кажа .. нищо, по-късно

Засега само да се отчета: 7750 тежим, 67.5 см \къде пък го измери тоз половин сантим?!\, хемоглобинът ни е много добър - 132, обаче кръвната картина ясно показва, че имаме алергия ... ужасът ми се сбъдна! Ще го мисля, ще я водя на тестове януари ...

Водите ли бебоците на разходки в това студено време? Ени вече четвърти ден подред много плаче навън и не издържаме повече от половин час, дали пък не й харесва на студа?

# 209
Честити месечинки на Калина и Стела! Да растат здрави и усмихнати деца!
Супичка, и аз като теб бях доволна от ПИК кода. Проверявах си от вкъщи. Но миналия месец пак не ми преведоха пари. Като се обадих, се оказа, че са ги пуснали още предната седмица, а сайта не е обновен. И все още не е де. Та пак не си вършат работата. И пак ще трябда да “обикаляш като разярена крава от банкомат на банкомат”
Ох, майко. Току-що я хванах за крака  Rolling Eyes Беше надолу с главата. Аха-аха и ние да се присъединим към падналите  ooooh!
Елз  Peace
Карамел, чудесни мерки. Хемоглобина също. Ама как така алергия? Към какво? Как я открихте? Сигурно ли е?
Айде до по-късно

Общи условия

Активация на акаунт