Отговори
# 180
  • Пловдив
Ася82 блазе за паричките аз утре трябва да звънна до госпожите в НОИ да видя дали евентуално са ме включили в плащането за тази седмица #Cussing out.Направо ми идва да ги  #2gunfire #2gunfire , че като се сетя за болничните как ги изплащаха направо лошо ми става.
Мен питаш ли ме. И на мен ми ги превеждат за 3-4 месеца на един път, тъпанари, офф не ми се говори, че ми се разваля настроението като се сетя, ама никой не те пита как живееш тези месеци без доходи  #2gunfire #Cussing out. Айде че банята ни зове след малко  Simple Smile

# 181
Къде звъните на НОИ,дайте да звъна и аз щто и на мен на са ми ги превели.Ася и на мен ми ги превеждат един път на 4 месеца и немога да преценя какво точно ми превеждат.
 carmell знам  това за портокалите,но на Ивайла нищо и няма и много го обича този сок.Направо като види шишето с оранжевия сок и почва да плаче и вика ,много е смешна.
Гери  това за ябълката ми го каза една приятелка на която и го казала докторката.И аз се учудих ,защото при Ивайла няма такъв ефект.Ама реших ,че е вярно щом доктор го е казал.Кажи сега от опит какъв е резултата. Wink Wink
А за сухарите аз давам Голдиес.А сухари в сива опаковка не съм виждала тук.Моята педиатърка ми каза сега да почвам попарата.Незнам по принцип от кой месец се дава.Аз исках да питам за яйцето.Вие давате ли?Аз още не съм давала.
Ето ви едно дхудже по домашни дрехи

# 182
Джуджето е супер сладко дори и по домашни дрехи! Peace
Относно телефон до НОИ аз звъня в нашият областен град направо там  не се занимавам с тези от нашият град , че са адски  невежи и нищо не могат да ми кажат.Влез в сайта на НОИ и от там ще видиш кой телефон ти трябва за вашият град ли не знам ако звъннеш в София , че нашите от НОИ пращат всичко за изчисление в София тъй като сме близо може би или е практика за цялата страна.Тук може да се включи някой по компетентен от мен , че и на мен не са ми много ясни тези неща.
Е малката заспа в люлката и ще я премествам така че до после!

# 183
  • Варна
Къде звъните на НОИ,дайте да звъна и аз щто и на мен на са ми ги превели.Ася и на мен ми ги превеждат един път на 4 месеца и немога да преценя какво точно ми превеждат.

Ако имате пин код може в сайта на Нои на е-услуги да си проверявате какви преводи ви правят всеки месец. Там пише за кой месец е, за колко дни, сумата и кога са преведени. Така също може да се проверяват социалните осигуровки с този код. Аз лично го имам на последното си извлечение което съм получила за направените социални осигуровки от работодателя, но доколкото разбрах може да се получи в НАП срещу молба. Или пък не беше НОИ.  newsm78 За това не съм сигурна.

# 184
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!Спрете да пишете,че до утре не мога да ви изчета!
А-а-а-маха Mr. Green

# 185
maslinka много сладко джуджето! Heart Eyes Heart Eyes нагуши  я от нас  Hug Hug
BARBORANA и аз много обичам принцеси , ама 6/7  Crazy Mr. Green

Момичета смеете ми се вие , ама на мен ми се плаче-нестига,че не яде ,ами и номера върти това малкото  #Crazy
Днес купих каша на HIPP оризова-безмлечна и пюре  само от тиква. Утре ще й сложа в картофеното малко ,пък да видим ....
www.zadecata.com/vkuhniata/Recepti/RB1g.htm  това е за идеи за пюренца, каши и т.н аз си избрах вече, да видим кога ще ги приготвям  Laughing

лека от мен

# 186
  • Между Пирин, Рила и Родопите
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!Спрете да пишете,че до утре не мога да ви изчета!
А-а-а-маха Mr. Green
smile3521
Бре, ама вие не си поплювате, ей!
Те такова чудо не беше ми се случвало-ние с Ник доакто измерим улиците, напазаруваме нови дрехи за празниците и поизчистим пред-коледно, вие сте я свършили еднааа - то питки, сладки, торти, зъби, салта, запеци, разстройства, АБ, че и каши, бисквити, попари и яйца   newsm12
Тцъ, тцъ омотах конците smile3506
Честно, мацки, цял ден не смогвам да ви насмогна  rotfImbo ама как го сътворих.
Тамън изчета 1-2 страници и Ники ме извика, после сядам още 1-2 страници. И така цял ден. Ние тези дни студ, не студ обикаляме магазините, че за капак и лъснахме къщата.  newsm44
Много се радвам за Маслинка   love001 дано нещата се наредят.
Светли, не бой се. Търпение му е майката. И аз що зор видях, докато науча Ники с шишето #Crazy
Пробвай го сутрин или вечер, когато му се спи, а пък е и гладен. Успех.
Анту, дано се оправите бързо и да не се повтаря Hug
Аничка, я да се оправя това гърло, че кой ще пее пиянски песни в новогодишната нощ, а Mr. Green
Ох, големи са сладури тези юнчета-радост за окото са снимките ви   bouquet
Сега ще ходя да простирам.
Целувки за всички   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 187
Честито на Трапезица да си жива и здрава,много щастие и любов ти желая   bouquet
Гери ади и аз намерих време да драсна за всеки по нещо, като теби и лаленцето и Аничката Баничката
btw Баничка много ми харесва
Светли ади кога ще се видим да ме черпиш кУрабийка  Mr. Green,че аз хич нямам време,ти как намираш незнам.Мен косьо не ме оставя.
Лаленце човека от 3 -4 дена се събужда от 2 и така до 4 или 5 часа бодува мънкане барабар,мисля ,че е съседния зъб!
Елфи,моя съвет е да внимаваш със захранването,не го насилвай детенцето,но пък и бъди леко настоятелна
първи ден - сварено картофче с водичката - не ще и не ще, реве та се къса, плюе .. ужас втори ден - сварено картофче с млекце /от мама/ - като първи ден трети ден - почивка
четвърти ден - готово пюре от моркови - хапна, не с удоволствие, по-скоро успях да я излъжа с 4-5 лъжички
Супичка е такова безвкусно пюре и аз няма да ям.Сложи и малко масълце  Mr. Green и ще видиш как ще си промени отношението.Пък както казват другите момичета,може купешкото повече да се услади

Мами, сигурно сте го коментирали този въпрос, но да ви питам все пак! Има ли някой който да дава пресен сок? От какво го правите? Аз се чудя тия ябълки и моркови с какво да ги сменя
Аз се опитвам от време на време,но детето не харесва плодове.Даже и плодовите пюрета не харесва! Shocked
Тед, Маслинке попарите не се ли даваха след 7 месец.Я кажете по подробно как ги правите,както се казва дайте рецепта!
Асе браво за 13-тата заплатка,добре ти дошла  Wink
Момичета,отивам да дремна,че стойката ми започва от 2:00 и така до 5:00  Mr. Green
Цигареткией де си тръгнала посред нощята да простираш,ти и ти си друга луда,ох мъжът ми е като дъскорезница няма да се спи и тази нощ.
Ади и да се оправят вички болнички да оздравяват бързо!

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 23:37 от Щък

# 188
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Щъкчо, няма кога, брате, онзи синковец поцял ден се е залепил за майка си и....
Светли, забравих да питам от една доза колко броя, долу-горе излизат?

# 189
Здравейте  Heart Eyes
Честит рожден ден, Трапезица, много щастлива майка, съпруга и жена да си
Честити 6 месечки на Петя и Яна – здрави и палави да растат
Силваж, страхотен този Мирослав, ако не беше ни изпреварила адашката.... Whistling Честити ти годишнина и рожденник - много любов и щастие да има във вашето семейство   bouquet аз нямам много представа какво е АД, освен че май сега е много модерно и докротите го поставят като диагноза за всякакви обриви, а това е много наследствено и вероятността да се развие без някой родител да го е имал е много малко вероятна. Дано Рая се оправи бързичко и не я мъчат обривчета и с мазила разни  Peace
Маслинке, чудесни новини  Hug ще видиш, че до октомври всичко ще е отшумяло и Ивайличка ще се е оправилал сама  Praynig  bouquet
Анту и Жузефина, дано се оправят по-бързо малките сладурчета и съвсем нищо да им няма следващия път като се включвате  Praynig
Бърборана, аз нещо съм пропуснала за вашата операция  Embarassed, дано мине много спокойно и изключително добре,  Praynig кога ще се прави?
Гери, Диди благодаря Hug
Гери, не се натъжавай, сега като бърбори казва баба, ама като почне да разбира какво казва ще казва мама  Hug
Йойа или Йоя, аз се надявам по-скоро да пропълзи, че като пълзи назад и много се нервира и сърди, а като тръгне напред, поне ще й е интересно и няма да се сърди толкова. Освен това се опасявам, че почна да разбира, че се придвижва и назад и може и така да свикне да си пълзи, а и си шава по дивана, а аз още не я възприемам съвсем за пролазила и може скоро и мен да ме изненада и да се включи в летящия отбор  Wink
Иначе аз ползвам Певизон за ужасяваща инфекция на палеца на крака, коато си спретнах и вече 3 месеца не мога да излекувам и е КС, ама ми помага, поне за сега  Praynig
Елфи, Раите сме такива, а като гледам и щерка ми се кано да е по-ерцап и от мен, та чакам да видя кога и тя ще ми спретне нещо подобно  Laughing
Няма да отговарям на всички  Peace, че явно студеното време ви е задържало пред компютъра и сте изписали само следобеда 4 страници, а ние с Щък и Цигарката (как ми се пуши и на мен Sick ) си мръзнем навън и после докато изчетем... ooooh!  Joy  Joy  Joy
За НОИ аз прибягнах до медиите Blush... мъж ми е журналист във вестник и помолих от там да се обадят и да питат защо не ми е тръгнало майчинството от работата, демек 3 месеца без пари - веднага оправиха нещата  #Cussing out
Да питам напредналите в захранването – кога се включват следобед плодови пюрета, когато е заместено обедно ли и колко мл трябва да е изяла пюре за да е заместено обедното?
Айде лека от нас, да събирам сили да ви чета "ферманите" утре, че и нова тема сигурно ще се почне  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
  • София
EvieAndie, календарите са супер!
BARBORANA, не знам от ябълкат ли от какво, но след много напъване още една малко по-голяма дарадонка.  ooooh! Утре ще й дам повечко тиква, пък ще видим. 6-7 от франзелка ли ... Laughing
Асе, добре, че повредата е била малка и сте я управили и честита 13-та заплата, дай Боже всеки му! Grinning
Маслинке, ех че хубаво джудженце, пу-пу.
Елфи, утре да се похвалиш, че малката вече си папка нормално. Praynig
Те такова чудо не беше ми се случвало-ние с Ник доакто измерим улиците, напазаруваме нови дрехи за празниците и поизчистим пред-коледно, вие сте я свършили еднааа - то питки, сладки, торти, зъби, салта, запеци, разстройства, АБ, че и каши, бисквити, попари и яйца   newsm12
Тцъ, тцъ омотах конците smile3506
Joy Joy Joy Hug
Щък, готинко а, за всеки по нещо!  Mr. Green Хей, и кажи на Косето, че ще му дърпане ушичките, ако продължава да бодува от 2 до 5 и не оставя мама да се наспи.
detrixa, знам, знам, ама толкова ми е сладка като бъбри и ако беше ма-ма щях да се размажа от кеф. Ооо, ако имаме проблеми ще се обръщаме към половинката ти, да помага. Grinning

Лека нощ

# 191
  • София
Маслинке джудженцето ти е много сладко - да става все по-сладко  Hug Hug Hug!

Detrixa за пюретата - плодовите се включват 10-тина дена  след като вече детето е свикнало да изяжда по цяла порция от зеленчуковите /за момента от малките пюрета - 120-130 гр/ и по този начин обедното кърмене е напълно заместено. А дали си заместила кърменето с пюре и самото бебче ще ти покаже - ако не иска да суче след хапването на пюрето значи сте го заместили напълно.

Абе, нещо объркано го написах, ама да се надям да си ме разбрала  Embarassed

Айде лека ви нощ! Да спите в кош  Grinning!
 smile3524

# 192
  • София
Добро утро, мами  kaffeetrmker_2.
Първо да кажа - благодаря за съветите, най-ценен беше този за търпението. Щък , много си права за вкуса на моите пюрета - доста гаднички бяха  Sick. Сега давам готово пюре и май се справяме по-успешно.
BARBORANA , страхотни неща имаше в този сайт, жалко че тук не продават такива играчки - харесах поне 10 неща, а за името - правилно си е така, както мама си е кръстила детенце, а ти чудесно си се справила  thumbsup.
Попрочетох, че има и други мами ставащи по 4-5 пъти на нощ та ми олекна - явно не сме само ние  Grinning
За НОИ не ми се говори рано сутрин  bash, но един съвет - вземете си ПИК код и си проверявайте в сайта /откакто го имам спрях да обикалям около банкоматите като разярена крава, а те да не щат да пуснат някой лев или да отделям по един час в опит да се свържа с тях/ За София е в 106 стая и става за 5 минутки, за другите градове не знам, но пък сигурно може да се види в сайта.

# 193
ПИК код и си проверявайте в сайта /откакто го имам спрях да обикалям около банкоматите като разярена крава, а те да не щат да пуснат някой лев или да отделям по един час в опит да се свържа с тях
Joy Joy Joy  Laughing hahahaОх чак си преставих разярена крава

# 194
  • София
Добро утро и от мен,

Аз от нои парите ги проверявам от сайта им с номера. Току що видях, че са оформили документите и за декември на едната фирма и продължавам да чакам да оправят на другата. Много е дразнещо, защото седят графите попълнени, само последната за преведени пари седи с нули. #2gunfire

Снощи бях на фирменото парти. Много приятно си изкарахме, нищо че сме вече шепа хора. И Александър се е държал културно с майка.

И друго исках да пиша, но явно още ми спи мисълта.

Общи условия

Активация на акаунт